Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 204
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Irene Adler ако не е тайна от къде може да се закупи.

Ами моята е от Китай. Два месеца я чаках да дойде  ooooh!

Благодаря ти. Май се отказах Grinning Мисля да пробвам тези:
http://www.zoya.bg/product/3892

# 496
  • Sredets/Burgas
Имай предвид, че това не е чиста хиалуронова киселина..
Важно е да знаеш, дали ти понасят маслата...
Rosa damascene distillate (розова вода), Sodium hyaluronate (хиалуронова киселина), Camellia Sinensis extract (екстракт от зелен чай), Triticum vulgare germ oil (масло от пшеничен зародиш), Prunus armeniaca kernel oil (масло от кайсиеви ядки), Vitis vinifera seed oil (масло от гроздови семена), Chamomilla recutita flower oil (масло от лайка), Rosa damascena flower oil (розово масло)

# 497
  • София
Butterfly_Lovehunter  Благодаря, честно казано нямам идея дали ще ми понесат. Пъпките ми излязоха след прием на сок от нони. Вече го спрях, но мисля че трябва да мине малко време докато ми се възстанови кожата . Възможно е да е от някаква алергична реакция или просто съвпадение. Ще се намажа на едно местенце и ще видя. Вече не знам какво да мажа , да пия ..само и само да ми се оправи кожата на лицето  Sad

Ако може някой да препоръча добър дерматолог в София ще съм благодарна.

# 498
  • Бургас
Тук има някакви такива подобни шишенца:

http://olx.bg/ads/q-%D1%85%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%80%D0%BE%D … Bdescription%5D=1

# 499
  • тук и там
Поръчах си това,да видим как ще се отрази на кожата ми..Близките месеци похарчих доста пари за козметика,която не само не оправи положението,но и влоши нещата..Това е последен опит и прекратявам инвестициите в тази област. Peace

http://www.paulaschoice-eu.com/resist-anti-aging-essential-set-c … n-trial-size.html

# 500
  • Бургас
Това за акне ли е? Защото пише anti aging. Доста високи цени като за trial size.

# 501
  • тук и там
Аз съм със мазна кожа,но имам нужда от анти-ейдж продукти-имам и бръчки,че и пигментни петна ми излизат от слънцето.Това е и за акне и за бръчки.Въпреки че съм много далече от младежката възраст-все още се боря със комедони,мазна кожа и пъпки от време на време..Само за акне,възпаления и т.н имат друга серия,аз специално исках да е комбинация-и за бръчки и за мазна кожа.Силицилова киселина е основното в тези продукти,имат и със азеалаинова+силицилова за пигментни петна,и продукти със АHA киселини.До колкото рзбрах-няма спирт във лосионите,който допълнително изсушава кожата ,за разлика от другите със силицилова киселина които са на пазара.Аз специално съм доволна и от ексфолиращите продукти на Clinique,но има спрт във тоника и силициловата киселина е 0,5 процента.Търсих нещо подобно- със силицилова киселина ,но по-висок процент и без спирт.Скъпо е-да,нормалните опаковки са още по-скъпи.Както казах-пробвам и това и приключвам със експериментите.Не знам вече струва ли си да инвестирам във козметика за проблемна кожа.При мен противозачатъчните таблетки имат страхотен ефект-лицето ми се изчиства за един месец,но имаме онкологични заболявания на млечна железа в родата и за това се мъча със козметика..

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 10:48 от Kaisia

# 502
  • София
Някой пробва ли SVR-a? Чакам да прочета някакви отзиви. Чудех се да взема ББ крема или матиращия. И аз вече имам нужда от Антиейдж за зоната около очите. От месец не мога да се натуткам да измисля какво да взема, как и кога да го ползвам  ooooh! искам да променя изцяло грижата за лицето, не че до сега е било нещо кой знае какво...

# 503
Аз ползвам в момента CVR/тук разбрах за серията/. Имам крем и гел. Ползвам предимно гела и съм много доволна.Лицето ми се изчисти напълно и за период от две седмици ми излезе само една пъпка на челюстта,която нито беше голяма като преди,нито толкова болеше, и завяхна от самосебе си по-бързо.На опаковката на гела пише да се ползва през ден,но аз го ползвам всяка вечер.Няма голямо излющване и свалям мъртвата кожа с едно почистващо кремче на Нивея с частици вътре.
Забравих да спомена,че гелът ми е от старата серия и него и крема ми ги дадоха с намаление 30 %/Варна,Санита на Ген.Колев/Казаха,че още нямат новата/която всъщност търсех след като четох тук/,но въпреки това резултатите са повече от отлични.Като излезе новата серия ще си купя гел.Смятам да не оставам без него.
Кремът не го ползвам много,защото ми идва една идея лепкав,но два пъти седмично го изтърпявам. Crazy

# 504
  • Бургас
Kaisia, ако е само заради едната салицилова киселина според мен не си заслужава. Ама това си е мое мнение де, нещо не пречи да опитате.

Аз от моя дългогодишен опит стигнах до заключението, че ролята и ефектите на салициловата киселина са силно преувеличени. Ефектът (ако го има) е винаги временен.

# 505
  • тук и там
Ами само това не съм пробвала-да пробвам и това..При мен са проблем комедоните,големите пори -нямам чак толкова сериозен проблем със акне.Излизат ми по няколко пъпки на едно и също място -и те са ми проблем,но става въпрос за 3-4,не повече.Последният път ми изписаха Диферин-кожата ми стана много,много по-зле.Започна да се лющи,висока чувствителност на цялото лице-със седмици не можех да сложа нищо на лицето си-реагираше на абсолютно всеки крем,дори и за чувствителна кожа.Започнах да мажа със масла-оправи се положението  от към чувствителност,комедоните ми се влошиха,започнаха и пъпките.Ползвала съм Скинорен-доволна бях,за това се насочих към киселините-те ми се отразяват добре.Силицилова, както казах само не съм пробвала(освен на Клиник тоника).Поръчах и заради кремовете със фактор-трудно намирам подходящи за моята кожа,да видим...Пробвала съм доста от препоръчваните за мазна кожа-на мен от тях или ми лъщи още повече кожата или белее прекалено..

# 506
  • Бургас
Моите комедони изчезнаха след крема с бензоил пероксид. Чак после четох в един чужд блог, че намалявал мастната секреция и себума. Може би трябва да потърсиш крем за твоята кожа с някаква съставка, която да намалява тези свръхсекреции от порите ти. Четох също, че вит В3 също има такава роля, мисля, че този крем на CVR го съдържа.

# 507
  • София
Irene Adler, може ли да покажеш точно кой крем на SVR използваш?  bouquet

# 508
  • Бургас
Аз не ползвам крем на SVR, но преди време една съфорумка постна линк за него тука и му разглеждах съставките и ми се струва, че мярнах нещо такова там.

# 509
  • тук и там
Видях го кремчето-предвид цената му,определено си  е за предпочитане пред това което аз поръчах..
Сега някой ако ми обясни каква е разликата между Алфа хидрокси,Бета хидрокси и Поли хидрокси киселини,ще съм му много благодарна Simple SmileСилициловата е бета хидрокси,глюколовата-алфа хидрокси,кремът на SVR съдържа поли-хидрокси newsm78

Общи условия

Активация на акаунт