Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Относно Panoxyl Всички пишете поръчах си го от Англия, Германия.... моля ви дайте точен линк към сайта от който правите поръчката, защото в гугъл ми излизат хиляди ..и не знам точно от къде ?

Аз никога съм нямала проблем с кожата, нито преди или след ражданията. Сега съм на 33г и от 3 месеца съм в ужаз когато се погледна в огледалото. Излизат ми подкожни , много болезнени пъпки, които не избиват, а червенеят, подуват се болят, по долната част на бузите и по брадичката. А око устата са ситни червени пъпчици/ всичко се започна от тях/ . Дерматолога ми изписа Адвантан, после Протопик,  Uriage K18 i Uriage A.I. но ефект никакъв. Пуснах си хормоните да проверя, защото тя каза , че след като това не ми е помогнало всичко ще да е на хормонална основа. В петък ще ми излязат резултатите. Но всички така хвалите този крем , че искам да си взема и аз.. разбрах че 2.5 вече няма така ли? Само 5% и 10% ли се предлага?

# 61
  • Русе
Относно Panoxyl Всички пишете поръчах си го от Англия, Германия.... моля ви дайте точен линк към сайта от който правите поръчката, защото в гугъл ми излизат хиляди ..и не знам точно от къде ?

Аз бях дала линк, пак го публикувам. Peace

http://www.chemistdirect.co.uk/panoxyl-aquagel-10/prd-172r

# 62
Благодаря ти!

# 63
  • Германия

Аз бях дала линк, пак го публикувам. Peace

http://www.chemistdirect.co.uk/panoxyl-aquagel-10/prd-172r

А имаш ли линк за поръчка от Германия/Австрия? Живея в Германия и ще ми е по-удобно да си поръчам от местен сайт, отколкото от английски.

# 64
  • Русе
За поръчка от Германия не мога да помогна.  Confused

# 65
  • Бургас
Miss_Bingley
Аз толкова исках да пробвам този нийм комплекс, майка ми е скептична към такива продукти и ме отказа. "Да не ти навреди нещо!"  Confused Ще чакам след като почнеш приема, моля да споделиш. Иначе аз не вярвам да са вредни, все пак са билки.

Билка, билка, но все пак е силно концентрирано. А всеки концентрат трябва да се приема с едно наум.

# 66
Д-Р Нийм Комплекс го пих цели 6 месеца по 2 капсули на ден. Никакъв ефект не видях.
Излизаха си много, много  пъпки. Аз продължавам да съм добре. Моя любим бревоксил обаче е спрян от производство. Усетиха се и гърците, че действа и го спряха. Sad
Еми ще минавам и аз на паноксил като свърши моя. Wink
Обаче от 4% ми се бели много лицето, а 10% ще е нещо страшно. Mr. Green
Това обаче не ме притеснява-бели се 2-3 дни и после всичко си е ок.

# 67
От къде ще го вземеш 4% аз  в който сайт и да вляза само 10% излиза като наличен за поръчка?

# 68
  • Бургас
4-те процента е крем за измиване, не за мазане.  Не ги продават в Европа, а само в САЩ и Канада. Цената е доста, отделно и доставката е скъпа. Излиза някъде към 50лв.

# 69
  • София
Не съм много сигурна, мисля че след третата седмица имаше видим резултат. Иначе вече от два месеца се мажа. Останаха ми червените петна само и някоя и друга по-малка пъпка, която излиза от време на време. Забязах, че сега въпреки многото сладки неща, които ям, няма такава инвазия както преди. Но ти не се отказвай. Може би твоето състояние е по-тежко.
Да си призная забелязах една осабена разлика между крема с БП и някои други агресивни кремове. При другите, когато се намажа пъпките, независимо в каква фаза са, започват бързо да се свиват и да изчезват и когато спра да ги мажа пак избиват същите и така до безкрай, т.е. има някакво подтискане. При крема с БП съм забелязала точно обратното. Пъпката си изживява целия "жизнен цикъл" ако мога така да се изразя. Узрява си и се пука, след това зараства мнаго бързо и повече не се появява същата. Може би затова се създава впечатление, че действа бавно.

Благодаря за отговора. Аз упорито продължавам да се мажа, надявам се всичко възможно да избива и да се показва и след това да изчезнат.

# 70
От къде ще го вземеш 4% аз  в който сайт и да вляза само 10% излиза като наличен за поръчка?

Моя крем се казва Бревоксил и с 4% съдържание на бензол пероксид. Не е нищо за измиване, крем си е, при това ужасно хубав, голям  и икономичен. Донесоха ми го лятото от Гърция. Миналата седмица бях в Солун и питах в поне 50 аптеки за него, но е спрян от  производство. В една единствена аптека ми предложиха Индоксил. Това е руски крем с бенз. пероксид 5 % и антибиотик клиндамицин. Струваше 17 евро, но не го купих защото имам още доста от бревоксил. Но ще го имам напредвид ако ми се наложи.

Иначе като се сетя колко пари дадох за процедури и дерматолози и техните рецепти....лошо ми става.
Та сега предпочитам да платя 50 и дори 100лв доставка за нещо, което ще ми помогне.

А 10те процента мисля, че не е лошо да си ги купя ако случайно се опита да ми излезе някоя пъпка. Сигурно за минути ще се скрие. Mr. Green
Между другото и аз бях така преди- често ми се появяваше пъпка на едно и също място. Минава, заминава и след някой друг ден пак на същото място.

# 71
  • Бургас
Аз понеже само онлайн си купувам и 4% бях срещала само Паноксил от този американския. Ще пробвам да потърся от твоя.

# 72
Няма го, спрян е от производство. Sad
А паноксил нямаше ли го и в концентрация 5%
А другото, което имам е на Нютроджина крем с 2.5% Той ми беше първия и имам още съвсем малко.
То беше цял комплект- гел за измиване със салицилова к-на, крема с бенз. пероксид и един много х  убав дневен крем, който омекотява кожата без да я омазнява.
http://www.drugstore.com/neutrogena-advanced-solutions-complete- … y-system/qxp92535

# 73
  • София
Здравейте и аз да се включа във вашата темичка и да споделя моят опит.След раждането имах много пъпки по челото и изчезнаха след като правих няколко пъти детоксикацията на Д-р Михайлов.Сега отново започнаха да се появяват,но единични.Локално им слагам сол (ако има белико).Но някои остават си  червени и съм намислила да си взема дарсонвал.Някой ако го е използвал да сподели резултати  baby_neutral,а имам и подрастващо поколение,най-вероятно някоя година ще имат тинейджърски пъпки.

# 74
  • Бургас
А паноксил нямаше ли го и в концентрация 5%

Вече няма. Само 10% се продава в Европа. Чудя се защо така.

Общи условия

Активация на акаунт