Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Добре ли се отразяват на проблемни кожи (поне на теория)....общо взето знам, че цинк е много хубаво да има, но останалите нищо не ми говорят.
Просерад, Niacinamide и Piroctone Olamine, LHA /Липохидрокси киселина/, Линолова киселина  Rolling Eyes Laughing
То с проба ще стане...
Някой има ли с отзиви за тези продукти на Ла Рош?
 bouquet bouquet

# 526
Това са 2 еднакви гела в различни разфасофки и мл. Ползвала съм голяма опаковка и бях много доволна. За мен е по-добър от Биодерма. А и е доста икономичен.

# 527
Ако говорим за Ефаклар Дуо + крема за лице, това е кремчето, което лично мен ме излекува от акнето. Неведнъж съм го казвала в тази тема, за мен серията е много добра. Харесвам и почистващи гел, но той освен цинк, няма нищо специално в него.
Иначе другите продукти от серията Ефаклар не ги харесвам толкова, колкото Дуо + кремчето

# 528
И аз изхабих едно такова кремче. Намаля излизането от него малко, но чак да ме излекува.
Холи, дали да не повторя още веднъж покупката? Можеби очаквах чудеса, а трябва постоянство.
При теб ефекта кога дойде?
Иначе самото кремче много ми допада, гела също.

# 529
И аз изхабих едно такова кремче. Намаля излизането от него малко, но чак да ме излекува.
Холи, дали да не повторя още веднъж покупката? Можеби очаквах чудеса, а трябва постоянство.
При теб ефекта кога дойде?
Иначе самото кремче много ми допада, гела също.
аз използвах две опаковки от него последователно, не знам имаше ли половин година, но горе-долу толкова. Първо си взех старата версия, после + обновената

# 530
Бубче, мерси, че сподели, но може ли линкове към продуктите. И аз мернах -30% в софийска аптека на старите Лизалфа - този и още някакви други . А иначе Holly Pink беше сложила линк за Cicapeel Gel

Кремът е от първия линк,а гелът-от втория. Grinning

# 531
  • тук и там
Мислех си да поизчакам и тогава да пиша,но не се сдържах просто..Ползвала съм само два дни продуктите на Paula's choice и на този етап съм много,много доволна.Пъпките ми завяхнаха буквално за една вечер,а порите ми през последните 10 години,не са били със по-малък размер. Grinning
На опаковката пише ексфилианта да се ползва в началото 2-3 пъти седмично ,но аз съм го ползвала и двата дни по два пъти на ден,защото макар и да не съм ползвала продукти със силицилова киселина,съм ползвала доста време със азелаинова,и кожата ми е свикнала.Сега за продуктите.Аз поръчах тази серия,защото не съм млада и имах нужда и от анти-ейдж грижа.
http://www.paulaschoice-eu.com/shop/collections/resist-anti-agin … rinkles-oily-skin
Пяната за измиване-не изсушава кожата,не дразни кожата и свива порите
Ексфолианта-усеща се леко щипане при нанасяне,при мен личнo и лек сърбеж
Хидратора е уникален продукт за мен(clear skin hydrator)-нанесен след ексфолианта успокоява кожата незабавно,а усещането за хидратирана и гладка кожа е страхотно.
Флуидът със 50-ти фактор-веднага попива във кожата,не белее,не омазнява-веднага след нанасяне,все едно нямаш нищо на кожата.Не става за основа за грим,така че ще е добре само за хора които не ползват такъв.Ползвах тестер и на крем за мазна кожа със 30 фактор-той леко белее,но в никакъв случай не омазнява кожата-за съжаление,леко отваря порите като че ли и се наложи да позвам серума,който ми изпратиха безплатно.Серумът е от друга серия-тъмно синята,но го определям само като анти-едж продукт-за него не мога да кажа нищо,ползвала съм няколко капки,свива порите и заглажда кожата някак,но сякаш не мога да добия за него представа все още.Пяната,ексфилианта и хидратантът без  фактор за мен са най-добрите продукти от серията,но за през деня трябва се ползва крем със фактор.Имам тестер и за дневен крем със 30-ти фактор от тази серия,но още не съм го пробвала.Недостатък-цената,разбира се!!!Да не говорим,че така наречените trial size са миниатюрни направо и се плаща и доставака(само доставката ми излезе около 6 евро).Четох че имат политика за връщане на парите,ако след един месец на ползване не си доволен от резултата,но предполагам че важи за нормалните размери(те минитата няма да ми стигнат за две седмици като гледам) и ще има още сто условия .Simple SmileАко някой реши да пробва -да разгледа първо всички серии и да поръча тестери ,като има предвид и това че ще плати и за доставка.Ще пиша след две-три седмици пак,да не би резултатът да е толкова впечатляващ само в началото.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 08:38 от Kaisia

# 532
Здравейте, обръщам се за препоръка- дерматоолог във Варна. Имам добри отзиви за Д-р Атова в София, и при възможност ще посетя, защото вече не се трае. Не ми ес дават 100 лв. за хормонални изсл/ч, а според АГ и GP съм ОК... Искам да знам какво да вземам (вътрешно ) и да мажа външно. Не самолечение, иначе козметиките споделяни тук изглеждат обнадеждаващи, но пак си е индивидуално.

# 533
Момичета, не знам дали темата е правилна, но съм много притеснена и ще пиша. От три дни по лицето ми се появиха много ситни пъпчици. Те са почти незабележими, цялото ми лице е осеяно с тях. Нямат цвят и не ме сърбят, не съм сменяла козметиката или нещо подобно. И са само по лицето, по шията или ушите няма нищо. Дано някой има идея какво е. Благодаря!

# 534
Момичета, не знам дали темата е правилна, но съм много притеснена и ще пиша. От три дни по лицето ми се появиха много ситни пъпчици. Те са почти незабележими, цялото ми лице е осеяно с тях. Нямат цвят и не ме сърбят, не съм сменяла козметиката или нещо подобно. И са само по лицето, по шията или ушите няма нищо. Дано някой има идея какво е. Благодаря!

Здравей! Може да е алергична реакция или страничен ефект от лекарство или добавки, може организмът ти да се чисти от токсини или пък да има друга причина. Добре е да отидеш до джипито, ако не за друго, поне за да не се притесняваш. Вероятно е обикновен обрив. Успех!

# 535
Благодаря ти! Вероятностите са много. Аз си мислех, че може да е и от хормони. Като разбера причината ще пиша.

# 536
Не знам дали е точно така, но до колкото знам пъпките от хормони са по-дълбоки и подкожни най-вече и не по цялото лице.
Нямам пъпки все още, но ми е много мазна кожата. А уж от противозачатъчните се регулира омазняването.
Правя все още пилинга на филорга за дом. употреба, маска със зелена глина и се мия с гела на Ла рош. Чудя се да взема ли най-накрая крема на свр себиаклиър актив. Само ме е страх да не ми дойде силен и да ми се зачерви много кожата на лицето, както започна да става от крема с бенз. пероксид.
Търсих тестер, но ми дадоха само на матиращия от същата серия. Ефект нула при мен.

# 537
  • Пловдив
   Здравейте,

искам да ви попитам кое ще е по-удачно
за 15 годишна тинейджърка - СВР или Ла Рош?

Ползвала е Биотрейд и Биодерма и нямаше никакъв
ефект.Знам, че е нормално да има пъпки в този период,
но много я тормозят.

Предварително благодаря!

# 538
Благодаря ти! Вероятностите са много. Аз си мислех, че може да е и от хормони. Като разбера причината ще пиша.

Стискам палци всичко да е наред!

Мики, хормоналното акне обикновено се познава по това, че е острани по бузите и оставя кафеникави белези, които трудно се лекуват. Също така се обостря пролет и есен при рязката смяна на времето. Аз изкарах нещо подобно, когато смених климата и изкарах цяло лято на работа на морето и беше нещо нетърпимо. След като се върнах, нещата се нормализираха за около 2 месеца.

# 539
Момичета ,има ли доволни от Далацин Т ?

Общи условия

Активация на акаунт