Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета ,има ли доволни от Далацин Т ?

При мен нямаше никакъв ефект, но пробвай - не е много скъп. Не е подходящ за суха кожа.

# 541
Благодаря за мнението ти , лоли  Hug

# 542
  • Бургас
Момичета ,има ли доволни от Далацин Т ?

Аз не съм го ползвала, но съм ползвала друг продукт с клиндамицин. Не съм доволна. Въобще всички продукти с антибиотици, които съм ползвала за акнено не са ми подействали кой знае колко резултатно.

# 543
  • Варна
И аз съм ползвала Далацин, също не видях кой знае какъв ефект. При мен много трудно минават пъпките, остават белези..  Sad

# 544
  • София
Ползвала съм го с Нютроджина 2в1 преди него и Скинорен след, по рецепта от дерматоложка, за около месец сутрин и вечер нямаше следа от пъпки.

# 545
  • София
Привет,момичета Simple Smile
След добрите отзиви,които прочетох се сдобих с Ла Рош Ефаклар Дуо крем и гел.
Обаче на 2 ден цялото ми лице се покри с червени,сърбящи петънца! Дали може да е от крема  newsm78
Някой имал ли е подобен проблем?

А ден-два преди това си правих маска със зелена хума,много ми хареса действието й върху кожата ми-някак си се стегна,порите се свиха.Чудя се обаче до колко пъти седмично е уместно да се прави такава маска?

Мен ме мъчат някакви пъпки по брадичката,само там избиват пущините... Иначе имам разширени пори по носа иии май това е.

# 546
Ползвала съм го с Нютроджина 2в1 преди него и Скинорен след, по рецепта от дерматоложка, за около месец сутрин и вечер нямаше следа от пъпки.

И аз съм доволна от Скинорен, не ми изчисти лицето напълно, но имаше голямо подобрение, но чак след поне 1 месец ползване. Много по-добре ми подейства за разлика от крема с бензоил пероксид, от който нямам никакъв ефект, даже май по-зле стана.

# 547
  • Варна
Привет,момичета Simple Smile
След добрите отзиви,които прочетох се сдобих с Ла Рош Ефаклар Дуо крем и гел.
Обаче на 2 ден цялото ми лице се покри с червени,сърбящи петънца! Дали може да е от крема  newsm78
Някой имал ли е подобен проблем?

А ден-два преди това си правих маска със зелена хума,много ми хареса действието й върху кожата ми-някак си се стегна,порите се свиха.Чудя се обаче до колко пъти седмично е уместно да се прави такава маска?

Мен ме мъчат някакви пъпки по брадичката,само там избиват пущините... Иначе имам разширени пори по носа иии май това е.
Явно кожата ти е чувствителна. И моята е такава и като го ползвах този крем се получи същото- зачервено лице и сърбеж. Не мога да ползвам такива агресивни продукти и това е.

# 548
Благодаря ви ,момичета ,аз питах за Далацин-а ,тъй като след МЦ ми излиза винаги по 1 подкожна пъпка на брадичката.
Явно ще ходя при дерматолог отново да видим.

# 549
  • тук и там
Аз ще поръчвам крем със бензоил пероксид-само него не съм пробвала.Продуктите на Paula's choice са супер,със тях кожата е хидратирана,гладка и мека-порите свити(след ползване на лосионано) но въпреки тях ми избиха пъпки пак на същото място.Странно е това,че са съвсем надолу,почти на врата а не на лицето-твърди,но на дълбоко,избиват много трудно-стоят си там със седмици.Не са много,но предвид това че съм нямала акне от младежките си години,ми е притеснително това активиране отново...От няколко месеца е това,иначе си имам комедони и основно през годините със тях ми е бил проблема,както и със големите пори.Мисля да поръчам 3 процента,тай като не съм ползвала до сега.

# 550
  • Бургас
Бензоил пероксида има страхотно въздействие върху комедоните. Премахва ги. За големите пори обаче оправия няма. Това си е генетично.

# 551
  • София
Може ли да ми препоръчате ББ крем с цвят и снънцезащитен фактор. До момента използвам ББ крема на La Roshe Posay, но факторът е малък. Миналото лято си взех и пудра та на Биодерма, разкошна е  Grinning, но и цената й е такава. И сега търся варианти.  Освен комбинирана крема имам и едно пигментно петно, което пазя от слънцето. По препоръка тук в темата пробвах маската на ДМ, наистина е много хубава.

# 552
Бензоил пероксида има страхотно въздействие върху комедоните. Премахва ги. За големите пори обаче оправия няма. Това си е генетично.
От аптека ли купувате или онлайн ?

# 553
От аптека ли купувате или онлайн ?
От аптека.

# 554
  • тук и там
Как от аптека?Аз мисля,че в Бг няма по аптеките-не случайно повечето поръчват от Амазон,и-бей и т.н..Може някъде да приготвят кремове със бензоил пероксид,но ей така да се продава във аптеките-не мисля!

Общи условия

Активация на акаунт