Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 208
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Bella, не съм опитвала само с хума. Случайно попаднах на тази маска. Нанасям само на пъпките, защото кожата ми е суха.
Благодаря Simple Smile)) защото погледнах в състава на продукта, че има хума - затова попитах

# 151
Цитат
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог.

Моите пъпки са точно там и в областта около бузите. Само, че хорманите са ми отлични. Не  винаги означава хорманален проблем. И аз затова направих изследвания-за да отхвърля този вариянт.
Обаче сега не знам и от какво са. Хумата много я харесвам. Но не съм много редовна в маските.
Днес бях на почистване. Бях ужас като излезнах от салона. Сега се успокоиха.
Направо не смеех да се покажа в кафенето.Като отидох мойта приятелка не пропусна да отбележи, че козметичката ми е направила лицето на нищо  Mr. Green Grinning  Mr. Green Grinning

[/color]

# 152
И аз съм така след почистване на лице  Blush затова си записвам час привечер, та като си тръгна да е тъмно вече и никой да не ми вижда лицето. Спестявам си коментарите, че козметичката ме е направила на нищо  Laughing. На другият ден вече лицето се е успокоило, на следващия почват и коричките от пъпките да изчезват...

# 153
Така е,но моята не работи късно,за друг път ще си знам.Те вече се успокоиха.Само,че днес така се случи.И само това липсваше.Като имаш проблем да ти го навират още повече - тъпо ама някои хора изобщо не се съобразяват.Та както и да е Аз понякога съм скептична и си мисля да не стане по-зле от почисстването,но сега ще ходя всеки месец-два пък да видим,може да помогне.

# 154
  • Бургас
Напълно нормално е лицето да изглежда така след ходене на козметик. Няма кожа, която след всичкото това издевателство да не е червена. Аз след козметик по три дена изглеждах така. Последния път даже още по-зле станах и ми излязоха още повече пъпки и вече спрах да ходя.

# 155
Знам добре,че така става.На другуят ден всичко се успокоява.Ходя три поредни месеци.По-скоро исках да се оплача.И да попитам според вас помага ли или по-скоро вреди.

# 156
Здравейте ,дами !
Искам да попитам имате ли наблюдения върху козметиката на Vichy за чувствителна кожа . Алергична съм към всьо и вся ,но чух много добри отзиви за нея и исках да я пробвам. Главно ви похвалиха термалната вода .
Иначе на този етап за лицето си ползвам аптечката на LR със Emergency спрея и концентрата от алое . Има ефект поизчиства ☺

# 157
Знам добре,че така става.На другуят ден всичко се успокоява.Ходя три поредни месеци.По-скоро исках да се оплача.И да попитам според вас помага ли или по-скоро вреди.
Ами на мен ми помагаше като ходех един път месечно дълго време. Лятото спирах, на есен пак почвах. Обаче спрях, не знам защо. И пъпките  почнаха да избиват, основно преди цикъл. По - рано като ходех на почистване, като че не можеха да избият и лицето ми се беше изчистило.

# 158
Здравейте ,дами !
Искам да попитам имате ли наблюдения върху козметиката на Vichy за чувствителна кожа . Алергична съм към всьо и вся ,но чух много добри отзиви за нея и исках да я пробвам. Главно ви похвалиха термалната вода .
Иначе на този етап за лицето си ползвам аптечката на LR със Emergency спрея и концентрата от алое . Има ефект поизчиства ☺
Да си кажа честно, предпочитам Avene пред Vichy. Но това не означава, че не е добра козметика. Просто въпрос на предпочитание. Термална вода си взимам, когато е в комплект с крем или с друг продукт. По - изгодно излиза. Специално на Vichy е добра, но на която марка да си вземеш, няма да сбъркаш. В аптеките се продават и малки разфасовки,за да пробва на първо време.

# 159
Цитат
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог.

Моите пъпки са точно там и в областта около бузите. Само, че хорманите са ми отлични. Не  винаги означава хорманален проблем. И аз затова направих изследвания-за да отхвърля този вариянт.
Обаче сега не знам и от какво са. Хумата много я харесвам. Но не съм много редовна в маските.
Днес бях на почистване. Бях ужас като излезнах от салона. Сега се успокоиха.
Направо не смеех да се покажа в кафенето.Като отидох мойта приятелка не пропусна да отбележи, че козметичката ми е направила лицето на нищо  Mr. Green Grinning  Mr. Green Grinning

[/color]
Ако е друг проблемът, защо са в тази част на лицето? Какво е обяснението на лекаря?
Питам, защото и аз бях с уж нормални резултати, но трябваше да мине доста време, да направя отново тези изследвания и друг лекар да ми посочи причината.

# 160
  • Бургас
Ползвала съм Vichy, но при мен ефекта беше поочти нулев. С Avene наистина имаше някакъв ефект, макар и малък, но траеше само докато го ползвам, после всичко се възобнови  наново. Но както съм казвала и друг път при мен положението беше тежко и за много леките случаи може и да върши работа.

# 161
  • тук и там
И аз съм правила хормонални изследвания и всичко ми беше в норма..Пила съм противозачатъчни таблетки със цел контрацепция,но веднага се отразяват и на кожата-при мен кожата  става супер.Спрях ги поради други причини-отразиха ми се много зле на либидото,а и имаме доста  случаи на карцином на млечна жлеза в рода.По време на бременноста-кожата ми пак беше супер. Мисълта ми беше,че при мен хормоните бяха в норма,но след като противозачатъчните ми повлияха положително-явно все пак те са причината.При мен е комедонно акне. Peace

# 162
  • Бургас
Като стана дума за противозачатъчни, някоя от вас пила ли е Jangee? Как ви се отрази на кожата и като цяло имахте ли някакви нежелани реакции?

# 163
  • Варна
Аз съм пила жанги, но до 17-то хапче някъде, после спрях. Кожата ми беше станала много груба, много суха, пъпките естествено пак излизаха.

# 164
  • Германия
Като стана дума за противозачатъчни, някоя от вас пила ли е Jangee? Как ви се отрази на кожата и като цяло имахте ли някакви нежелани реакции?

Аз пия "Джаз". Вчера започнах втория месец и всичко е наред. Кожата ми се успокои много и пъпки излизат мнооого по-рядко. Освен това са малки и бързо изчезват ("помагам" им с Cordes BPO 10). Дори когато ям шоколад не се обривам задължително - преди не можех да се размина с пъпките дори и да не съм яла толкова шоколад. Неприятни странични ефекти от хапчетата не съм имала. Единственият проблем е, че са скъпички - 19-20лв/опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт