PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 619
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Аз нямам търпение за новите продукти!!!

# 616
Как ви се отразява по-продължителното ползване на измиващия за лице?

# 617
  • Варна
За мен е страхотен. Аз съм на някоя си поред опаковка от него, така че определено го харесвам. Ако питаш дали пресушава кожата - при мен не. Освен това е от малкото измивни продукти, с които спокойно свалям спирала, няма дразнене на очите, нямам негативни реакции.

От време на време го заменям с друг продукт на друга марка, но като цяло мисля, че е сред най-добрите, които са ми попадали и гледам често да ми е наличен.

# 618
  • При децата ми

Ползвам го за трети път. Heart Eyes Отразява ми се чудесно! Не смея да го сменя, все се мисля, че ще направя грешка. Simple Smile С много суха кожа съм, особено през студените месеци. Тук е момента да споделя, че откакто ползвам и флуида на "Ред аут" кожата ми сутрин е някак по-свежа и сочна. Няма и помен от сухота. Simple Smile

# 619
Аз ползвам измиващия гел откакто се предлага на пазара(доста опаковки прави това  Laughing). Веднъж смених с друг, но бързо се върнах на Фитокод. Най-нежния и приятен гел е това за мен. Почиства страхотно, кожата е мека и се чувства свежа и хидратирана. Никога не ми е пресушавал, децата ми също се мият с него.
Не бих заменила с друг, но май ще го спират и него. Вярвам, че ще пуснат още по-добър.

# 620
Не за пресушаване, обратното, от 2-3 дни се будя сутрин с мазно чело и нос, което не ми се е случвало отдавна. Чудя се дали не ми е прекалено лек. И след като се измия вече не чувствам лицето си чисто, направо си е мазно  Tired

# 621
  • Варна
А кожата ти принципно мазна ли е?

Моята е комбинирана и преминава през различни периоди - миналата година беше сериозно пресушена заради бременността, после се поомазни, сега зависи от МЦ, но във всякакви ситуации гелът ми се е струвал подходящ.
Защо не го замениш временно с друг продукт и да видиш тогава какво ще е състоянието на лицето? Или пък го комбинирай с тоник/ флорална вода, ако не искаш да се отказваш от него.

# 622
Комбинирана е по принцип.
Но зимата никога не ми се е случвало да мазнее чак. В топлите месеци, и пак по-малко.
Пробвах с тоник и мицеларна вода, същата работа. Май ще остане за дъщеря ми, при нея е ок.
Тъкмо ми хареса аромата му, направо се пристрастих  Mr. Green

# 623
ползвам го от началото, което значи близо 6г
кожата ми е смесена /с мазна Т-зона/
чувства се все така добре.
направо ме боли сърцето  при мисълта, че ще го спират, аз лично не си представям нищо по-добро за измиване /остава ми надеждата, че ми е бедно въображението Mr. Green/

# 624
Аз се запасих с крема за суха кожа и Редаут. Имам и от двата, още недовършени, направо не знам какво ще правя, ако ги спрат.

# 625
  • Варна
И аз се чудя да се запасявам ли. С удоволствие ще купя и пробвам новите кремове, но тези, които ползвам в момента със сигурност ще ми липсват.

# 626
До колкото схванах, Ред аут няма да се спира. Това е моят крем и флуид и съм спокойна  Laughing
Интимният гел също няма да се спира,че без него не мога да живея  Mr. Green остава измивният - имам 1 пъна, една до половината и скоро, като пускам поръчка ще взема още една. После ще видим с какво ще ни изненадат.

# 627
И аз сред феновете на гела с ен-та поред опаковка - с комбинирана кожа съм, не съм забелязала допълнително омазняване. След него сутрин минавам с тоника 35+ и крем, и вечер с флуида Ред Аут Peace

Аз лично се запасих с една опаковка крем 35+ (старата тъкмо я довършвам), гел за лице (и него приключвам) и един тоник, докато изкарат новите линии. Няма да тичам да ги пробвам с излизането, иска ми се да чуя първи впечатления и да се ориентирам в асортимента. Но ще се радвам да ги пуснат скоро, или поне някаква информация какво да очакваме - хич не обичам да се хвърлят такива бомби и после ни вопъл, ни стон.. Tired

# 628
  • Бургас
А на вас от крема Ред Аут стои ли ви лъщяща и мазна кожата? Ползвам крема вече 3 седмици, но червените ми петна от акнето, което съм имала си стоят. Слагам си много малко и въпреки това остава един мазен лъщящ слой по повърхвостта на кожата и е доста неприятно особено ако съм била на топло и съм се изпотила. Сякаш кожата ми е като запечатана с това нещо. Кожата ми е суха. Ползвам и едно лекарство против акне, от което ми става още по-суха и въпреки всичко Ред аут-а не попива нацяло.

# 629
  • София
На мен крема Ред аут ми правеше ужасна кожата, може и на теб да не ти се отразява добре. Флуида ми харесва обаче.

Общи условия

Активация на акаунт