Нов завеждащ АГ отделение в В.Търново

• 24 930
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
И аз се интересувам от условията в АГ отделението, анестезиолози, отношение на останалия персонал към родилката? Не мога да намеря никаква информация

# 16
marinelka777, докторът е отскоро в Търново и затова все още няма информация. Всичко, което са написали момичетата, е по времето, когато той е работил в Плевен в "Св. Марина". Почти всички са много доволни. Дано и в Търново условията да са добри. И аз мисля да раждам при него, въпреки, че не съм от Търново. Дано всичко мине успешно, защото това е едно дълго чакано бебе newsm17

# 17
Вчера ходих на преглед при доцента и съм много доволна.
До колкото успях да видя отделението в момента е в ремонт. Волю неволю подслушах разговора на едни акушерки и те бяха много доволни от отношението на "шефа". Казаха, че е довел със себе си млад екип, че много от персонала е подменен. Дали е така - представа нямам, просто това чух.
Няма ли ден на отворените врати това родилно, за да се види за какво става дума?

# 18
И аз за това се интересувам, дали няма ден на отворените врати. Ако разбера нещо - ще пиша. Както и ако родя при доцента - обещавам  да дам подробна информация.

# 19
Кафенце, успех до края, леко раждане и здраво бебче на финал  bouquet

# 20
kafence Лека бременност и успех. Всичко ще мине добре, както си го планувате  Peace
аз имам още време да избера, така че продължавам да се чудя  Simple Smile

# 21
Питах и в друга тема, но да питам и тук -  някой може ли да ми даде списък / ако има такъв/ с необходимите вещи, с които трябва да се постъпи в отделението? Интересува ме още къде стоят бебетата - при майките, или в отделна стая?

# 22
На 09.05.2016г. ще има ден на отворените врати в родилното отделение от 13:30 до 14:30ч.

# 23
доц. Светлозар Стойков е страхотен професионалист! Изключително доволна съм от него и от целият му екип, също така и от младият акушер-гинеколог д-р Ерол Максудов (който е част от екипа му). Горещо го препоръчвам на всички дами. Стаите в гинекология на 3-ти етаж в старата болница са в добро състояние, чисто е и с подменена дограма.

# 24
Здравейте!
Аз ходих при доц. Стойков на преглед преди седмица, не бях стъпвала в старата болница от много години, но ми изглежда много зле, кабинетът беше окей, но в коридора е доста занемарено.
 Имам доста време до раждане, но много неща не са ми ясни, затова моля, която мама е раждала при доцента  да сподели малко повече, отношение на персонала след раждането, стаи и т.н. и къде се случва в старата болница или..? Благодаря предваритено! Simple Smile

# 25
Може ли някой да сподели мнение за д-р Венелина Михайлова, която също идва от Плевен?

# 26
При д-р Михайлова ходех на жк и при нея родих преди 2 седмици. Страхотен човек е, отдадена на 100% на професията си. Мила, внимателна и след раждането мога да кажа и добър професионалист, намеси се в трудните моменти на раждането и благодарение на нея имам жива дъщеричка.  С две ръце я препоръчвам!
Колкото до отношението в болницата - срещнах само страхотно отношение! И от лекари и от сестри, от акушерки и санитарки. Браво на доц. Стойков, променил е тотално и визията и отношението в болницата ни.
Миленкааа, не знам за кой коридор говориш, но втория етаж е добре целия. Стаите са обновени, с климатик и дограма. Повечето стаи са със собствен санитарен възел, и са с две легла. Има дни на отворени врати, може да отидеш и да разгледаш.

# 27
  • Тук и сега
Здравейте, може ли някой да ми даде адреса на болницата във В.Търново, в която преглежда доцент Стойков.
Споменаха ми за Бузлуджа и втора сграда, но къде е това?

# 28
  • Grozni, Russia
И нека някой , който е запознат да ни информира за цената на раждане при доцента и изобщо при екипа му едва ли е различна , преди две години беше 600 лв. секцио пожелание , наложително 400 а нор.раждане 300.Аз раждах там не съм доволна от тогавашните лекари .... а персонала беше страхотен нямам оплаквания към него само храната не ставаше Simple Smile

# 29
Нормално раждане 500 лв , секцио 650 това е цената за избор на екип

Общи условия

Активация на акаунт