PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 616
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Аз ползвам крема вечер. Една идея по-тежък е, отколкото ми харесва, но сутрин се събуждам с меко и гладко лице, така че се преживява.

# 631
И на мен не ми е съвсем идеален Ред аут-а, обаче по челото имах няколко  обширни белега от тормозени пъпки, които си изчезнаха, така че продължавам да си комбинирам флуида и крема, докато ги изразходя, пък после ще видим.

# 632
Аз ползвам крема вечер. Една идея по-тежък е, отколкото ми харесва, но сутрин се събуждам с меко и гладко лице, така че се преживява.

На мен точно това ми допада, че е по-мазен и плътен, понеже съм с по-скоро суха кожа..

# 633
  • Варна
Аз след нанасянето му усещам едно... да кажем пощипване, което не ми е особено приятно, но предполагам е свързано с действието му и с проблема, към който е насочен.

# 634
Странно. На мен пък Ред аута ми беше лек, размених го в темата за размените. 35+ също. Воднисти са ми и не усещам комфорт. Според мен са идеални за мазна кожа  Peace

# 635
Със смесена кожа съм. Ред Аут ми е лек, но в добрия смисъл. 35+ ми идва малко тежък, ако го предозирам. Ако нанеса оптимално количество, нямам проблем с него.
Не виждам ефект от флуида Ред Аут, все едно се обтривам с вода.

# 636
  • В полите на Пирин планина
Ред аут крема мога да ползвам само вечер - иначе ми лъщи кожата от него. Флуида много харесвам - ползвам го задължително вечер, а ако се сетя и сутрин - кожата ми изглежда някак избистрена и по-гладка от него.
Кремът против стареене на клетките 35+ е доста лек, но не ми е недостатъчен като грижа.
Решила съм да пробвам и някой от 45+ серията / на 42 години съм, почти и се приближавам до тази възраст /. Имам тестери, та ще видя.

# 637
  • Бургас
 Lady Brinne , няма смисъл да мислиш за продуктите на които имаш тестери. Те така или иначе ще бъдат спрени. По-добре изчакай да видим какво ново ще предложи фирмата и пробвай него. И аз имам тестери и естествено ще си ги изразходя, но ще чакам да опитам и новите кремове. Сега се сещам, че последните тестери, които получих / без Ред Аут / бяха със срок на годност 03.2016. Измазваме ги и захващаме новите!

# 638
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne , няма смисъл да мислиш за продуктите на които имаш тестери. Те така или иначе ще бъдат спрени. По-добре изчакай да видим какво ново ще предложи фирмата и пробвай него. И аз имам тестери и естествено ще си ги изразходя, но ще чакам да опитам и новите кремове. Сега се сещам, че последните тестери, които получих / без Ред Аут / бяха със срок на годност 03.2016. Измазваме ги и захващаме новите!

Аз не знаех, че другите линии, освен Ред аут, ще бъдат спрени. Мислях, че само комплектите няма повече да съществуват ... Thinking

# 639
  • Бургас
https://www.facebook.com/Phytocode/?fref=nf
Публикацията от 30.01.2016 гласи:

"Промени в продуктова линия на Phytocode
В следствие на промяна на портфолиото на козметика Phytocode, се преустановява производството на козметична линия Rosa Damascena. Произведените продукти ще се продават до изчерпване на количествата.

Очаквайте скоро на пазара Крем Невен с променен дизай и опаковка."

# 640
  • Бургас
Докато още не са спрели някои серии бързо ми препоръчайте крем за суха, повяхнала и дехидратирана, склонна към бръчки и увисване кожа...на 35.  Hug

# 641
Vessita, препоръчвам ти крема за суха кожа, при мен работи, не знам дали ще го спират, обаче. И в крайна сметка кога се очакват новите линии?

# 642
  • София
Vessita, препоръчвам ти крема за суха кожа

+1

# 643
  • Бургас
elian, aldora, благодаря ви за бързите отговори.
А нещо за или против бръчки  newsm78 Спрях се на околоочен от серията 45+ и крема за защита на клетките 35+, добър избор ли е? А измивния гел изсушава ли много?

# 644
Със смесена кожа съм. Ред Аут ми е лек, но в добрия смисъл. 35+ ми идва малко тежък, ако го предозирам. Ако нанеса оптимално количество, нямам проблем с него.
Не виждам ефект от флуида Ред Аут, все едно се обтривам с вода.
Интересни мнения, все едно чета за поне двайсе продукта Joy или за сравнения между ябълки и круши. Joy
А флуида си е воден разтвор, т.е. имате право, че се обтривате с вода, ама не съвсем.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт