ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 083
  • 757
  •   3
Отговори
# 45
  • TX
Благодаря за темата   bouquet също не пиша често, но с интерес чета коментарите в темата и се сверяваме  Laughing
Всички болни бързо да оздравяват!

Вчера взех дребния докато се прибирахме, не спря да ми разказва какво е правил в училище, направо балсам за душата.
От брат му получавам - Да, Не и Какво има за вечеря. Вече се старая така да задавам въпроси, че да му се налози да ползва повече от една сричка като ми отговаря Simple Smile

и у нас е така, нещо един вежлив и разговорлив е станал, а сестрите му все още диваненца с ченгел им вадя думите

# 46
  • София
Мацки, черпя ви виртуално по едно за порасналата ми днес 14 годишна девойка. Картинки с почерпки за жалост все още не съм се научила да публикувам. Девойката се прибра сияеща от училище - беше получила по цвете от почти всички съученици, било много мило. Като ми разказваше само въздишаше " Къде са били тези деца всичките тези 7 години?". Дано така да бъдат до края на гимназията.

Прави ми впечатление, че класът е страшно организиран - вчера като разбрали, че е ден на българския учител, до голямото междучасие се спретнали, събрали пари и купили букет на класната.

Иначе всички входни са направени вече, но резултати няма още. По френски през ден правят контролни. По физическо днес са скачали, но нямам инфо за постиженията Simple Smile

# 47
     Стейси, понеже повдигнах въпроса за списъка с училищата, ще поясня, че той наистина е полезен за бъдещите зайци - сами виждате, че от десетки в края на седми клас,  в темите за  осми клас майките се "редуцират" до двадесетина. А бъдещите гимназисти няма откъде да имат вътрешна информация, освен от приетите вече. Когато първите ни деца станаха гимназисти, в началото на темата също имаше списък по училища и така майките влязоха в контакт, според мен много полезен.
     Затова наистина благодарим на Донсита за труда! И успешна учебна година на вашите деца!

# 48
  • Варна
     Стейси, понеже повдигнах въпроса за списъка с училищата, ще поясня, че той наистина е полезен за бъдещите зайци - сами виждате, че от десетки в края на седми клас,  в темите за  осми клас майките се "редуцират" до двадесетина. А бъдещите гимназисти няма откъде да имат вътрешна информация, освен от приетите вече. Когато първите ни деца станаха гимназисти, в началото на темата също имаше списък по училища и така майките влязоха в контакт, според мен много полезен.
     Затова наистина благодарим на Донсита за труда! И успешна учебна година на вашите деца!

да, аз се връщах една година назад по време на кандидатстването за да намеря майки на приети в МГ Варна деца - намерих няколко, свързах се с тях - беше ми много полезен контакта с тях. Благодаря им от сърце (ако преглеждат темата).

При нас домашно по математика - 200 задачи от сборника на Архимед. Снощи уж решава в другата стая, по едно време чуваме че се смее с глас, а мъжа ми като каза "какви са тия смешни задачи дето са му ги дали за домашно  newsm78 " - посмяхме се и ние доста.

# 49
По-скоро на нас ни е нужен, за да се ориентираме кой за къде пише. Благодаря за труда, Донси!

newsm10

# 50
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет, привет във новата тема и от мен. Напоследък са ме завъртели задачките и нямам много време да се зачитам по форума. Моята ученичка добре се справя, пътува си, учи си. Този месец е втора смяна. Много по-спокойно ни е от първата смяна. Нямат много оценки, наблягат основно на езика.  Четох статия днес според която руския е втори език след английския по популярност сред учениците за изучаване. Чак ми стана чудно. Не очаквах. Grinning

# 51
Ян@, да ти е жива и здрава и само напред и нагоре!  bouquet
И ние сме с отлични впечатления от ФЕГ, и учители, и деца, дано да е все така.

# 52
  • Варна
Ян@, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet Много мило от страна на децата! Дано да са все така задружни! Аз имах късмета да попадна на великолепен клас в гимназията. И до ден днешен най-близките ми приятели са от там, 20 години вече...

# 53
Ян@, ЧРД на дъщеря ти, много успешна и щастлива да бъде!   bouquet

mario.d.k, домашно 200 задачи? А моята се оплаква, че имали 100!

# 54

Вижте сега, нужен - ненужен, тоя списък да си го поглеждате редовно, защото бая време си играх  hahaha
 bouquet Благодаря, според мен този списък е полезен. За списъка- 91 НЕГ.

# 55
  • София
Колко много сте писали, че чак и нова тема. И аз да отбележа IАЕГ - АЕ/ИЕ/М Връщам се в предишната, че ми стана интересно за екскурзиите.

# 56
  • Пловдив
Привет, привет във новата тема и от мен. Напоследък са ме завъртели задачките и нямам много време да се зачитам по форума. Моята ученичка добре се справя, пътува си, учи си. Този месец е втора смяна. Много по-спокойно ни е от първата смяна. Нямат много оценки, наблягат основно на езика.  Четох статия днес според която руския е втори език след английския по популярност сред учениците за изучаване. Чак ми стана чудно. Не очаквах. Grinning

Браво на момичето. Знаех си аз, че притесненията на родителите са повече от нужното.
Не се изненадвай за руския. В двете най-престижни гимназии в Париж се учи руски, от всички. Какво научават французите, е друг въпрос.  Laughing

И аз в кюпа на болните. Дзевът се оправи, днес хукна по улиците да се види със старите дружки. Предупредена е да се прибира бързо, защото имат да учат. Обаче аз се предадох. Но пък детето се грижи  за мен - прави ми чай, носи ми салфетки за носа, следи дали имам температура.  Simple Smile

# 57
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
dundi73    bouquet  bouquet  bouquet Оздравявай бързо. Със смяната на времето тръгнаха настинките и вирусите.

Ще се върна и аз да прочета за екскурзиите. В училище госпожата по математика им казала, че ако не се съберат деца за стажа в Русия през лятото ще ги води до Германия през Австрия, сигурно и през други страни. А във скоро време ще им организира екскурзия за няколко дена, някъде в България, но още чакат оферти.

# 58
  • Cофия
Благодаря за темата!
Следя я от години, но не съм от пишещите активно. Вие сте просто много бързи и изчерпателни!  Simple Smile

за Протокола - 73 СОУ - НЕ/РЕ/М

# 59
В училище госпожата по математика им казала, че ако не се съберат деца за стажа в Русия през лятото ще ги води до Германия през Австрия, сигурно и през други страни.

Ех, моята само да чуе - само ме врънка да сме ходели до Санкт Петербург. Сприятели се с деца от там, лятото бяха заедно на младежки лагер. Втората най-желана дестинация е Нова Зеландия, третата - Австралия, там са другите приятели. Аз нищо против нямам, само да спечеля от лотарията и веднага тръгваме.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт