Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 717
  • 662
  •   1
Отговори
# 195
Кристалин Hug Кураж, ще се справите!
Аз пък нищо не съм чела за АБКМ, май да се запозная, че да се оглеждам. Дано не се налага де Praynig
За паспорта, да, 10лв. е , един месец-обикновена поръчка Peace

# 196
Здравейте мами  Hug

Кристалин какви точно симптоми имаше малкия? Аз забелязах че Габи когато й давам от АМ понякога й излизат малки пъпки по бузите. Може и да си въобразявам не знам. Ще кажа на педи като отидем на преглед да видим какво ще каже. Една приятелка имаше такава алергия и беше доста време на диета, някъде 5,6г ако не се лъжа, но сега нищо й няма и си хапва млечни продукти. Ние сигурно ще отложим ваксините този месец. Тия гадни сополи не ни минават и това си е.

# 197
Мария Тереса това ми напомня как свеки веднъж не ме послуша като и казах да вдигне баткото. Той повръщаше много и постоянно се носехме на ръце. Веднъж аз гладех, а тя дошла да го види. Чувам го аз,че ръмжи и се мята сърдито в кревата, а тя седи до него и му говори. Викам вземи го, че иска да се оригне и излязох. Чувам зад мен да продължава да му говори е искал си да се оригнеш, ще я видим тая работа, майка ти пък много знае какво искаш. Викам айде са няма да се драча с нея  и след малко го чувам че още повече забучава и мрънка в кревата и мята бясно ръце и крака. След още малко чувам айде ще те взема де и след 3 секунди еййй баба що се изплю върху мене- беше я оповръщал като го изправила  hahaha Сега малката само като рече ъъъъъ и бабинка я грабва от количката да я друса и разнася Joy Joy Joy

Ох, поспаланчо, добре се посмях, чак със глас хахахахаа

И моя мъник много повръща... храни се полу прав, оригвам го често и по време на хранене и след, но уви раздвижи ли се малко и почва да връща. Също понякога и 2-3 секунди след оригване връща...

Утре са и наще ваксини та мисля да искам талон за гастроентеролог вече, че да съм спокойна, а не само да го мисля какво му е що му е.

Много неща си бях намислила да пиша като седна на компа, защото чета през тел, но не ми е удобно да пиша през него, нооооо уви забравих ги  Whistling

# 198
И ние на никого не сме кръщавали - няма заслужили... Crossing Arms Едното име го избрах аз, другото милото. Толкоз. Коментарите си ги пуснах покрай ушите. Но при нас този номер минава, де. Вярно е че има фамилии където такива неща са голям въпрос и стават страшни драми. Много е неприятно да ти се бъркат за такива неща. А когато е дребнаво пък става много изнервящо.
Лепенките и ние ги ползвахме за първата ваксина, но тъй като ни ги бяха подарили в болницата и аз не ги бях отваряла, чак при лекарката видях, че са много големи и нямаше как да ги режем. Дали заради тях или не незнам, но Т не ми е вдигала. Сложих ги веднага след ваксината, вечерта ги махнах, избърсах остатъците от гела и толкова. Доволна съм и за следващия път пак ще взема./тоя път обаче ще ги срежа предварително/
А някой беше споменал, че има от памперсите на Лидл. От днес са на промоция на добра цена, както и кърпичките и се чудя струват ли си, за да купя. Ние досега сме на Пуфис и съм доволна. Но бих сменила ако има на по-добра цена и на същото качество, разбира се.
Стискам палци на всички болни малчовци да оздравяват  Praynig

# 199
  • София
При нас също имаше коментари, че трябваше да бъде момче. ... И след като се разбра, че ще имаме момиче се произнесе следния : " О не, ама те са сбъркали ?! " Shocked... Аз и мъжа ми нямахме претенции какво ще бъде бебето, пък камо ли другите. Crossing Arms #Cussing out ... Поспаланчо, и моята дъщеря прави такива подобни номера в легнало положение. baby_neutral ... Жасмин, онзи ден Дари повърна на двоен фонтан / а и преди това също / и прецених да й давам Фризовом / веднъж дневно - 90 вода и 3 лъжички /. Peace ... Успех! Praynig

# 200
Ленинка, Стефи, ако има нещо с бебоците ви със сигурност ще познаете. При нас - промяна в акането като честота от 2-3 пъти на ден до 7-8, включително и акане през нощтта, което никога не беше правил; слуз; променящ се цвят; миризма на кисело; няколкото пъти направо воднисто. Прозрачни секрети от носа, които отдавах на ваксината, ама пущино не намаляват цял месец. Подуване и зачервяване на клепачите. Иначе той самият не изглежда да му има нещо - весел е, спи си, яде си, будува и така.

# 201
Мария Тереса, ние сме само на кърма... та ще търся друго решение. Надявах се, че като поотраснат малко и минат коликите се спре и с връщането, но уви...
Куул пач не ползвах миналия път,давах панадол бейби. Един два пъти за сваляне на Т (не беше висока въртеше се около 37.5 и веднъж профилактично. Но се чудя за утрешните ваксини дали да пробвам.

И друга мисъл все ми се върти в главата момичета, много ми липсва бременността та няма да крия, че вече ми се иска и второ  Whistling

# 202
Тъкмо коментирaх и aз с мaйкa ми че ми липсвa бременносттa, толковa хубaво ми беше, aз бях толковa щaстливa(сегa съм още по дв, но и уморенa), нямaм търпение дa зaбременея пaк след 2-2,5г.Много късa ми се стори бременносттa нищо че преносих 6 дни Simple Smile

# 203
За ЮАР пак ще се лети. Документите са паспорт, акт за раждане с квадратен печат апостил и легализация, новост от октомври 2014, защото има трафик на деца. Катар осигуряват детско столче, комплект стерилизирани играчки, залъгалки и пелени, шишета. На летище Доха ти дават количка, та мисля да тръгна по слинг и раница само. Ако не сме се изяли с парцалите дотогава. Изобщо арабите имат много бейби френдли политика. Само трябва да обявиш предварително, че искаш. Настаняват предварително родители с деца.
 Heart Eyes

# 204
Въпрос относно растежа на зъбките и храненето на бебоците - има ли промяна в режима им? Ние се смеем с мм, че всички намаляват храненията, а ние ги увеличихме с 1, а понякога и 2.
А иначе борба пада от време на време - хем гладен хем се дърпа, аз бутам бибата да се успокои и после бързо я вадя и пъхам гърдата и така се лъжем цял час докато се нахрани и заспи.

# 205
При някоя мама бебчо да има лек обрив по тялото, като нас- на по-голямо разстояние пъпки, кожата стои като " зрънчена", гушката обрината по-ситно, чак зад ушичките, други симптоми няма, хранене едно и също, акане 1 път, тия дни 2 пъти или 3 пъти/ден, нормално жълто. Мазан е всеки ден със Судокрем (май прекалих), сега пробвам с Бепантен, няма подобрение  Sad  ooooh!

# 206
Кристин, как е облечено детето? Да не е претоплено? Колко градуса е у вас? Това се сещам за обрив в първия момент. Thinking

# 207
И на мен на претопляне ми прилича.

# 208
У нас е 21- 22°, юг, не отопляваме още, през нощта до 20°, стои с боди дълъг ръкав, гащеризон и елек, аз стоя с блуза и жилетка  Simple Smile. Вечер е завит с дебела олекотена, гащеризон и боди къс ръкав. Чудех се дали не прави обрив от млякото, но май с промяната на времето и повечето обличане се появи проблема  newsm78.

# 209
Кристалин, благодаря Hug
Кристин, лятото имахме ние едни малки пъпчици навсякъде от преопляне...това голямо разстояние newsm78 колко са големи пъпките?

Общи условия

Активация на акаунт