Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 721
  • 662
  •   1
Отговори
# 210
Въпрос относно растежа на зъбките и храненето на бебоците - има ли промяна в режима им? Ние се смеем с мм, че всички намаляват храненията, а ние ги увеличихме с 1, а понякога и 2.
Влади вече цоцка през 2 часа и през нощта. Пробвах биба, вода, гушкане.. Иска си гърда. Не че е гладен, суче 2 минути примерно и заспива, но явно е за успокоение. Ако не загина геройски скоро, надявам се да избиват вече зъби нанякъде. Simple Smile

# 211
Еее, значи нямам право да мрънкам, Юлиян поне през нощта спи по 7-8 часа. Приготвяме се сега за ваксините днес и после ще давам отчет.
Хайде хубав ден от нас  bouquet

# 212
  • срещу двата комина :)))
и Самуил почна да скъсява часовете между храненията, вече се чудя какво да прравя, нощем максимума е 5 часа  Tired

# 213
Като ви слушам с нощната пауза от 5 часа и нагоре само ви завиждам. Ние се храним на 2 мах 3 часа през нощта и не само да сукне и да заспи ми си цока стабилно се едно не е виждала мляко. Проблема е че заспива без да се оригне и после се буди за да я вдигна да оригне  ooooh! общо взето ако спя 5 часа нощем се чувствам наспала.

Кристалинче мерси за подробното обяснение.

Кристин и ние държим в стаята 21, 22 градуса и аз съм по къс ръкав а беба е само с боди с дълъг и ританки. Вчера беше и с елек и милото умря от жега и когато я съблякох за баня нямаше такава радост.

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 13:20 от stefyyyy

# 214
Минаха и тези ваксини. Малчо се държа мъжки плака малко на първата и се засмя, на втората поплака повечко, но в рамките на нормалното. Сложиха ни петвалентната, че другите свършили. Иначе док пак не ни измери много точно - 59 см, а вкъщи го мерим 62, 5580 гр (плюс почти 2500 от раждането) , а вкъщи 5700 (е вярно, че го мерим в някой от нас на домашния кантар, нооо все си мислех, че повече трабва да е). Питах дали не е малко, но педи каза, че е в нормите и сега се формирали мастните клетки и не било хубаво и много да наддава, за да няма проблеми с килограмите в бъдеще.

# 215
  • до едно тепе
Жасмин не е малко. Според лекарите е достатъчно бебето до 6м да удвои рожденото си тегло,т.е ако е родено 3кг на 6м да е 6, а до 1 годинка да го утрои, т.е да е 9кг. Това означава, че се развива добре. Ако качи повече няма страшно. Повечето стават пухкавки и като проходят почват да се издължават нагоре и да отслабват. От кантар до кантар има разлика все пак. Затова е хубаво и само на един да се мерят. Най-точно е така. Flutter
Нощем си я слагам до мен на спалнята. Изобщо не и следя колко пъти и кога се събужда. Размърда ли се подавам гърда и задремвам, а тя си суче колкото си иска. Понякога е повечко, друг път само за утоляване на жаждата. Сутрин памперса е пред експлозия така, че не и се кося изобщо.

# 216
pospalancho, и аз така съм чела за наддаването, ние сме с бебешки кантар в къщи, мерим се често, гледам тези таблици:  http://www.moetodete.com/content/view/131/66/.
Страхотна разходка си направихме днес  Simple Smile.

# 217
Мамита, да ви се оплача, че почна да ме наболява кръстът. Днес даже и на разходката в парка усетих болка и силен дискомфорт. Почнах да мисля дали е само от носенето по стълбите докато стигнем количката и съответно после до апартамента или и от стойката ми по време на кърмене, надвесването ми над повивалника или цялостна физическа умора... А и както не съм първа младост... newsm78 Много неприятно. Сигурно ще трябва нещо да се мажа, защото не ми се иска да почвам обезболяващи, а и болката не е още толкова силна. Само това остава да взема да се сбабичасам Sad А тепърва ще става по-тежка, тепърва ще прохождаме... Вие как сте? Жените трябва повече да се пазим ама като че ли психиката ни е, че можем с всичко да се справим Simple Smile

# 218
  • София
Здравейте и от нас! bouquet

В последните две - три вечери бебка си спи като пич - по 7 - 8 часа, което за нас с баща й си е супер  Party, за разлика от преди. Tired ... Днес и ние бяхме на ваксина и ни биха пет валентна, като и на нас ни казаха, че шест валентните са свършили. Peace ... Лепнахме й  Куул Пач - беше радостна около 1 - 2 часа и после уни ... караше я само на спане и на рев ... вдигна температура, но я свалих с Панадол бебе ... сега е супер щастлива, което страшно много ме радва.

nlk19, пробвай да се мажеш с Диклак паста,аз се оправих по този начин, а бях много зле, но ако кърмиш преди това попитай лекаря си дали можеш.

Лека засега от нас! bouquet

# 219
  • Пазарджик
Мамита ние вече си имаме диагноза-АБМК.
За всеки случай пуснаха още една  микробиология,за да сме напълно убедени ,че няма и стафилокок.Сега сменихме на NAN без лактоза .В четвъртък ще излязат резултатите и ще знаем вече всичко.

# 220
О, кръста боли и не съм престаряла - 31 г. Но покрай увеличената домакинска работа и носенео на бебо, който на 3 месеца е 7 кила.. Май е нормално!

И аз не зная какви паузи прави нощем, спи при мен и като се размърда кърмя, също заспива без да се оригне - като се размърда го изправям и пак кърмя. Общо взето съм робот нощем.  Praynig Зъбките не се подават още, днес боцнаха и пневмококовата ваксина и за нас имаше само пентаксим миналия път.  Тези дни нося повечко в слинг, че си имам задачи навън и се прибираме аз вир вода, с болки в крака, гърба, рамото, а слинга изпоръфан докъдето докопа човечето да дъвче плата.

Вече хваща по-лесни предмети, има една гушкалка, която му е първата играчка и,общо и много я обича.

Момичета, намерих страхотни детски играчки и други джунджурии шити и ръчноправени на прилични цени. Има и гушкалкии кърпимза гризане, аз кърпи и възглавница си поръчах и утре ще ги вземам. Вчера ми изтекоха очите от красота! Ето и на вас да видите: https://m.facebook.com/profile.php?id=152575324845922

# 221
nIk19,аз ползвах диклак при болка в краката, нещо като ревматизъм, но докато кърмя не ми разрешават. Болки в кръста и гърба и аз имам, но карам ММ да ме разтрива  Crazy

# 222
# 223
Нлк, мен кръстът ме беше стегнал адски много докато бях бременна и тогава ме оправи иглотерапия с ток (имаше си някакво специфично име, но забравих какво е). Мога да ти дам координати за София  Peace

Силве, съчувствам ти  Hug Не знам дали е за добро или за лошо, че не кърмиш в такъв случай.

# 224
  • Пазарджик
Ами мисля,че е по-добре,че не я кърмя.Ще видим как ще се повлияе от новото мляко.Дано това гадно разтройство да спре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт