Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 175
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Щом ви действа добре сапун, не виждам и най-малка причина да го спирате. Особено пък по съвет от форум. Peace

# 616
  • Бургас
И моят сапун е точно този от iHerb. От България вече гледам да не купувам нищо. Особено пък широко разпространени и рекламирани марки.  Peace
Имам 10 годишен опит с акнето и съм пробвала буквално почти всичко. Имам чувството, че тука ни пробутват най-лошите неща.

П.С. Сапуните на Milva твърдо не.

# 617
  • sofiq
Аз така и не си взех кремчето на кларина...и днес сутринта се събудих с набираща огромна пъпка #Cussing out,отидох до кварталната аптека,но там го нямаше,та ми дадоха това,ще се намажа довечера да видим ще има ли ефект Peace

# 618
да, обаче сапуна не се отразява изобщо добре на кожата, да не говорим за твърдия и то на лицето - африканския сапун, който може да се намери в България, в повече случаи нищо не му е африканското, но това е друга тема.
А този според теб оригинален ли е и дали ще има ефект?
http://www.hennafox.com/product/382/afrikanski-cheren-sapun-130g.html
Аз доколкото се информирах, истинският африкански черен сапун всъщност не е черен, а кафяв. Rolling Eyes

# 619
  • тук и там
След  месец-месец и половина  ползване на продуктите на Paulas choice,твърдо мога да кажа,че това е моята козметика!Подарих някои неща,други изхвърлих от козметиката която съм трупала и ползвала до сега-повярвайте,оказа се огромно количество.Кожата ми е във много добро състояние в момента-изчезнаха онези упорити пъпки,които ми излизаха на едно и също място,нямам комедони-или ако имам са нищожно количество,порите ми се изчистиха.Единственото ми притеснение сега е дали съм достатъчно предпазена от слънцето,защото съм склонна към пигментни петна,а със тази силицилова киселина трябва задължително да ползвам крем със висок фактор.Аз и ползвам такъв де,пак на същата марка,но предвид това че отгоре слагам малко ФДТ(заради пигментни петна) -и не нанасям крем на всеки два часа,се чудя предпазена ли си съм въобще..
Сега за моят тип кожа-смесена уж,но по-скоро мазна,със големи пори и много,много комедони.В последно време имах пъпки 4-5 бр,упорити,излизащи в долната половина на бузите,почти до шията-винаги на еднии същи места.На 42гд съм-тоест,търсих продукти за зряла кожа,но мазна и склонна към образуване на комедони,акне и т.н.Никога не съм имала кистозно акне или някаква тежка форма,препоръчвам продуктите за мазна кожа,със големи пори и комедони.Ползвам за измиване
http://www.paulaschoice-eu.com/resist-perfectly-balanced-foaming-cleanser.html
за почистване  и ексфолиране това
http://www.paulaschoice-eu.com/skin-perfecting-2-beta-hydroxy-ac … id-exfoliant.html
и за хидратация това
http://www.paulaschoice-eu.com/skin-balancing-ultra-sheer-daily- … efense-spf30.html
От продуктите съм ползвала тестери и на други серии и от опит бих казала,че от ексфолиантите предпочитам този,по-добър е според мен от моят,като консистенция е различен(не го поръчах заради капачката и възможността от разтичане)
http://www.paulaschoice-eu.com/clear-extra-strength-anti-redness … ing-solution.html
а от кремовете със фактор,по-добри са тези от серията Resist и Hydrallght,моят малко ми щипе при нанасяне-но може да е от ексфилианта.
Недостатък-цената!!!!!Скъпи са продуктите!Според мен измиващият продукт и ексфолианта ми изчистиха лицето,и на този етап станаха незаменими за мен-ползвах тестери и малки опаковки до скоро,но миналата или по-миналата седмица си взех големи-не знам колко време ще ме изкарат,надявам се поне два месеца,но ще видим ..

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 08:48 от Kaisia

# 620
  • София
Да споделя и аз моя опит до момента с БП 10% - след 6 месеца редовно използване мога да кажа, че много упоритото ми и кистозно акне изчезна. След какви ли не опити, храна, мазила и какво ли още не, от които изобщо не се повлияваше. Не мога да повярвам и съм страшно благодарна на момичетата, които споделиха в темата за БП.  bouquet bouquet bouquet В момента ми излизат по 1-2 пъпки от време на време, но на фона на трагичното положение преди това, те направо не ми пречат Simple Smile Сега обаче останаха белези по цялото ми лице - червено-кафяви петънца и на места неравна повърхност. Включих флуида на Фитокод и се надявам на резултати. За неравностите обаче се чудя дали някога ще се заличат. Продължавам да използвам и Паноксил през няколко дни, т.к. живея в страх да не се завърнат пъпките отново.

# 621
  • Бургас
За неравностите обаче се чудя дали някога ще се заличат. Продължавам да използвам и Паноксил през няколко дни, т.к. живея в страх да не се завърнат пъпките отново.

За съжаление това е най-лошото при кистозното акне, че остават неравности (дупки) там, където са били пъпките. Е, някои при мен като че ли се заличиха с годините, но-по дълбоките още си седят  Cry

Иначе и аз така мажа Паноксил-а през няколко дни. Миналия месец направих грешката да го спра за седмица и нещо и ми се появи една голяма, но я утрепах бързо гадината.

# 622
  • тук и там
От младежките ми години имам останали белези-дупчици  от акне(тогава си имах акне ) и още си стоят..Но по това време нямаше и продукти за третиране на белези и със нищо не съм ги мазала ,а доколкото знам могат да се повлияят само пресни белези от мазила.При вас има шанс,щом са пресни. Peace

# 623
  • Бургас
Накой може ли да препоръча такъв тип продукт. Ако може от личен опит.

# 624
  • тук и там
Последно си купих Дерморолер,но предвид това че най-накрая ми се оправи кожата,не смея даже да го пробвам.Иначе го взех точно за тази цел-премахване на белези,в моят случай искам и стягане на кожата-но така си стои..Не мога да намеря кураж да го пробвам. Embarassed
Не знам до колко ще повлияят кремове за белези,и също така дали няма да омазняват кожата а от там и пак да се появят комедони, акне и т.н-нямам опит,а след 25 години(от тогава са белезите) ми се струва малко късно,но и аз се интересувам.

# 625
На Bioderma и на SVR имат гелчета за премахване на белези. Аз лично съм повече доволна от SVR.  Ползвала съм ги и двата.

# 626
  • София
А, когато използвате бензоил пероксид, слагате ли крем след това? защото при мен изсушава кожата и на следващия като сложа ФДТ, и местата около пъпката изглеждат ужасно.  ooooh!
И дали тук е мястото да попитам, не знам, но използвате ли ФДТ в предвид акнето? И има ли такова, което сте забелязали да не запушва порите наистина?  Praynig

# 627
На Bioderma и на SVR имат гелчета за премахване на белези. Аз лично съм повече доволна от SVR.  Ползвала съм ги и двата.
Как се казва гелчето на SVR?

# 628
  • София
А, когато използвате бензоил пероксид, слагате ли крем след това? защото при мен изсушава кожата и на следващия като сложа ФДТ, и местата около пъпката изглеждат ужасно.  ooooh!
И дали тук е мястото да попитам, не знам, но използвате ли ФДТ в предвид акнето? И има ли такова, което сте забелязали да не запушва порите наистина?  Praynig
Аз използвам хидратиращ крем, по назад в темата доста е коментирано по какъв начин действаме с БП.
ФДТ също използвам, защото гледката не е много приятна без Simple Smile Ползвам на Estee Lauder DW, т.к. е с много добра покривност.

# 629
  • Бургас
аз имам това, но май трябва да се маже на пъпките, за да не останат петна, не знам за стари белези дали действа

http://apteka.framar.bg/30050548/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%B0% … B-15-%D0%BC%D0%BB

Общи условия

Активация на акаунт