Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 707
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
И ние от април сме ги започнали, ама сме много заети и когато успеем сами става най-хубаво. Ден преди да родя боядисвах с акрилни бои на водна основа. Остана хол само и той е проблемен. Идеята беше да изравнят пода преди да наредят паркета, е след като не го бяха изравнили и им го казахме са наредили паркета и са го залепили и пак е с 3 см дупка в средата на стаята.  Tired тъкмо ММ се обади отчаян, а патицата ще идва да си вземе парите довечера. Понеже аз съм лошата и директната, ако зависеше от мен бих я изпратила да си ходи с празни ръце. Но уви... Предният път се справиха отлично, ама сега защо така? БГ абсурди. Поне сме здрави.

# 121
Ох, много е неприятно с болни дечица. Бързо да се оправят.  Hug Нашето Кате на два пъти го захранихме с по половин доза Панадол, защото много плачеше (както никога досега) покрай сополките.  Rolling Eyes

Сибил, браво на Вики! Нашата госпожица си е все така мързеланка. Даже спря да гука така дълго и разнообразно, както в началото и сега набляга на пищенето, когато е на кеф и мрънкането, когато иска нещо.

А по повод ремонтите аз май съм от единичните луди, на които им се правят ремонти. Само обмислям къде какво да пипнем/преместим вкъщи, колкото и не ми харесва мотаенето на майстори у дома. Ако е нещо, което сами можем да свършим (боядисване, тапет, сглобяване на мебели, декорация) ми е направо удоволствие.
На останалите пожелавам бързо приключване и напомням, че майсторите не ги ли следиш ежедневно, все нещо не са разбрали, все нещо решили, че е по-добро от това, което искаш, все нещо ги "забавило" и т.н.

# 122
  • Пазарджик
Здравейте,мамита!
Като ви слушам с тези ремонти ,направо се радвам ,че не ни се налага да правим на този етап.Но в недалечното бъдеще ще трябва да правим разширение на къщата за детска стая и трапезария.Иначе ние сме добре.Малката изобщо не иска да спи.Задремва за 10-20 мин и се събужда.От вчера гука и се радва на всичко по много.Тази вечер не и стигна млякото и и направих още 30мл (общо 180).От ряколко дни проявява голям интерес към храната и си мисля за рано захранване.На20 сме при док за ваксини и ще поговоря с за захранването.Днес даже и дадах половин малка лъжичка сок от морков и много и хареса.оф и да се оплача пак са увеличили цената на нашето АМ.

# 123
Слава бого ние с мм си правим сами ремонта и не викаме майстори иначе савсем щях да изкукам. Днес даже и аз малко шпакловах  Party

Моето Габи нещо отказва да яде  Sad иска само бибата и вече ако много огладнее тогава суче малко. Днес почти цял ден спи което не е нормално за нея. Мерих да няма Т и затова да спи толкова ма няма. Много странно. Прави едни балончета само и се лигави и както казах бибата нон стоп в устата. Зъби ли са какво е не знам но определенно е не обичайно. Дано мине този период с неядене че тъкмо кърменето потръгна и да не стане така че да се върнем към шишето.

# 124
И моята бебка е така с храната.. днес яде супер малко, реве истерично и спи Sad Утре да видим какво ще каже педито.. но докато не избият зъбите няма какво да направим, ще се мъчим всички.. На всичко от горе сополите са суупер много и днес е нон стоп вадене на сополи Sad казаха от зъбите ама да видим.. дано да е така

# 125
Който има възможност да си пусне нова тв , дават интересни неща за захранването

# 126
  • sofiq
Здравейте момичета, не съм писала от толкова време, а и докато ви изчета ужас Simple Smile. Баткото тръгна на ясла и беше голям купон, тръшкане рев и аз го водя сутрин , че ММ ходи от 5 сутринта на работа, слагам София в количката или в кенгурото и заминавам, понякога се налага да го нося и да бутам количка , а е 14 кила. За моя радост вече свикна и ходи без драми, но вече 2 пъти беше болен и разбира се зарази Софи с сополи, сега сме отложили ваксините за по добри времена Simple Smile. София последния месец не е качила много и даже се притисних да не би да не и стига кърмата, ама като стисна винаги има, а и тя е спокойна, много рядко реве за нещо, само се хили и си се отглежда сама Simple Smile, заспива си сама с палец в устата или ако успея да го сменя с биба. Вече си хваща играчките в люлката и все се мъчи да ги навре в устата, смее се с глас на щуротиите на брат си , ама не иска да гука. За обръщането може от гръб по корем ама я домързява повечко. Вечер си прави паузички и се храним по един път на нощ, ама пък ставам заради баткото, който е без памперс и все се събужда да пишка. Ние също бяхме на белия памперс и бях доволна сега съм взема зеления и не ми е пропускал, ама когато е много пълен седят дрехите като влажни. Турските също съм пробвала и нямахме проблем.
За захранването мисля да почнем след 5 навършени с зеленчуково пюре по малко. Пазя си тетрадката как съм захранвала баткото и по нея ще се водя. При него обаче от 4 давах по малко сок и не е имало проблем, но сега ще изчакам, че ние и вода не пием сега.
Зъби като гледам скоро няма да имаме и съм супер щастлива, баткото на 9 месеца му пробиха и то даже нямаше да разбера ако не кърмех. Дано бебчетата които вече са с зъбки бързо да им пробиват и да не се мъчат. А онази чесалка като биба която е я имахме с баткото, ама според мен са малки още за нея тя е огролна и им разспъва устичката.
Момичета понякога се хващам че съм супер немърлива, наистина вторите и повече деца се гледат сами, ако са спокойни. Нито стерилизарам, само мия с топла вода, къпането е през ден два, през останалото време на чешмата измивам дупето. Ужас направо, ама какво да се прави баткото си иска неговото внимание постоянно.
Поспаланчо и аз пробвах да дам на баткото кърма да пие за имунитет, ама той близна и каза че не му харесва.
stefyyyy радвам се че вече сте добре, представям си какъв ужас е да гледаш как ти мъчат детето с системи и игли.
: sibil1987 завиждам ви за ходенето на басейн, и аз бих я водила, ама нямам кола, а и финансово ще ни дойде множко май.
силвето димитрова и аз съм с гъбички, че и бактерия имам и вече ми писна от тях , от две три годони не са спреки, вече се чудя да не ми стават от презервативите. Нарочно нося памучно бельо, без прашки, превръзки ежедневни гледам да не слагам , но не съм ораничила сладкото много обичам. Сега ще се лекувам 32 дена с три различни неща и дано вече се свърши, даже като ви чета ще кажа накрая и на мен да ми изпишат нещо за подобряване на влагалищното ph.
ИЛИ радвам се че всичко е завършило с добър край, дано никога повече нямаш проблеми. Живота е кратък и не трябва да се ядосваме, а да му се радваме, ама пусто му палене от няма нищо избухвам с баткото. Дано всички сме живи и здрави това е най важното.
Ех като не съм писала супер дълго сега се улях, дано не съм забравила нещо и да се включвам по често, то с това лошо време. Лек ден на всички и много спокойни и усмихнати бебоци Simple Smile. Ето  ни и нас Simple Smile

# 127
Хихих, Kremi85, да са ти живи и здрави сладурите Simple Smile много приятни снимки.
Онзи ден, влизам в асансьора към метрото с количката и един човек ни поглежда и съвсем искрено ми казва "Осъзнавате ли колко сте щастлива" Simple Smile
Та така... Щастлива съм, макар животът да минава малко като че ли покрай мен, да не ходя на работа и да върша еднообразни неща покрай режима на бебка, да съм ограничила контактите с интересни хора. Но пък само като ми се усмихне моята принцеса забравям всичко друго Simple Smile
И гледам с умиление дрешките, които вече са й малки. Много жалко, че някои красиви неща дори и не ги облече. Ама хората не трябва да подаряват джиджани дрехи за размер 0-3 месеца. Като почнат да седят, а най-вече да ходят тогава според мен е моментът да се кипри едно бебе Simple Smile
Моята бебка много малко спи през деня вкъщи. Едни 20-30 минути предиобед и все се събужда с плач. В количката изкарва по час сън следобед и с това се приключва. И в тази връзка почти нищо не мога да свърша вкъщи. Здраве да е Simple Smile щастлива съм!

# 128
Здравейте,искам да попитам случвало ли ви се е като сменяте памперса,акото да е тъмно зелено,почти черно?Абе направо си е черно със зелен отенък ,консистенция на разтопен асфалт Rolling Eyes
До сега не бях виждала такова чудо в памперса и звъннах на педи,каза че може да е от газовете,че вчера имаше доста.Да следя и ако следващото е такова да ходим на преглед задължително.

И разбирасе си нямах работа и потърсих в нета и се наплаших още повече ooooh!

# 129
  • до едно тепе
Креми и ние сме малко като вас Laughing. Къпем се когато можем, т.е ако успеем да се приберем навреме и да е в настроение. Ако закъснеем и мрънка мия лице, ръчички и дупе в тази последователност на чешмата. Като знам баткото колко настоявахме да го къпем, а той пищеше сърцераздирателно. Пък колко проблеми с кожата му имахме да не обяснявам. Мии не мерси. Тя си лежи в кревата и не може да се нацапа и като и измия 2-3 пъти днес дупето няма как и да е мръсна, за да я пличкам всеки ден, ако не е в настроение. Ако е в добро настроение разбира се си я къпем редовно, обаче като беше по-топло и се прибирахме ревящо освирепели от глад и нямаше начин просто Flutter За стерилизирането обаче си го правя. Ако нямам за цял стерилизатор залъгалките ги пускам в чаша с вряща вода поне веднъж дневно и понеже имаме 3, а тя не им е голям фен се справяме и така Whistling
Големи сладури са  Heart Eyes
Сибил да не е постоял повечко несменен. Понякога се променя цвета като поседи акото в памперса. newsm78

# 130
Здравейте,искам да попитам случвало ли ви се е като сменяте памперса,акото да е тъмно зелено,почти черно?Абе направо си е черно със зелен отенък ,консистенция на разтопен асфалт Rolling Eyes
До сега не бях виждала такова чудо в памперса и звъннах на педи,каза че може да е от газовете,че вчера имаше доста.Да следя и ако следващото е такова да ходим на преглед задължително.

И разбирасе си нямах работа и потърсих в нета и се наплаших още повече ooooh!
На моя сладур му се случи това със зелено - черното ако. От АМ Нан, дадох го точно 2 пъти, смених го с аптамил комфорт по препоръка на педи и всичко се нормализира. Без паника. Хубав ден. В Нан - а има повечко желязо и за това така се е получило.

# 131
Около 30мин. седя,преди да сменя памперса,че чистех.Вчера пропусна акането,но пък имаше мнооого миризливи газове Blush
Ох,ще видим утре,че едва ли ще свърши тази работа още веднъж днес.Обикновено е по веднъж дневно-сутрин.Дано всичко е наред  Praynig

Ние сме на НАН от самото начало  Rolling Eyes

# 132
Креми, страхотни са ти сладурчетата  Heart Eyes Струва ми се, че баткото ще стане сърцеразбивач като порасне  Mr. Green

Ние къпем всеки ден (почти), но редуваме ден с измивно средство и ден без. В деня без само ръчички, дупе и стъпалца мия със сапун. До преди седмица изобщо не го киснехме, а само на ръце и бързо-бързо. Сега вече почнахме да пълним ваната и да го оставяме по малко да шляпка, ама той почна и да разбира.

Моят син се поти много по краката и чак миришат леко, почти постоянно са мокри и студени  newsm78 Педиатърката каза, че е нормално, особено като и ние с ММ се потим много по принцип. Някое друго бебче поти ли се много?

# 133
Креми, страхотни са малките ти бонбони  Heart Eyes

Кристалин , с каката бяхме така. Много пот много нещо. Все още си е така. Вече е по студено но тя спи по потник и гащета цяла нощ отвита, а аз съм през глаеа завита. Крачетата страшно много се потяха като беше бебе. Ако й сложа по дебели чорапчета ставаха мокри, а да не говорим за пантофки. Затова си ходи боса вкъщи , а в детската е голям проблем защото ги искат с пантофки. Купила съм възможно най тънките чорапи и пак краката й бяха се едно е стъпила в локва, затова реших че ще ходи със сандали. Не знам да ли има решение този проблем аз го отдавам че баща й е като нея и просто ходи по леко облечена. Просто сменяш чорапките когато се намокрят и така.
А за захранването даваха как децата се захранват не с пюрета ми дирекно с твърда храна. Сваряваш зеленчука примврно морков и го даваш да си хрупа колкото иска бебето. Много страненн метод но доста бебчета бяха захранени така и изглеждаха чного щастливи че те сами се хранят. Не знам да ли ние бихме се захранили така но изглежда интересен начин без да насилваш бебето като му буташ в устата лъжицата.

# 134
  • София
Здравейте мами! bouquet

Ние днес бяхме на консултация: бебка е 5100 грама и е висока 65 см. Наддала е 1500 грама. Heart Eyes Намалихме Вигантола на 1 капка. ... Искам да Ви попитам нещо: след изхождане бебка е зачервена отдолу и по дупето - обикновено я мажа с паста Тридерм и всичко отшумява, но на някоя от Вас случвало ли й се това или имал ли представа какво е това, дали е обикновено чисто подсичане? Thinking

Креми, дечицата ти са големи сладурчета. Heart Eyes

Дайте идеи как да отслабна - успях след раждането да сваля 15 кг, но сега започнах прогресивно да напълнявам. #Crazy Нося ластичен колан и корема ми макар и малко, но се е прибрал.

Лека засега от нас! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт