PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 929
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Във вторник, отидох до магазина на Патриарха, но беше затворен! Към 18.30 бях там и въпреки, че пише работно време до 19.00ч., нямаше никой, нито някаква информация защо не работи  Confused.
Промяна на работното време!
Скрит текст:

# 601
Днес си взех колета и трябва да кажа, че хората са доста щедри откъм мостри - цели 5 кремчета. Иначе се надявам Red Out да ми се отрази толкова добре, колкото и на вас...след някой и друг месец ще дам отзив Grinning
Явно ти е била голяма поръчката Simple Smile аз поръчах интимния и ред аута и имам само 1 мостричка (бях уточнила, че искам такава, за което благодаря, че са се съобразили).
Ред аута ми е ок на мен, рано е за видими резултати, но ми попива добре и ми е комфортен.

# 602
Явно ти е била голяма поръчката Simple Smile аз поръчах интимния и ред аута и имам само 1 мостричка (бях уточнила, че искам такава, за което благодаря, че са се съобразили).
Ред аута ми е ок на мен, рано е за видими резултати, но ми попива добре и ми е комфортен.

Ами не мисля, бях поръчала само интимния и флуида Red Out...явно просто съм извадила късмет. Grinning

# 603
  • Варна
От Фитокод точно ако се оплачем от липса на тестери, ще е грехота  Laughing

# 604
  • Street of Dreams
Не им се свиди, но зависи какво им се намира в момента. На мен ми дадоха щедро, но за лице само от "матиращия" - другите бяха свършили. Сега ме е яд, че нямам други проби, понеже той не ми хареса.

# 605
И аз нямам търпение за новите неща! Чакам крем за 20+ Simple Smile

# 606
Във вторник, отидох до магазина на Патриарха, но беше затворен! Към 18.30 бях там и въпреки, че пише работно време до 19.00ч., нямаше никой, нито някаква информация защо не работи  Confused.
Промяна на работното време!
Скрит текст:

Благодаря ти за информацията! Редно е, това да го има написано и до табелката с работно време на магазина.

# 607
А аз от всичките досега продукти съм доволна с изключение на околочен крем,първите 2 пъти като го нанасях веднага след това под едното око ми се зачервява нещо като две малки пъпчици.Първо си помислих че е от нещо друго,но на другия ден си сложих друг крем защото аз ги редувам и всичко си беше наред.След като слагах от другия крем 2-3 дена пак почнах да си слагам от мостричката на околочния на фитокод и пак същия ефект още като нанеса и хоп зачервява се.Ефекта е временен след известно време исчезва,но по този начин явно ми показва че някоя съставка не ми понася.Но това не значи че продукта е лош а просто явно си имам някаква непоносимост.

# 608
  • Пловдив
аз наскоро решиш да опитам марката, поръчах като за начало крема 35+ интимния гел, както и измиващия за лице, доволна съм и от трите продукта, но на мен мостри не са ми пращали , а бих се радвала Rolling Eyes

# 609
аз наскоро решиш да опитам марката, поръчах като за начало крема 35+ интимния гел, както и измиващия за лице, доволна съм и от трите продукта, но на мен мостри не са ми пращали , а бих се радвала Rolling Eyes
Моята поръчка също пристигна без нито една мостра. Понеже знам, че винаги пращат - предварително ги бях обещала на приятелка Embarassed
И понеже се получи супернеудобно отсипах от моите продукти.
Предполагам, че или в момента, в който са пускани пратките просто не е имало налични мостри, или е възможно да не пращат заради смяната на асортимента на основните линии продукти Thinking

# 610
  • Велико Търново
Най-вероятно не са имали мостри към момента, иначе са много любезни и при поръчки вече над 2 години, ми се е случвало само 1-2 пъти да няма Peace

# 611
  • Бургас
Според мен, логично е да няма мостри на продуктите, които отпадат. Ако е така, остава да има  само на крема Red out и на шампоана. Аз от другите продукти за коса, флуида Red out и гела за интимна хигиена мостри не съм получавала и не знам дали има.

# 612
Според мен, логично е да няма мостри на продуктите, които отпадат...
Ами да слагат от другите Peace

# 613
  • В тъмната гора.
Моята поръчка също пристигна без нито една мостра. Понеже знам, че винаги пращат - предварително ги бях обещала на приятелка Embarassed
И понеже се получи супернеудобно отсипах от моите продукти.
Предполагам, че или в момента, в който са пускани пратките просто не е имало налични мостри, или е възможно да не пращат заради смяната на асортимента на основните линии продукти Thinking

И на мен не изпратиха мостри. Бях разочарована.

# 614
Момичета, някой да знае кога ще има от крема с невен? Запалихте ме с него и искам да го пробвам, че все не си намирам подходящ крем за ръце, много са ми сухи през зимата. В сайта не е наличен засега.

Общи условия

Активация на акаунт