Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 125
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Северо=Западналия край
Момичета, от къде купувате panoxyl 2,5% ? Гледах го в няколко сайта, но не съм много на ти с английския. Доколкото разбрах в Бг не се предлага, само с поръчка от чуждите сайтове.

# 676
1 път съм поръчвала и то от ибей - цената беше 9,99$ за 3% гел.
С прием на бирена мая пробвали ли сте? Много се чудя?

# 677
ateto, на предната страница писах, че си взех тук от аптека гел 2.5% БП, че и на мен не ми се занимава с поръчки. Не е паноксил, но технически погледнато е същото. Така че, има в България.

# 678
  • Бургас
Момичета, от къде купувате panoxyl 2,5% ? Гледах го в няколко сайта, но не съм много на ти с английския. Доколкото разбрах в Бг не се предлага, само с поръчка от чуждите сайтове.

Паноксил 2.5% и 5% не се произвеждат вече. Обърни внимание, че в сайтовете пише "Out of stock", което значи че не е налично. Аз 2.5% съм ползвала само на Neutrogena.

# 679
# 680
  • Северо=Западналия край
Благодаря за инфото!
Епона, правено ли е кремчето което си взела или е готово? Да не би да е това на което пише Б5 ?

# 681
  • Бургас
Б5 от 3-4 години не се продава.

# 682
Правено е! Не е Б5. В бяла тубичка, с лепенки за състава и количеството, срок на годност и моето име и името на аптеката. 2.5%.
Ползвам го вече две вечери поне два часа преди лягане. Слагам само на пъпките и първите 5 мин. ме пощипва, но после отминава. Като мине време слагам нощния ми крем. Засега съм много доволна!

# 683
Някой изпробвал ли е процедура като лазер или други ?

# 684
Да, аз.
Имам 7-8 химични пилинга, които ми се отразяваха доста добре, но проблема беше, че продължаваха да ми излизат пъпки и не е имало смисъл да си давам парите.
Имам 3 IPL лазера, някакво фотоподмладяване май се водеше и всеки струваше по 200 лв... ooooh!
Това беше най- безсмисленото нещо, което някога съм правила. След всяка такава процедура се сдобивах с 1-2 подкожни дълбоки пъпки и се отказах.
Също имам 4 PDL лазера, този бил най-добрия в борбата с акнето. Да, видях невероятен ефект, но все още ми излизаха пъпки ....
Точно началото на май миналата година ми беше последния лазер, като не видях никакъв ефект се отказах. Исках да спрат да излизат тия подкожни гадини. Не знам ама тия лазери май караха всичко в дълбочина да избие. Rolling Eyes Имах си пъпки, които минаха и стана чудо, вече една година нямам акне.
Но ползвах крема с бензол пероксид и един флуид на фитокод.  Случвало се е да имам някоя друга малка пъпчица, но нищо общо с преди. Идея си нямам как така всичко изчезна така мистериозно.

Клер, вече е късно за лазери по-принцип, но моя съвет е да не си даваш парите. Виж за пилингите мнението ми е положително, но и за тях вече е късно.

Аз тази зима си правих домашния пилинг на филорга. Имам чувството, че не ми се е отразил по никакъв начин ама пък околните казват, че лицето ми е различно. Може и да е от него.

Много объркано стана, уж не съм доволна от лазерите, пък върху старите петна имаше ефект.
Истината е, че и аз не знам какво точно се случи...продължавам обаче да си следя темата защото не се знае знае ли се. Wink

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 15:43 от Mики

# 685
По принцип проблема е със сигурност и вътрешен и трябва да се приема нещо , затова смятам да посетя дерматолог. Но лазера мисля ,че би бил добър вече за белезите . Аз по принцип не ми излизат, но сега тука последно време ми излизат някакви водни подкожни, и много се притесних. Преди много години , ми бяха излязли по гърба и ми бяха останали белези , които изчезнаха с лазер , но беше доста стар и клиниката я няма . Изписаха ми и хапчета тогава хомеопатични и проблема изчезна. Но сега незнам на коя клиника да се доверя във Варна

# 686
За Варна бях чела за някакъв Юлиян Пенев. Бил много добър точно с лазерите.

Вътрешно приемах д-р Нийм комплекс ама ефект не видях. Пих ги 6 месеца.

# 687
  • sofiq
По повод процедурите които обсъждате наскоро си взех този уред за домашна употреба

http://www.ebay.com/itm/3in1-3MHz-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Photon … HmX6vE7MyhcV58WvQ

още се сработваме с уредчето,надявам се да има ефект Peace

Сега се запалих да си взема ултразвуковава шпатула,не мога да отделя време да отида в салон да пробвам как би се отразило на кожата ми,но четох че е много добър начин за почистване на кожата от комедони .

# 688
Здравейте,
Посъветваха ме да се прегледам/консултирам при Д-р А(н)това във София, не съм сигурна, имам телфон/координати.... Възнамерявам да я посетя за моето следродилно упорито акне, Някой има ли отзиви, впечатления относно специалниста и практиката; почти съм сигурна, че преглежда н ачастно.

# 689
  • София
Здравейте, хубавици!
Попаднах на това кремче вчера та, пишеше, че активните му съставки са съпоставими с БП от 5% ?
Някой да има наблюдения към това кремче? Че се чудя дали да не го купя понеже бензоил пероксида ми почти свършва, въпреки че нямам някакви страшни подобрения от него, пак е по-добре с него отколкото без  Laughing поне по-бързо минават пъпчиците. Пък и това е по-лесно достъпно?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт