PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 916
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • На ръба..
Linde, след колко време се появи този ефект при тебе с избистрянето на тена. Кожата ми е като твоята, но консултанката ме предупреди, че вероятно ше ми бъде тежък, взех си мостра, но все не мога да се престраша да го пробвам, ама май май довечера ще го изкарам от дълбокия шкаф 😁
И да, надявам се да премахнат аромата на роза, че никак не ми е любим...

# 586
  • София
Аз се надявам да не го заменят, много ми харесва.
И аз искрено се надявам ароматът на сериите да остане. По принцип не понасям силно ароматизирана бяла козметика, но продуктите на Phytocode са ми перфектно балансирани в това отношение. Много си ги харесвам Wink
И аз харесвам аромата на рози Heart Eyes
Имам достатъчно луксозни кремове, които миришат на парфюми и бих се радвала да си миришат на рози и най-вече да продължат да използват rosa damascena, а не някоя друга хитова съставка като слуз от охлюви Crazy
Аз трябва да си подновя флуида ред аут. Мисля да потърся в befit, че представителния магазин с това работно време хич не ми е удобен.

# 587
Аз поисках с поръчката си мостра на крема ред аут, нямам нито една сложена Sad

# 588
Дидора*
След няколко нанасяния започвам да усещам благотворното влияние, но да речем че след около 10ина дни вече видимо се забелязваше това избистряне, до такава степен, че си позволявам да ходя ако реша без ВВ крем.
Само да уточня, че аз го ползвам вечер Ред аута на чиста кожа, сутрин продължавам да си мажа Ефаклара на Ла рош, който също много спомогна за цялостното подобрение на кожата и засега тази комбинация ме действа идеално около 2-3 месеца. Peace

# 589
  • На ръба..
Linda, благодаря ти за изчерпателния отговор  bouquet
Престраших се и си сложих снощи Ред Аут, ами до сутринта всичко си беше попило без да ми утежнява, ще продължа да се мажа с тестера и ако продължава да се държи така..ще се сдобия с пълноразмерен крем.

# 590
Извинявам се за въпроса но  кой крем по точно е Ред Аут

# 591
  • Велико Търново
Извинявам се за въпроса но  кой крем по точно е Ред Аут
http://phytocode.bg/shop/red-out/krem-za-litze-protiv-zachervyav … 30-ml-detail.html  bouquet

# 592
Не разбирам защо сте толкова дребнави...
Моля не измествайте темата!

Мен ме интересува кога да очакваме новите неща? Някой има ли идея?

# 593
  • Бургас
Без да имам каквато и да е информация се надявам да ни зарадват за 8 март.
И аз ще се радвам ако някой знае нещо да сподели!

# 594
Във вторник, отидох до магазина на Патриарха, но беше затворен! Към 18.30 бях там и въпреки, че пише работно време до 19.00ч., нямаше никой, нито някаква информация защо не работи  Confused.

# 595
  • Street of Dreams
Тук нещо са ми изтрили поста и не разбирам защо - просто попитах за повече информация  Rolling Eyes
Както и да е, не ме интересува вече.

# 596
Охоо нови продукти! Какви? Дано има нещо ново против изпотяване  Crazy

# 597
Пробвах 35+ дневния, обаче ми е много лек. Със смесена - нормална с мазна Т зона съм, въпреки това ми опъва и сърби. За лятото може би ще е ок.
Довечера ще пробвам Ред аут-а.

# 598
  • На ръба..
Напоследък чувствам като недостатъчен само да остана по 35+ и досега винаги го смесвах с арганово масло, ефекта естествено е много по - добър. Сега обаче ми се изчерпа маслото и реших да го смеся с крема с невен, малко от едното една помпичка от другото ами Hug така хубаво ми се омекоти кожата, предполагам, че е от невена...довечера ще пробвам само невен и мисля известно време допълващия към 35+ и Ред аут да бъде крема с невен.

# 599
Днес си взех колета и трябва да кажа, че хората са доста щедри откъм мостри - цели 5 кремчета. Иначе се надявам Red Out да ми се отрази толкова добре, колкото и на вас...след някой и друг месец ще дам отзив Grinning

Общи условия

Активация на акаунт