Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 772
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
  • до едно тепе
Най се кефи на песента за врабчето, но каквото и да запея се кротва. Сега сме на зимна тематика-снежни човеци, снежинки, дядо Коледа и тем подобни Crazy
Батко и онзи ден я обучаваше на слушане на музика от телефон докато се движим с колата, че мрънкаше. Беше и пуснал ей това https://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM и нашата слуша ли слуша Shocked
То основния проблем с лигавите деца е този-мама дава, тате не или обратното. Пък ако и баба се включи става стой та гледай. Едни от най-тежките периоди с истерии са били след гледане от баба му- позволява му се всичко, защото не можела да го слуша как плаче  ooooh! И затова после на мама крещим с цяло гърло с часове понякога, че и посягаме и се търкаляме по земята. Прибирала съм го вкъщи влачейки го буквално. Случвало се е и да ми легне в асансьора да се търкаля след като порядъчно е обърсал стълбите от паркинга до първия етаж-20-тина на брой, а  аз бременна с големия корем. Абеее и това минава, но си трябват здрави нерви и последователност докато им дойде малко акъла в главите Tired

# 376
Оооххх и аз силно се надявам и си казвам, че няма да глезя и да позволявам всичко, но кой знае... обикновено като се зарека за нещо и се случва точно обратното, та си казвам ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще!

Аз съм с болно гърло и за сега на малчо му няма нищо за щастие, че и баща му беше настинал преди това  ooooh!

Възглавничка слагам само в креватчето, но тя е не повече от 1 см дебела.

Мисля, че беше писано за гелчета за венци по назад, но не мога да го намеря. Може ли пак да кажете кой как се справя със зъбките?

Някъде ми се изгуби Кристалин?

# 377
Здравейте,
аз минах 5 дни с антибиотици, сега мъжа е 7 дни Sad надявам се, че малката ще издържи на всички атаки...
Аз мажа с Кологел и Пансорал, като при нас Пансорала има доста по добър ефект. На нас зъбите ни спряха.. явно мъката ще е дълготрайна.

Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 378
Сибил, и ние пропускаме, че таткото има работа днес и стискам палци вторник да успеем!
Защото знам, че другите момчета нямат бански на лалета, нямат толкова сини очи  Hug

За зъбките съм взела гел на Бочко, но съм слагала два пъти, от време на време лигите намаляват. Възглавница в количката голяма под гръбчето за изолация и омекотяване, в моето легло спи без възглавница, слагам пелена ако върне да не цапа чаршафите, а и за по-хигиенично да му е чисто на него.

Хубав ден от нас! bouquet

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 09:05 от crazy_iv

# 379
  • София
Здравейте момичета,

за зъбките и аз мажа с Бочко,не виждам голяма разлика,но поне няма лекарство някакво в него.В едно от другите гелчета,които разглеждах в аптеката, имаше алкохол...  Е,как няма да се успокой бебока  Crazy Давам и Камилия.
Кърмещите мами - има ли някоя с дошъл цикъл и после пропуск ? При мен пропуска е втори месец ...  newsm78
А забелязахте ли увеличаване на кърменията при никнещи зъбки? Моята щерка,както си беше почнала да прави нощни паузи по 7-8 часа,изведнъж започна пак през 3 часа и го свързвам с тия пусти зъби...  Confused
Любима песен - оооообичам те,обичам те Ивче със бели миритонки  Joy
А докато я къпя и повивам - Здравей,как си приятелко .
За разглезването,мисля че може детето да е глезено като малко,ноидва един момент в който възпитанието спира да има значение и се включват хиляди други фактори -приятели,градина (училище,та чак и университет).Но най-важно е самосъзнанието - за мен това ще е топ цел,да се опитам да възпитам мъника да има самосъзнание,да оценява добро и зло.
Лигавщините според мен са период при всяко дете,въпроса е стойчески да не ги одобрявам и поощрявам,нито аз нито баща й. И ще преминат... Така си разсъждавам,ама какво ще е....  Rolling Eyes

# 380
  • София
Здравейте и от нас! newsm51

Ние също ще гледаме нашата мацка да не я глезим .  Peace ... Някъде назад в постовете си бях споменала , че страшно много се кефи на песента на Lara Fabian Je T'aime https://www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo и след като свърши наддава вой , пусна я отново и тя спре . ... Сутрин ставаме много рано и започваме да си говорим . Mr. Green ...  Ние се задръстихме с бебешки и след родилен косопад .  #Crazy ... Навсякъде косми - Вие използвате ли нещо ? ... Хайде за бебешкия - не , но за другия ?  Thinking newsm78

# 381
На мен ми идва цикъла вече за трети път. Кърмя на поискване с големи паузи през нощта, може би затова  33uu Втория цикъл ми дойде 27 дни след първия, като и двата бяха много слаби, минах само с мини превръзки. Сега дойде по обилен 35 дни след втория и чак се стреснах да се разпиша и в новата юлска тема  Joy 
Определено увеличихме храненията с поне две, а понякога се буди и през нощта.

Пратих ММ за Дентокинд за зъбките и да разходи малкия.

Любима песничка wheels on the bus във всичките й вариации.

Косопад мнооооого обилен, чак се плаща дали ще остане нещо, просто е много зле. Не правя нищо, защото гледам, че е тръгнала новата косица отдолу и мисля, че каквото и да правя няма да я задържа... А бебчо е много смешен новата косица е много късичка, над ушите и врата една линия от старата, която е дълга... абе голям смях като стар дядо е оплешивял и беззъб  hahaha

# 382
Аз й пея Похвали се зайче на своето майче... Не го знам съвсем текста, но напоследък към тази песен ме влече и импровизирам Simple Smile
Цикъл още нямам - въобще не ми липсва Wink
Дайте идея откъде мога да купя сладка текстилна кукла ама ръчно правена, не китайджос. Обиколила съм малките магазинчета в центъра, но нещо не намерих подходяща...

# 383
Отчет от консултажията вчера: 6,470 кг (+0,5 кг) и 65 см (+2 см). Казаха да започваме плодовите пюрета, защото сме закъсняли...сега трябвало да давам зеленчукови. Мислех захранване след петия месец, но като е АМ защо да отлагаме.

Много се надявам да успеем да възпитаме Ани добре и да се разминем с лигнята. Но всеки следвщ ден в който гледам мама как я глези, ми се струва че ще е много трудно...

# 384
На мен още цикъл не ми е идвал (кърмя)
Силве благодаря за препоръката,останах доста доволна

# 385
Бела, вярно е, че в един момент се включват и учители, приятели, случайни деца от площадката, ако щеш, но семейството и примерът на родителите е най-важен. Peace Не случайно казват, че първите седем, ако са налице, другото е наред.  Mr. Green
И наистина, виждам как каката копира ту мен, ту татко си.

Пансорал взех и аз днес, но още не съм опитвала да я мажа. От вчера дъвче настървено един гумен жираф, кара му се и опищява всичко, ако го изпусне или ако й го взема. Даже се разсърди, защото я вдигнах на ръце от шезлонга, понеже за него беше вързан жирафа! Shocked Успокои се като я върнах обратно и го докопа пак. Доживях да не иска на ръце! #Crazy Но подозирам, че ще е еднократно.

Шестте кокошки е от кастинг на Мюзик айдъл. Никога няма да забравя Дони, който се беше захлупил на масата пред него от смях. Текстът е... един път. Joy
"Гащите съм си изпрала снощи вечер на канала. Хем са прани, хем съдрани, хем ги нося разкопчани." ми е любимата част.  Joy
https://m.youtube.com/watch?v=nvYSMuJx7N8

# 386
  • до едно тепе
nlk19  https://www.facebook.com/MartisHeaven/photos_stream
Ей тук има жестоки неща, но са плетени https://www.facebook.com/pleteniigra4ki/?fref=ts
Цикъл нямам. Надявам се и д ане дойде скоро. Предния път бях забравила що е то за цяла година. Надявам се и сега да е така, но едва ли.
Да ви се оплача и на вас. Тая вечер мъжо заряза количката на беба на един паркинг. Пълна с багаж на баткото. Седнах в колата да кърмя бебето и я оставих зад колата той да я прибере.  Видях, че я няма чак като паркира пред блока, скокнах от колата с кошницата с бебето и баткото под ръка и баща им отлетя с бясна скорост да търси количката. Хубаво, че беше тъмно и никой не я е видял, но си е седяла там поне 20-30 мин. ooooh! Освен утре да пусна едно тото ли, че съм късметлийка днес  Crazy

# 387
Ето играчки и от мен. Бях го сложила по назад https://m.facebook.com/profile.php?id=152575324845922

Аз имах усложнения и лохии два месеца, но с лекарства се оправих. После на 5 октомври ми дойде нещо и съм сигурна, че беше цикъл - кърмя на поискване. Още не е дошъл вторият и дано да не идва. Само това ми липсва сега. Много си ми беше добре през бременността без Simple Smile хихихи

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 08:30 от crazy_iv

# 388
  • Пазарджик
Ванчето радвам се ,че си останала доволна Heart Eyes

Pospalancho задължително пусни един фиш. Peace

Относно възпитанието-аз също се надявам да не отгледам лигла и егоистка, но времето ще покаже.Засега си е глезим не ни слиза от рйцете,но защото е малка
Но все пак едва ли да издържа още много понеже вече е 7кг на 3м и няколко дни.Честно казано малко се притеснявам ,че качва по толкова много , но не мога да я държа гладна.Пък и тя яде 5 пъти по 150 и не всеки път си го изяжда всичкото мляко.  Simple Smile

Crazy-iv  Peace.със сигурност ще си поръчам  Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 08:20 от силвето димитрова

# 389
Аз вече поръчах лигавници и кърпичка за гризкане. Simple Smile

Гушкалка чак през януари, но ще почакам.

И плетените са тоооолкова сладки!

Общи условия

Активация на акаунт