ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- 9

• 87 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, ще опитам и аз. Нищо не губя, пък и ми се струва по-добре да търся причина за високите NK клетки, отколкото да ги "лекуват" напосоки. Два месеца пих Агапурин и резултатът е Total NK от 30 на 29, та и лечението не е много успешно.

# 121
Благодаря, ще опитам и аз. Нищо не губя, пък и ми се струва по-добре да търся причина за високите NK клетки, отколкото да ги "лекуват" напосоки. Два месеца пих Агапурин и резултатът е Total NK от 30 на 29, та и лечението не е много успешно.

Така е. И аз стигнах до същия извод. И макар, че правих имунологични, че ги и повтарях в Александровска болница после, в крайна сметка и аз стигнах до същия извод. Интересното е, че при мен нямаше отклонения в НК клетките, само леко отклонение в Т-лимфоцитите.
По-добре да си дам парите и да се изследвам за всякакви патогени и ако имам късмет (т.е. ако се лекуват те конкретно), да ги лекувам. Тежко ми е това, че трябва да се ровя и да се правя на лекар, но трябва да се спасявам все пак, нали Simple Smile

# 122
Накрая може са си викаме "колеги", както се беше пошегувал някой в темите Simple Smile

А резултатите от микробиология на урината само за тази система ли отговарят (инфекция на пикочния мехур да кажем), или са показателни за организма като цяло? Започвам да се чудя дали не трябва да се изследва и секрет от нос, гърло и т.н. отверстия също Laughing

# 123
Фиффи, отнася се само за пикочната система.

Аз минах и през УНГ и т.н., но имах други перипетии... мен ме боляха стави... Но от личен опит, а и при разговор с УНГ и ендокринолог научих, че всъщност има пряка връзка между заболявания на щитовидна жлеза и възпалителни процеси в гърлото и на сливиците. Просто щитовидната е много близко до сливици и се влияе от инфекции в тази област. Така че специално преглед при УНГ, за да види състоянието на сливиците също не е за пренебрегване, ако например има някакви проблеми със щитовидна жлеза.

Когато бях в ендокринологията, за ми оперират голям възел в щитовидна жлеза направих мое "проучване" колко от хората с възли в щитовидната жлеза са имали проблеми със сливици и гърло за дълго време - наистина има изразена такава тенденция. Влияе се. Така така мисля, "колежке" Simple Smile Всичко в организма е навързано и не е добре да се работи "на парче" Simple Smile

# 124
Абсолютно! Успешно лечение на теб bouquet

# 125
Абсолютно! Успешно лечение на теб bouquet

Благодаря ти! Simple Smile Дано при ти теб да изкочи зайчето Simple Smile  bouquet

# 126
  • София
здравейте, момичета, заради завишени НК клетки ми бе препоръчано вливане на Интралипид 10 мл. 20%- моля кажете как протича процедурата- колко време трае, има ли странични реакции и въобще всякакви подробности?  bouquet

# 127
Привет Simple Smile Няма странични реакции, трае околко 1:30-2 часа. Слагат ти абокат и почват вливка на сравнително бавни капки. Можеш да си мърдаш - ръце, крака, да седиш или да лежиш, няма ограничения на позата или да седиш неподвижно. Може да приемаш колкото течности и храна решиш по време на вливката. Успех!  bouquet

# 128
А до тоалетната може ли да се ходи  Blush

# 129
Мисля, че няма никакъв проблем, ще трябва да отидеш със закачалката обаче. Аз ходих преди да ми я пуснат и след като свърши, та точно това не съм тествала, но ми обясниха, че няма ограничения за нищо.

# 130
А боли ли? На мен ми става лошо от взимане на кръв дори, та отсега се паникьосвам при мисълта за игла във вената ми за час newsm43 newsm43

# 131
Неприятно е само слагането на абоката, реално нямаш игла във вената, а тръбичка, след като го поставят (трае секунди), нищо не се усеща. Със сигурност не е от най-прекрасните изживявания, но ни води към успешна бременност Wink

# 132
Момичета, направиха ми вливка на интралипид заради повишена НК активност. Чак след вливката се замислих дали това не е вредно за бременни, защото бях в 7 г.с.? Знам, че е параноично, но какво да направя.
До коя седмица на бременността продължава тази сага с проверката на НК клетки и актиност, както и авто антитела? Някой може ли да ми каже, че да знам колко тлъсти пачки да приготвя?

# 133
Момичета, направиха ми вливка на интралипид заради повишена НК активност. Чак след вливката се замислих дали това не е вредно за бременни, защото бях в 7 г.с.? Знам, че е параноично, но какво да направя.
До коя седмица на бременността продължава тази сага с проверката на НК клетки и актиност, както и авто антитела? Някой може ли да ми каже, че да знам колко тлъсти пачки да приготвя?

И мен това ме притеснява, на мен ми назначиха първо интралипид за сваляне на Нк клетките, след това при положителен тест имуновенин или октагам..ама мисля да пробвам вливянията в Плевен, защото просто в Селена ми се виждат адски много..аз просто няма да се справя фимансово ако се наложи да де влива 2-3 пъти.. Sad

# 134
Живот и здраве и на мен ще ми вливат Oктагам ако съм бременна. 5мг - 485лв+30лв за манипулацията. Много ме е страх - и от абоката, и от това да ми наливат кой знае какво, но ако не го направя и нещо стане, ще се обвинявам после. Мисля, че след това отново се изследват НК клетки и при нужда може да се наложи повторно вливане. За потретване не знам.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 10:57 от Фиффи

Общи условия

Активация на акаунт