ОСМИ КЛАС- тема 72

• 53 107
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • София
LUCY  Joy

Ако на моята и се наложи да изнася презентация в подобно облекло, то и ние ще трябва да търчим да купуваме нещо подходящо, защото гардеробът и включва само дънки, клинове, суичери и кецове.

Днес  и ние имаме родителска среща.

# 526
Нашите пък днес имат да изнасят презентации по английски, но трябва да са с бизнес-облекло. За първи път виждам дъщеря ми с копринена буза и строга тъмна пола, стори ми се страшно пораснала.
Тя се носи само с кецове, маратонки и дънки, направо се видоизмени.

А брат й направо я закопа - много била хубава, приличала на ... баба им.  Joy
Смяла съм се с глас (е, не пред нея, разбира се!), на нея й смотолевчих нещо, че баба им е много хубава и само с костюми ходи, затова така. Този малкият е ужасен просто.  Joy

Моята пък цяла вечер се вайка, че не може да се появи "в този вид пред хората"  Shocked, та висяла десетина минути зад един храст пред колежа, докато се появи нейна съученичка да влязат заедно, "за кураж". А следобяд се прибра със зверски мазоли и сълзи на очи заради токчетата - казах й аз да си обуе балеринки, ама кой да слуша...  Rolling Eyes

Иначе, наистина, с тези дрехи са направо неузнаваеми  Wink

# 527
Хоп  Heart Eyes
Довечера е РС пък да видим,ама нещо си измърмори Велина,че може и от нея малко да се оплачат  Shocked Доре,че баща и ще ходи  Laughing После той ще се разправя с нея  Mr. Green
На контролното по АЕ има 5,50 най-накрая  Mr. Green С тези неправилни глаголи цяла седмици ги дъвче от сутрин до вечер  Heart Eyes
Днес трябваше да е до 14,30 на училище ама имаха последен час с гласната  ooooh! И ги е пуснала по-рано,както винаги  Whistling
Сега се организирвали за лагер да ходят класа,ама мислят за април,когато е пролетната ваканция  Sunglasses
Моята също е фенка на роклите,не си пада много по спортното облекло и едвам я карам да обува кецове за по-удобно,иначе все се мъкне с едни боти  ooooh!

# 528
Здравейте ,мами!След дълго отсъствие попрочетох темата.Видях,че обсъждате дали децата си носят личните карти.Ами нямам му вяра на моя синковец,че ще я опази и затова си седи  вкъщи Wink.А ако се наложи да го прибираме от някое РПУ сигурно само ще е от полза -може и да стане по-отговорен.Иначе в училище нещата не са много променени-той си остана в ПМГ-Благоевград,половината деца са от предишния му клас.Доста е спокойно,та чак затихнало положението-все едно само английски учат.Родителската среща беше в края на октомври,а следващата ще бъде втория срок .

# 529
Andrea10, много се смях с тези храсти. Моята така на Хелоуин беше чакала съученици, за да влязат заедно - ако се излагат, поне да е вкупом, не поединично.
Но обувки на токове отказа да сложи сега и си ходи с балеринки, още й държеше влага от Хелоуин на платформи.

# 530
На родителската- хубави думи Simple Smile Похвалиха и класа, възпитани, ученолюбиви деца. Стараят се. От години не бях ходила на такава положителна родителска среща. Е много ни е готина класната пък, фук, фук. Дай Боже всекиму!

# 531
  • София
На родителската- хубави думи Simple Smile Похвалиха и класа, възпитани, ученолюбиви деца. Стараят се. От години не бях ходила на такава положителна родителска среща. Е много ни е готина класната пък, фук, фук. Дай Боже всекиму!

Е не сте само вие готини в тая гимназия Simple Smile При нас същата история - класната доволна от всички, математичката и българичката също. Само хубави неща се изговориха. С такова позитивно настроение от родителска среща не съм си тръгвала никога. Дано така да е до 12 клас Simple Smile

# 532
  • Някъде в търсене ............
Да се отчета и аз, нашата РС мина. Като общ успех на класа над 5.30 , но както класния каза ,вече се сдушиха и дисциплината е поизбягала. Ще се взимат по-строги мерки и за униформите се опитвали да се измъкнат. Като цяло съм доволна от учителите , математичката им беше бясна, оказа се че са се наговорили децата да казват, че тя не връщала контролни. Да, ама не , имаше разговори на високо равнище . Надявам се да не се повтори.

# 533
И аз да дам от чет след снощната РС-баща и ходи,ама не беше очарован.Горе-долу 2часа и половина ги и държала нашата класна  ooooh! Говорили са всички учители,но най-много се е оплакал по МАТ не му влизали в часовете много деца,пък той не пишел отсъствия за да не го намразят  Shocked Казал по именно няколко деца,които се държали ужасно-момчета са били ама и момичетата не се поплювали. ooooh!
По АЕ е доволна от Велина имала амбиции и се справяла дори по-добре от деца,които са учили 7 години английски  Crazy Heart Eyes
По БЕЛ каза,че няма да има дни,ваканции и каквото и да е там без да им дава домашни.Даже казала на родителите да проверят за домашните по нейния предмет,защото започвала да пише двойки за без домашно  Crazy Изненада е,че дала срок на класа на научат ''Зимни вечери'' на Христо Смирненски до края другата седмица ..Аз като го видях колко е дълго,не ми се мисли как ще го научи  Mr. Green
И другото събирали пари за Коледно парти,ще ги водят всичките 8-ми класове+9 клас  Rolling Eyes
На дискотека ама от 17 до 19 часа  Laughing Много класове пък само с 2 ръководители  Close От които,единия е нашата класна разбира се,която не я знам къде се слага  Laughing Тя въобще не смее да им кажа нещо пък да се оправи с толкова класове Ъпсурт  Laughing  ooooh!
За униформите също и на нас за обърнали внимание,че който не носи от 1 декември ще бъде изгонван с отсъствие или въобще няма да е пускан на входа  Laughing
Още е лудница в класа ама от 2-рия срок класната се надявала да се оправят нещата  Close Аз пък се моля догодина да не ни е тази класна  Mr. Green

# 534
  • Пловдив
Моят заплес вчера си забравила телефона под чина. Звъня аз днес на телефона с надежда някой да вдигне, обаче ми изключват. Звънях 5-6 пъти, пък се сетих, че когато аз звъня, не се изписва мама, а Гризли.  ooooh! Та накарах баба й да звънне и вдигнала секретарката в училището. Казала, че телефонът се скъсал да звъни, ама не вдигнала, щото пишело Гризли  Laughing ... та й го занесоха на крака в стаята.

Днес уж си е решила задачите с векторите, били лесни, но другата седмица идва втора контролна на вектори - по СИП, а там трудността е друга. Господинът днес отново забравил контролните на уравненията на закачалката. А аз си мислех, че моята е заплес.  Grinning

# 535
Яна , много се радвам,  дано е все така и при нас,  и при вас!

# 536
  • София
... Звънях 5-6 пъти, пък се сетих, че когато аз звъня, не се изписва мама, а Гризли.  ooooh! Та накарах баба й да звънне и вдигнала секретарката в училището. Казала, че телефонът се скъсал да звъни, ама не вдигнала, щото пишело Гризли  Laughing ...
Joy  Добре че майка ти не е записана като гризлиукротиел.

# 537
  • Варна
Моят заплес вчера си забравила телефона под чина. Звъня аз днес на телефона с надежда някой да вдигне, обаче ми изключват. Звънях 5-6 пъти, пък се сетих, че когато аз звъня, не се изписва мама, а Гризли.  ooooh! Та накарах баба й да звънне и вдигнала секретарката в училището. Казала, че телефонът се скъсал да звъни, ама не вдигнала, щото пишело Гризли  Laughing ... та й го занесоха на крака в стаята.

Днес уж си е решила задачите с векторите, били лесни, но другата седмица идва втора контролна на вектори - по СИП, а там трудността е друга. Господинът днес отново забравил контролните на уравненията на закачалката. А аз си мислех, че моята е заплес.  Grinning
hahaha Аз май излизам като "мама" като звъня, но трябва да проверя.

И нашите са на вектори. Днес, преди да тръгна на работа, забелязах забравената тетрадка по математика, с домашното. Нямало проблем. Още сутринта писах sms на девойката, а тя го видяла след последния час.
Рецитира в момента оттатък. Имат наизуст по литература.  Grinning
Ама трябва да ляга вече пък.
На родителската среща един родител попита дали всичките стихове от осми клас трябва да се учат наизуст. Ами не, само избрани от госпожата, тя обясни защо.

# 538
    Яна и Happy, в кои класове са децата ви, ако не е тайна? /Може и на лични/. Имам близки деца в А и Д клас, доволни са от преподавателите по френски. Дано тази година да няма провален клас!

# 539
  • Русе
Моят син казва, че няма да учи наизуст нито едно стихотворение, а са Английска гимназия все пак, не вярвам да ме лъже.
Относто униформите - до 7 клас почти не е носил униформа, а сега я носи с голямо желание, един вид горд е, че е ученик точно в това училище. А и униформите им са красиви - наситено вишнево червени вратовръзки и пуловери и бели ризи на вишневи черти. Униформата го отваря и го прави да изглежда по-голям, че визуално още си е дечко, все още няма никакви признаци на мъжественост.

Общи условия

Активация на акаунт