Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 697
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
  • София /Абсурдистан
Момичета, имам спешно питане. За който е ходил при Хайрие в Боян Ботево, много време ли се чака там? Как е по-добре да се отиде - в почивен ден, или през седмицата, че аз искам да отида в събота? Но ако са някакви тълпи, по-добре да отложа за през седмицата, затова и питам. Тя не работи в сряда само.

# 646
Момичета, имам спешно питане. За който е ходил при Хайрие в Боян Ботево, много време ли се чака там? Как е по-добре да се отиде - в почивен ден, или през седмицата, че аз искам да отида в събота? Но ако са някакви тълпи, по-добре да отложа за през седмицата, затова и питам. Тя не работи в сряда само.

Аз съм ходила преди години ....имаше доста хора пред вратата й.На мен лично и грам не позна .Повече не повторих.

# 647
Здравейте разрових се в старите теми, защото ми трябва някой, който гледа от разстояние, не мога да пътувам постоянно намерих този телефон 090063080 вътрешен 811 обадих се и и ми позна всичко за мъжа ми че не се разбираме, защото си има любовница жената от този телефон ми каза всичко което съм преживяла с него. Някой обаждал ли се е и имате ли познато от там и вие.

Това е телефона на въпросната Елвира, но с друг вътрешен. Айде стига с тая нагла реклама!

Периодически приближени около въпросната дама по най-различни начини побутват легендата. Два пъти се метках в екшъна. Благодаря, никога повече. Плюйте в светена вода, капете кръв и после пийте този чудодеен елексир. После подхващайте на три гласа Одата на радостта.

# 648
Здравейте разрових се в старите теми, защото ми трябва някой, който гледа от разстояние, не мога да пътувам постоянно намерих този телефон 090063080 вътрешен 811 обадих се и и ми позна всичко за мъжа ми че не се разбираме, защото си има любовница жената от този телефон ми каза всичко което съм преживяла с него. Някой обаждал ли се е и имате ли познато от там и вие.

Това е телефона на въпросната Елвира, но с друг вътрешен. Айде стига с тая нагла реклама!

Периодически приближени около въпросната дама по най-различни начини побутват легендата. Два пъти се метках в екшъна. Благодаря, никога повече. Плюйте в светена вода, капете кръв и после пийте този чудодеен елексир. После подхващайте на три гласа Одата на радостта.

Нали знаеш, че в огромният брой от случаите, тук всяка  " дама" бива въвеждана/побутвана  или от приближените си или от самата себе си.

# 649
хахах аз да съм елвира, де да бях или нейна позната. от години плюете по някого и така ли не намерихте някой дет да ви познае бе. те и всички от ефира са елвира и всички във форума, които споделяме за нея, пак сме нея.

номера го има назад в темите, от години ги четете, идете си го намерете кой го е пуснал и кога

# 650
хахах аз да съм елвира, де да бях или нейна позната. от години плюете по някого и така ли не намерихте някой дет да ви познае бе. те и всички от ефира са елвира и всички във форума, които споделяме за нея, пак сме нея.

номера го има назад в темите, от години ги четете, идете си го намерете кой го е пуснал и кога
Не, бе, плюем само в светената вода. Бе, не се намери някой, бе. Ама и балъците поизмряха шъ знайш.

# 651
Изобщо нямам намерение да споря с фен клуба на Елвира, Светлана или която и да е! Като искате, давайте си парите на тях двечките или такива като тях. Пък като излъжете и още някоя да си плати за несъществуващ ритуал. греха си е ваш!

# 652
Да съм казала, че съм фен на някой не съм нито на Елвира нито на някой друг споделила съм информация която съм намерила. Не съм намесила хора които не познавам както вие намесвате хора които не познавам. Нито съм правила някакви ритуали с някой. Филмирате се изцяло. Че някой ми е познал. И съм го споделила да съм направила нещо лошо не съм. Познаха ми и го споделям хареса ми на мен какво са ми казали на мен не ме интересува кой вярва или кой не.

# 653
Защо им обръщаш внимание. Тук от години си има дежурна групичка от недоволни. Може би някоя пишман гледачка, останала без клиентела им плаща. После форума бил за взаимопомощ и се сърдят, ако намерим някоя стойностна гледачка и не споделим. От списъка горе се свързах с няколко. В моя район посетих три. При Елвира лично не съм била, говорила съм с нея и съм й писала. Ако трябва да се основе фен клуб, ще е заслужено. Другата, освен нея, която говори директно, без да разпитва и не е сбъркала в една своя дума е Мария. Може да има други, но още не съм попаднала. Имам и списък с шарлатанки, но не смятам да им правя реклама, достатъчен е този отгоре.

# 654
Друг се е филмирал. Ай, преди Тати да замете хвалебствените оди, да ви припомня колко бях доволна от Елвира, че чак пращах два пъти по 100 лева. До момента, в който тотално  се срина всичко. Ако много ви интересува, доста подробно съм описала всичко. НИКОЙ НИКОГО НЕ ПЛЮЕ, САМО СПОДЕЛЯМЕ. Ако някой го приема за плюене и лична обида и му се привиджат бели престилки, сори, ама вери сори. Поименно не съм нападнала никого, за да ми се държите като ощипани госпожици. Татиииииии, прахосмуч......

# 655
Друг се е филмирал. Ай, преди Тати да замете хвалебствените оди, да ви припомня колко бях доволна от Елвира, че чак пращах два пъти по 100 лева. До момента, в който тотално  се срина всичко. Ако много ви интересува, доста подробно съм описала всичко. НИКОЙ НИКОГО НЕ ПЛЮЕ, САМО СПОДЕЛЯМЕ. Ако някой го приема за плюене и лична обида и му се привиджат бели престилки, сори, ама вери сори. Поименно не съм нападнала никого, за да ми се държите като ощипани госпожици. Татиииииии, прахосмуч......

Мамарамбо, те са прифанали от ясновиждането на Елвира , ама мааалко са се объркали. Синът ми е с бяла престилка, него са провидЕли. Не се ядосвай! Не си от вчера в този форум!  Laughing

# 656

Мамарамбо, те са прифанали от ясновиждането на Елвира , ама мааалко са се объркали. Синът ми е с бяла престилка, него са провидЕли. Не се ядосвай! Не си от вчера в този форум!  Laughing
Че и аз съм с бяла престилка. Анхолина и Карбошар също.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 21:38 от мамарамбо

# 657
Искам да попитам за мнение за някого добър в радиесъезията. Може и лс.

# 658
Искам да попитам за мнение за някого добър в радиесъезията. Може и лс.
Ивелин Иванов радиестезист - вещ човек в заниманието си

# 659
Друг се е филмирал. Ай, преди Тати да замете хвалебствените оди, да ви припомня колко бях доволна от Елвира, че чак пращах два пъти по 100 лева. До момента, в който тотално  се срина всичко.
A не ви ли е страх, че тези ритуали могат да объркат повече нещата? И аз съм ходила да ми леят восък, но не виждам да са се оправили нешата. Според мен всичко е до човек, сила на психиката и доколко е сконен да се бори, за да преодолее ситуацията. Затова си мисля, че с киприанови молитви, постоянство и дори психотерапевт ще има по- добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт