Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 167
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Накой може ли да препоръча такъв тип продукт. Ако може от личен опит.
На Bioderma и на SVR имат гелчета за премахване на белези. Аз лично съм повече доволна от SVR.  Ползвала съм ги и двата.
Как се казва гелчето на SVR?
LYSALPHA Cicapeel gel

# 631
  • Бургас
А, когато използвате бензоил пероксид, слагате ли крем след това? защото при мен изсушава кожата и на следващия като сложа ФДТ, и местата около пъпката изглеждат ужасно.  ooooh!
И дали тук е мястото да попитам, не знам, но използвате ли ФДТ в предвид акнето? И има ли такова, което сте забелязали да не запушва порите наистина?  Praynig

Аз слагам крем около половин-един час ПРЕДИ крема с бензоил пероксид. В момента ползвам ето този, който е със зелен чай, чаено дърво и други съставки и ми действа добре за възстановяването на кожата:
http://www.iherb.com/madre-labs-camellia-care-egcg-green-tea-ski … 9108?rcode=gbg158

Преди това ползвах натурални базови масла, които също ми действаха добре. Омекотяваха ми кожата и тя не се изсушаваше.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 13:22 от Irene Adler

# 632
  • Бургас
поръчах от САЩ крем с БП и освен него ми пратиха за проба и друг, на който пише за съставка 8 % sulphur, някой ползвал ли е такъв

# 633
  • тук и там
Не съм ползвала,но едва ли ще е зле,чувала съм че сярата помага при акне-някои даже я пият.И сапун със сяра съм виждала да продават  във аптеките. Peace

# 634
И дали тук е мястото да попитам, не знам, но използвате ли ФДТ в предвид акнето? И има ли такова, което сте забелязали да не запушва порите наистина?  Praynig
И аз питах това преди време.
От приятелка имам препоръка за фдт на Ла Рош - наистина не запушват порите и всъщност предпазват от замърсяване на кожата през деня - това са нейни думи. В аптека като питах пак ми казаха същото. Ползвам съм 4-5 пъти, нямах проблем, но в дългосрочен план не мога да кажа. Peace

# 635
  Благодарение на Irene Adler и аз се сдобих с Паноксил.
Намазх се току що.Подозирам, че много ще изтощава.
Кога да нанасям друг крем-хидратиращ, и няма ли да се изгуби ефекта ако слагам и друг крем.
Не ми се иска да започне да ми се бели кожата.

# 636
  • Бургас
Аз слагам хидратиращия малко преди Паноксила. Няма да се изгуби ефекта, спокойно. Ако запачне да ти се лющи кожата (не е при всеки) да знаеш че е нормално и трае само няколко дни в началото после отмивава. Получава се при тези, които имат дебел слой от мъртви клетки по кожата си и не са ползвали пилинги.

# 637
Аз не ползвам пилинг.
А как слагате крема? Само на активните пъпки или на цялото лице?Защото моите са повечето покожни,без връхче и слагам и почти върху цялото лице.

# 638
Здревейте,бих искала да ви попитам от кой коректор за пъпки сте доволни?По специално съм се насочила към този на Авен. Simple Smile

# 639
Здравейте!
Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тази тема.
Искам да попитам дали според вас следните продукти са подходящи за използване от бременна жена: Акне Аут Сапун и хидратиращ крем на Клиник?

# 640
моят крем е 10 % бензоил пероксид не е ли много силен, пречи ли това?

# 641
  • София
Благодаря, момичета за отговорите.
Аз си взех мостричка на Авен
Ще видим как е, звучи много добре за през лятото, дано да не запушва и пори. Ще споделя мнения след като го използвам.  Peace

# 642
  • София

Да пречи на какво?
Моят Паноксил също е 10%. В началото наистина не е много приятно, има момент на излющване на кожата. Лично за мен най-лошата част беше, че всички пъпки избиха сякаш едновременно, кожата се чистеше и известно време ходех с пъпки абсолютно навсякъде. Но и моят проблем беше доста тежък. Може би при момичетата с не толкова тежка форма на акне няма да е така.

# 643

Да пречи на какво?
Моят Паноксил също е 10%. В началото наистина не е много приятно, има момент на излющване на кожата. Лично за мен най-лошата част беше, че всички пъпки избиха сякаш едновременно, кожата се чистеше и известно време ходех с пъпки абсолютно навсякъде. Но и моят проблем беше доста тежък. Може би при момичетата с не толкова тежка форма на акне няма да е така.

Ами, имах предвид дали е агресивен, може ли да навреди по някакъв начин? Защото нали има и по-малки проценти.Нанясам само вечер, днес имам сърбеж по лицето.В момента имам само две-три пъпки и то подкожни. Аз лично не го разбирам това когато кожата се чисти да избиват много пъпки.Но, не знам. Моето акне е умерено.Притесняваме и това,че слагам ФДТ през деня.Иначе кремчето го нанасям вечер и приспивам така, на сутринта измивам с гел.

# 644
  • София
Ами, имах предвид дали е агресивен, може ли да навреди по някакъв начин? Защото нали има и по-малки проценти.Нанясам само вечер, днес имам сърбеж по лицето.В момента имам само две-три пъпки и то подкожни. Аз лично не го разбирам това когато кожата се чисти да избиват много пъпки.Но, не знам. Моето акне е умерено.Притесняваме и това,че слагам ФДТ през деня.Иначе кремчето го нанасям вечер и приспивам така, на сутринта измивам с гел.
Май не се изразих правилно - имам предвид, че пъпки или черни точки, които не са се виждали, били са подкожни или са щели да излязат по-късно ми избиха едновременно  Peace
Аз нося абсолютно винаги ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт