PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 97 900
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Защо не виждам интимния гел в сайта?
И лосиона за попистване на очен грим подходящ ли е и за лице?

# 331
  • Варна
Интимният гел не е наличен в момента, скоро ще има нова партида.
Лосионът е много нежен и лек, би могъл да се ползва и върху цялото лице, но аз си го пазя само за очите.

# 332
  • Бургас
аз не виждам наличен крема с невен.

Някой знае ли кога ще има пак?

# 333
  • Велико Търново
аз не виждам наличен крема с невен.

Някой знае ли кога ще има пак?

"Крем невен също е спрян поради изчерпване на партидата. За него не мога да кажа със сигурност кога ще има нова. "- бе написано по-рано Peace надявам се скоро да има, аз си взех един, купих и един за майка ми, но е истински разкош и бих си купила още.

# 334
  • Бургас
благодаря ти бисквитка  bouquet

# 335
  • Бургас
Няма да е скоро май, за съжаление Tired В момента липсвал конкретът от невен и нямало точен отговор от производителя дали и кога ще има, а без него няма как да се произведе кремчето с невен. Аз след леко измрънкване в темата (заметено, тъй като успоредно с него направих явно неуспешен опит за шега по една друга дискусия, която беше заметена цялата Simple Smile ) успях да се сдобия с една кутийка невеново кремче с леко по-течна консистенция от нормалната. Доволна съм много от действието му, а миризмата му е лека и ненатрапчива за мен. Допада ми и като се появи пак, ще взема още. Иска ми се да го има и във вариант лосион за тяло Praynig

# 336
Здравейте.
Мога ли да редактирам поръчка от сайта, която все още не е потвърдена, и ако да как?

# 337
# 338
  • При децата ми
Току-що направих и аз поръчка. Simple Smile Поръчах хем за подарък, хем за мен. Simple Smile

# 339
  • На ръба..
Така, да ви кажа, че ще спират тестерчетата на околоочния крем. За дамите от Варна, днес си закупих два крема с невен, останаха още два...ако някой си търси спешно да каже или да мине да си вземе, че свършват.  Интимния също го мернах там Laughing

# 340
Ако Ви се разхожда до Габрово, отскоро ги има в едно магазинче Simple Smile.

Не съм чела в темата от доста време. Вчера нещо ме накара да надникна тук и  ето, че имало защо Simple Smile Тази сутрин минах и си взех крем Ред Аут + тестер на 35+. Ако отново ми понесе добре, ще взема и крема, стига някой да не го отнесе преди мен. Simple Smile Нямаха много неща, но се надявам да поддържат и това, което имат в момента. Хубавото е, че предлагат и тестери.

Кой беше кремът с невен? Трябва ми за ситни пъпчици по носа и челото на девойка в предпубертета и искам да следя кога ще го пуснат отново. Ако има подходящ заместител, ще се радвам да споделите.

# 341
  • На ръба..
Трудно ми е през таблета да поста снимка, затова слагам линк на страницата, където го има. Мисля, че ще свърши работа за ситните пъпки, но не смятам че има заместител. Нека и други да се включат.

# 342
Благодаря за снимката на крема. Редактирам се ... видях, че е от фирмата, която произвежда и Фитокод.

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 20:36 от Linofrina

# 343
  • На ръба..
Производителят е "ТОНЕШ" ООД, собственик на българската марка козметика Phytocode.

# 344
  • Пловдив
Момичета къде в Пловдив мога да намеря продуктите?

Общи условия

Активация на акаунт