PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 933
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За матиращия крем и аз съм със същите впечатления - омазнява ми кожата, а по принцип нямам проблем в това отношение. за сметка на това кремовете 35+ и Red out ми доставят страхотно удоволствие за кожата.

Аз не разбрах - ще има изцяло нова козметична линия или се изтеглят само комплектите и сме в очакване на нови продукти?

# 571
  • Street of Dreams
Жалко, че имам проби само от него.

# 572

Ондин, матиращия не съм тествала, но от опита, който имам с Фитокод, мога да заключа, че ако прекаля с количеството продукт, който нанасям, ефектът е обратен. В смисъл, дали не нанасяш твърде много крем? Количество колкото грахово зърно би трябвало да е предостатъчен за цялото лице и шия /ако слагаш и там/.

# 573
  • Street of Dreams

Ондин, матиращия не съм тествала, но от опита, който имам с Фитокод, мога да заключа, че ако прекаля с количеството продукт, който нанасям, ефектът е обратен. В смисъл, дали не нанасяш твърде много крем? Количество колкото грахово зърно би трябвало да е предостатъчен за цялото лице и шия /ако слагаш и там/.

В никакъв случай. Лещено зрънце е достатъчно за лицето ми от почти всички кремове, които съм ползвала. Peace

# 574
Получих потвърдителен мейл, че пратката е изпратена. Утре дали ще е в пощата?

# 575
Искаш да ти кажем как работят Български пощи ли? Не можем. Дори не знаем в кой град си. За по-сигурно отиди в петък следобяд до пощенския клон и готово.

# 576
  • Варна
Обикновено отнема два дни - от момента на изпращане до получаването.
По-дълго от това не съм чакала никога.

# 577
Колко е доставката до бг пощи?

# 578
2,50. Имам спомени, че ако пратката е малка, куриера идва до вкъщи. Дано днес има радост Wink

# 579
http://www.phytocode.bg/porachka-i-dostavka.html

# 580
Нямам търпение за новите продукти! Дали ще има нощен крем? Simple Smile Аз трябва да си купувам крем за лице, но ще поизчакам малко да видя новата серия. Няма лошо да се смени аромата на роза  Wink

# 581
Аз се надявам да не го заменят, много ми харесва.

# 582
Хайде, цоп и аз в темата с един тоник +35. Надявам се да се спогоди с моята суха, капризна, атопична кожа.

# 583
Аз се надявам да не го заменят, много ми харесва.
И аз искрено се надявам ароматът на сериите да остане. По принцип не понасям силно ароматизирана бяла козметика, но продуктите на Phytocode са ми перфектно балансирани в това отношение. Много си ги харесвам Wink

# 584
След няколко седмично наложително откъсване от любимата козметика, отново включих в ежедневната си грижа Фитокод, бях забравила какво удоволствие е. Heart Eyes
С крема Ред Аут за първи път разбирам какво означава прословутото "избистряне на тена" - кожата е гладка, свежа и цвета ми е еднакъв по цялото лице точно като след плаж, по-бистър и наситен е тена, направо не мога да повярвам. Разкошен продукт! Преди време пробвах и флуида, но крема определено ме грабна повече.
Да припомня, моята кожа е леко чувствителна, обикновено нормална със склонност към омазняване в Т-зоната и образуване на пори. Ред аут ползвам вечер на цялото лице, вкл. като околоочен.

Общи условия

Активация на акаунт