Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 806
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
Търнър, ама на какви лекари попадаш все!? Не е истина просто... Какъв им е проблемът на тези хора? Аз не избирах дълго и на случаен принцип и съм си доволна засега.
Вие казвате, че сте при педиатри, аз като съм при общопрактикуващ лекар има ли разлика, че малко се обърквам с понятията? newsm78

# 496
Предлагам заглавие за новата тема: Коледа е близо вече пропълзява юлското човече.

Дори в кръга на шегата, ама освен че започна да се върти като на чеверме нашето човече се опитва да пълзи по пода. Взех едно килимче за игра на Lionsheart с две лица и от ПВЦ, че да се забърсва лесно, а бебокът се приплъзва по него и помества с по 10 см, но краката не знае за какво служат все още, освен да ги вири нагоре и така да си помага за обръщането от гръб по корем.

# 497
Предложеня за новото заглавие.

Зън, зън,зън. Звънци звънят. В сладък сън Юлчетата спят.

В златна хубава шейна , Юлчето е на игра.

Дядо Коледа къде се бавиш , Юлчето да не забравиш?

Мечо готви се за сън с малки Юлски веселушки, че Баба Зима шета вън.

Юлчето в леглото меко гледа как в гората пада пухкав, пухкав сняг.

Зимата ухае на снежинки с малки Юлски беболинки.

Да бъде коледа не забравима с палавите Юлчетата не повторима.

По случаи Коледа Юлчето пълзи, нека с радос Дядо Коледа да го дари.

Сняг на облаци се вдига. Дядо Коледа при Юлчето пристига.

Елхице зелена в гората родена ела при Юлчето да бъдеш украсена.

Над гората сняг вали на Юлчето зъбче му проби.

Юлските ръчички имат ръкавички. Топлички и малки само за пързалки.

Вятърко да вее Юлчето с глас се смее.

Снежен прах шейна повдига. Дядо Коледа при юлчето се спира.

които има полски колички , Галикс са качили топли ръкавички

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.970804129624606.107374 … 478550&type=3

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 09:39 от stefyyyy

# 498
  • Пазарджик
Да има разлика между педиатър и личен лекар.Педиатър-лекар,който работи само с деца.Специализирал е детска медицина.А личния лекар е лекар,който не е специализирал "Детска медицина" а нещо друго(нап.р-р кардиология,)и има придобито право да води обща медицина.Личните мисля,че всяка година се явяват на някакви изпити  за да могат да практикуват за личен лекар.Не съм много запозната.
Ето например моя случай-понеже не успях да си намеря добър педиатър записах мойта при общо практикуващ лекар.И мноето мнение е,че тя не се справя с болни деца.Взех си направление за педиатър(много добра лекарка ,от която съм много доволна)и сега ако стане нещо на малката е водя при ней.Тя не води ДК ,работи само с болни деца.И за мен е добре така.При личтата ходим само на Дк и за направления ,ако се наложи.Малко объркано го обясних ,дано сте ме разбали Simple Smile
А за заглавията - няма ли да има анкета? Аз много обичам да гласувам  Crazy

# 499
Здравейте, мили мами! Имаме проблем  с малката бебка. Имаме хрема. Като от нослето и излизат сополчета леко овлажнени , и неможе да диша като хората , чува се едно гъгнене като диша . Какво да правя , препоръчайте ми нещо  Cry Cry Cry ?Бяхме на едни капки който се правят на момента с адреналин и още нещо но не ни помогнаха , званя на педиатърката но не ми вдига Sad . как да и отпуша нослето??Някой има ли и помпа за нослето ?Доволни ли сте? Скъпа ли е?Моляви ако някой може да даде съвет да го направи.Даже се закашляне от този секрет от нослето предполагам се получава така.Вече сме на 3 месеца и 27 дни  Cry Cry Cry Благодаря ви предварително за отговора .Приятен ден на всички Simple Smile

# 500
  • Пазарджик
Ми при мен помогна-Стеримар или нещо от рода на солените води(има много разновидности-според мен няма значение точно от кой вид),но ги има на малки дози специално за бебета и са по удобни и помпа за нос на Маример-9лв съм много доволна.Пръскам капки ,изчаквам малко и дърпам.

# 501
Еделвайс, моят мъник беше със сополки преди месец и педи ме посъветва да си купя помпа на Маример (аз бях противник). Вярно, че много плачеше като му изсмуквах секретите, на за два три дена всичко се размина. А беше почнал да кашля ужасно и не можеше да диша. Първо му пръсвах капки, Низита, после изсмуквах. Вече не съм противник на помпата  Joy  Joy  Joy

# 502
Здравейте мами Simple Smile

Първо да предложа заглавия:
Коледа е тука вече, смее се Юлското човече.
Дядо Коледа пристига с торбата, за Юлчето подаръци ще има под елхата

Еделвайс, всяка помпа работи, но за да е ефикасно издърпването трябва да се запушва едната ноздра- една аптекарка ми го сподели Peace И инхалации с физиологичен разтвор също Peace

Търнър къде ги намираш такива #2gunfire нашия е 7800 на 4м. Педи нищо не каза, а и какво мога да направя, на кърма е, няма как да го контролирам. Боже какви лекари има, Господ да пази децата ни Praynig

# 503
  • срещу двата комина :)))
Здравейте мами Simple Smile

Търнър къде ги намираш такива #2gunfire нашия е 7800 на 4м. Педи нищо не каза, а и какво мога да направя, на кърма е, няма как да го контролирам. Боже какви лекари има, Господ да пази децата ни Praynig

това и аз си го помислих, какви ли ги няма  ooooh!

# 504
  • София
Добър вечер! bouquet

Зимата ухае на снежинки с малки Юлски беболинки. - това заглавие страшно много ми харесва. Blush Heart Eyes ... Поне засега не мисля да слагам Ротарикс и без това достатъчно се стресираме покрай ваксините от имунизационния календар. Naughty ... Търнър, просто я отсвири. Whistling ... Еделвайс - това което са те посъветвали другите момичета е + 1 и от мен. Peace ... Искам да Ви попитам нещо - към коя дата се изплаща майчинството / или на всеки е различно / и 80 или 90 % е през първата година, защото навсякъде го чета различно.? Rolling Eyes

bouquet bouquet bouquet

# 505
Здравейте Simple Smile

Зимата ухае на снежинки с малки Юлски беболинки и на мен това най много ми хареса Simple Smile
днес бяхме на консултация - ,5860кг. , 61см Simple Smile сложиха ни ваксина, милото хич не плака...  Shocked само като я боцнаха тръгна да реве, сестрата почна да и дрънка аз я гушнах и се нахили. Дано така леко да минава всичко и нямаме странични реакции от ваксината.
След две седмици почваме да се захранваме Simple Smile
Ние преди няколко седмици бяхме с хрема и капех меримар, стеримар и с помпичката, педито ни даде капки, но е хубаво да се посъветваш с лекар макар, че са хомеопатия.

хубава вечер Simple Smile

# 506
Мария , първата година е 90 % а втората е минималното майчинство. 80% са болничните. Така знам аз освен ако не са променили нещо. Аз съм си на минималното и първата и втората година.

И да се оплача. Днес бебка падна от дивана. С таткото заспали заедно и тя малко по малко се изхлузила и туп долу.

# 507
Стефи, така е Peace
Има ли и нещо на бебка? Следи да няма повръщане..

# 508
И нашият татко за малко вчера да го изпусне от дивана. То пък бебето се научи да се превърта от гръб по корем и от корем по гръб и е шоу!

Стефи как е бебето?

# 509
Добро утро момичета. Добре е Габито само се беше уплашила. Тя именно защото почна да се върти е тупнала долу. Надявам се да няма друго туп поне докато не проходи пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт