ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 072
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Донсита, благодаря за усилието.

# 16
Да, но като клуб, не в редовните часове. В Американски колеж.
Благодаря ти, LUCY. Моят син се интересува от фотография, но в училище нямат такива форми на занимания. Търся нещо извън училище.

Браво на donsita за свършената работа. Не знам доколко ще е полезен списъкът и дали ще има какво да споделяме след 7-класните терзания. Поне информация в рамките на едно и също училище ще можем да си разменяме. За мен лично това е важно.

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 15:30 от Trol4eto

# 17
  • Някъде в търсене ............
Благодаря за темата.
За протокола 134 соу Цифров дизайн и медии,  АЕ  Иврит

# 18
Благодаря ти, LUCY. Моят син се интересува от фотография, но в училище нямат такива форми на занимания. Търся нещо извън училище.

Лятото във фейса намерих тази школа (хареса ми, защото не е далече от нас): https://www.facebook.com/sofiaphotographyschool?=ts&fref=ts
но така и не проучих в детайли какви курсове предлагат.

# 19
  • Някъде там
  bouquet  за темата !

За протокола - ПГ по КТС  гр. Правец / системно програмиране /

# 20
И аз благодаря зя темата  bouquet

За протокола  - НПМГ - химия.

# 21
  • Пловдив
Trol4eto, наборната тема си върви доста отпреди 7 клас. Все има какво да се пише.  Peace

# 22
  • София
Благодаря за новата тема    bouquet
mar4ela5, дано сте намерили точното място, че не ви беше лесно по едно време, доколкото си спомням Simple Smile
На курс по фотография и на мене ми се ходи, но няма време Confused

# 23
Благодаря за темата!  bouquet

# 24
  • Sofia
И моето момиче не го пощади вируса.. до сряда ще е в къщи.
Яд ме е, че тъкмо почна френския и спорта, и веднага пропуска, ама с тези резки промени в температурите не знае и как да се облича.

donsita   bouquet

(като гледам списъка, с доста съфорумки сме на РС тази вечер  Grinning)

# 25
Здравейте и от мен.Често ви чета,но по-рядко пиша.
Синът ми е притеснен от покриване на нормативи в час по физическо.
Чуди се каква ли оценка ще получи за срока и изобщо как ще я кара,ако
учителят  принципно се съобразява с нормативите!Довечера има РС в училището.
За протокола-в НПМГ е математика и информатика с АЕ

# 26
И от мен благодаря за темата, продължавам да я следя. Не съм от пишещите, но за сметка на това редовно ви преглеждам.
И за протокола - 91 НЕГ

# 27
Колко е нормативът за момичета за скок от място?

# 28
Да, но като клуб, не в редовните часове. В Американски колеж.

Браво на donsita за свършената работа. Не знам доколко ще е полезен списъкът и дали ще има какво да споделяме след 7-класните терзания. Поне информация в рамките на едно и също училище ще можем да си разменяме. За мен лично това е важно.

Много е полезно. Дори след време, когато се чудим кое училище как да подредим, четейки вашите коментари лесно ще можем да проверяваме кой къде учи и да преценим.

# 29
Като рекохте за родителската среща- нашата е утре, аз съм с температура и едвам се влача и май няма да стигна до там. Ако може да кажете някакво обобщение от днешната за първата смяна?

Общи условия

Активация на акаунт