Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 703
  • 662
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мария, аз бих изчакалас ваксината Peace И на нас ни предстои, но големия със сополи и вместо да минава ми каза днес, че и гърло го боли Sad

+1 да Ленинка със сигурност ще бъде така и при нас, но мен ме притеснява и алергията, която  има ММ, защото тя трае цяла зима и дали това дефакто ще се отрази по някакъв начин на бъдещите ваксини или дали въобще да й се слагат? Thinking

Някой ползвал ли е памперси за чувствителна кожа на Памперс?

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 19:32 от Мария Тереса

# 106
  • срещу двата комина :)))
на нас също ни забраниха ваксините, поне докато минат тия две седмици и видим дали ще помогне по-голямата доза Вигантол  Praynigхич не ми се мисли какво трябва да се прави, ако продължи да се развива това омекване  cry

# 107
Не мисля, че има проблем newsm78 и ММ има алергия.
За памперс, ако са белите само тях ползвам и за двамата, нямам оплаквания Peace

# 108
Белите памперси досега са най-добри от всичко, което ползвам. Попаднах без да видя на онези Прима турски вариант на памперс. Памперс са пак,ама ароматизирани. Имам 4 изпуснали в една нощ и бях бясна като видях какво съм взела!  Twisted Evil

# 109
  • до едно тепе
Хм ние сме на белия Прима(турските). Не са ми изпускали досега. А от 9 вечерта сменям чак в 7 сутринта, ако не се наака и понякога тежат по 200гр поне. Ако ви изпускат отстрани на ушичките значи са им малки. Не им гледайте изобщо килограмите. С баткото така сменяхме номер. И обикновено си се движеше към долната граница на посочените кг на памперсите. Просто в един момент му отесняваха, макар да си беше не особено едър и като бебе Whistling
Бебка хваща играчки понякога. Усилено си играе в шезлонга и там си има закачен един жираф, на който често хваща краката( направени като дрънкалки) и ги облизва докато се кара. Онзи ден беше докопала една друга дрънкалка за етикета и така я размяташе в креватчето си hahaha
Мария Тереса ако сте сигурни, че кашля от алергията таткото си слагайте ваксините, когато и ти оздравееш. Той не пие ли нещо за тая алергия. Много ги мразя тия пристъпи. Ужасни са. Аз ги правя пролетно време, ако не се лекувам ooooh! Тази пролет нали бяхме бременни и не можеше да пия антихистаминови лекарства направих един пристъп и ЛЛ ми изписа едни боаронски гранулки- Пумон Хистамин 15СН- 3х 5гр да смуча. Имаше страхотен ефект от тях в комбинация с Ринитал -пак хомеопатични хапчета Peace

# 110
Изпуска ми зелената Прима номер 3, белия ползвам само на Памперс и нямам проблем. Мисля, че е за номер 4 вече, та ако някой има нужда имм един неразопакован Прима номер 3 зелен. Подарявам го. Ще пробвам 4 като се прибера в Сф, защото 3 зелените му стискат на краката... Май е едро бебе и ще се наложи. Утре е на преглед и много се вълувам колко ли е нашишкавял, защото с татко го мерихме на дължина и беше вече 66 миналата седмица... Съответно кошчето за кола става все по-малко и краката му стърчат от него.  Grinning

# 111
Здравейте на всички Simple Smile
Има ли мами които водят бебчетата си или са запознати с педиатри в 17 ДКЦ - Театър София ?

# 112
  • София
Добро утро! smile3525

Това е страхотно, което казвате за алергията на ММ, но аз все повече се притеснявам за моята настинка - тази нощ ми рукна много силна хрема. Cry ... Слагам Ксилометазолин и приемам Тонзлотрен. ... Страх ме е да не заразя дъщеря ми, защото Слава Богу тя и здравичка. Praynig ... Вчера дори носих маска, но май и това не е вариант, защото ние спим в една стая. Ох, много ме е страх, да не я заразя или пък някой друг. ooooh! ... Направо очите ми в момента cry Утре ще я водя на консултация, ще говоря с педиатърката и ще помоля личната ми лекарка да ме прегледа. ... Мисля да ползвам белите Памперси на Памперс. Peace ... Mrs.Turner / Samberg , спокойно вярвай, че всички ще се оправи и ще бъде наред! Peace

Лека засега! newsm51

# 113
Добро утро! smile3525

Това е страхотно, което казвате за алергията на ММ, но аз все повече се притеснявам за моята настинка - тази нощ ми рукна много силна хрема. Cry ... Слагам Ксилометазолин и приемам Тонзлотрен. ... Страх ме е да не заразя дъщеря ми, защото Слава Богу тя и здравичка. Praynig ... Вчера дори носих маска, но май и това не е вариант, защото ние спим в една стая. Ох, много ме е страх, да не я заразя или пък някой друг. ooooh! ... Направо очите ми в момента cry Утре ще я водя на консултация, ще говоря с педиатърката и ще помоля личната ми лекарка да ме прегледа. ... Мисля да ползвам белите Памперси на Памперс. Peace ... Mrs.Turner / Samberg , спокойно вярвай, че всички ще се оправи и ще бъде наред! Peace

Лека засега! newsm51

Здравейте. Мария Тереса и аз бях болна , но Крис не се зарази. Всеки ден пи по половин ампула витамин ц от 200 мг и една доза за една седмица Осцилококцинум. Дано и вие се повлияете и успеете да се опазите.

# 114
  • София
Добро утро! smile3525

Лека засега! newsm51

Здравейте. Мария Тереса и аз бях болна , но Крис не се зарази. Всеки ден пи по половин ампула витамин ц от 200 мг и една доза за една седмица Осцилококцинум. Дано и вие се повлияете и успеете да се опазите.

Ох, а дано Николета! fingerscrossed Благодаря ти! bouquet

# 115
За болните мами,съвсем не е задължително и бебчетата да се заразят Praynig
Преди около 3 седмици имаше някакви вируси,ММ се разболя-хрема,кашлица,температура.Зарази и мен.Над 10 дена се лекувахме а Вики така и не успя за прихване вируса.На всичкото отгоре тогава пътувахме до родният ни град.Там пък върлуваше вирус с повръщане и разстройство.Една вечер се събирахме с родата,всички гушкаха и мачкаха малкия,на другата сутрин се обадиха че 3-ма от тях още през ноща са усетили че им става зле и бяха болни после..Вики пак мина между капките Mr. GreenДано и за напред така да си кара милото.Днес нещо покашля,но мисля че е от лигите дето точи покрай зъбите.
Ние сме на 4-ка зелен памперс от две седмици вече.Последният пакет намерих Прима,не виждам разлика с Памперс.3-ката започна да изпуска,макар че още нямахме 7кг. дори,а 4-ката я дават от 7кг уж.Ама ни е идеална и не е имало пак пропускане от както я взех.

Да се похваля,най-после приключихме с ремонта на кухнята(първи етап hahaha)и от вчера лека-полека си редя.Втори етап ще е след година поне-холната част от помещението.

# 116
Сибилче как ти завиждам че сте приключили ремонта. В нас е една бомба и вече не издържам. Днес ще звъня да идват да взимат размери за кухненското и да действат и до месец да приключва всичко и да си седна на масата да ям като бял човек както се вика.

# 117
Здравейте, мамита  Simple Smile Уф, трудно е с болни дечица. По цял ден ходя с лъжици със сиропи, капки за нос и прочие. А какъв рев падаааа  #Crazy Но каката вече няма хрипове. Бебчо май го мъчат сополки и кашлицата е от там. Док ме посъветва да купя аспиратор на Маример и да ги дърпам. Е да ама малчо така неистово реве при тази процедура, все едно е жестоко измъчван. Поне кашля по малко, а секрети от нослето излизат в изобилие.
Моят сладур вече посяга към играчките, на активната гимнастика дори успява да ги хване. Обаче не му се гука много, само се усмихва до уши.
Търнър, не се паникьосвай - хванат навреме рахита бързо се преодолява с нужната доза вит. Д. От опит знам, големият ми син имаше, а сега е по висок от мен и здрав.
Памперси аз си ползвам на Пуфис и съм доволна. В момента сме на 3.

# 118
Ааа, не сме били единствени значи с ремонтите. У нас пуснахме майстори и затова странствам от началото на септември досега и се прибрахме днес в СФ и що се оказа? Още не са приключили а е само един хол боядисване и паркет близо два месеца!!! Та за капак ще мажат паркета тепърва и дори готов няма да мога да се прибера заради изпаренията... Направо ми е крив светът! А мацката дето търси 2 бона за това бих я напляскала публично!

Но да не се ядосваме... Целият ни багаж е струпан (един бус обем) насред чужд апартамент и не знам кое къде е  Party Кучетата закарахме на друго място и е шоу #Cussing out

Не се оплаквам, тук поне няма да се налага да нося по 5 кофи дърва за парното плюс всички глезотии с работа в двора. От днес ставам кифла и няма да пипна повече нищо Sad
Много ми е тъпо сори... Простооо за какво ми е ремонт като няма да живеем вкъщи не зная.

# 119
Ние почнахме с ремонтите от Април още,не завиждайте че приключихме за сега Mr. Green
Взехме нов апартамент,успяхме да оправим само спалнята преди да родя.Сега и кухнята е готова,детската стая е на изчакване,ама още не е спешно.
Но абсолютно всичко си правим сами,ММ е работил почти всичко строително и хем не плащаме за майстори,хем знаем че ще е направено перфектно а не през пръсти.

Вики днес няколко пъти се обърна от гръб по корем Heart EyesОще е непохватен но все по-добре се справя.От корем на гръб може от много отдавна ама го мързи и предпочита да реве и да се сарди като го сложа по корем.Ама нали си ми е ревьото на мама Heart Eyes
Също така няколко пъти хи хвана биберона с ръка,вади го от устата,оставя го,после пак го хваща и си го лапа сам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт