Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 704
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, моля да споделите ила ли ефект от ритуалите на Елвира за събиране ? Много ми е важно. Може и на лични. Благодаря
Всички ритуали на Елвира работят, но в обратната посока.

# 631
Благодаря

# 632
Здравейте,
Препоръки за някоя от Варна имате ли?

# 633
Здравейте, моля да споделите ила ли ефект от ритуалите на Елвира за събиране ? Много ми е важно. Може и на лични. Благодаря
Всички ритуали на Елвира работят, но в обратната посока.
Simple Smile какво значи в обратна..например отиваш за ритуал за събиране/значи сте разделени/и не се събирате..по скоро би трявало да е че не работят

# 634
някой ходил ли е, или правил ли е консултация с Беатриз http://www.horoskopa.com/gadatel/gledane-na-kafe-lichen-priem-sofia.html ? Praynig

# 635
А отностно ритуалите на Елвира...ами само да ви кажа че работят. Казвам го от личен опит..не може да ми каже в деня на приклюпването на ритуала че въпросния човек с който ме събира ше ми се обади...и той да звънне скед три часа след като го е казала.. Simple Smile

# 636
Незнам за ритуалите на Елвира,защото не съм ги ползвала, но тази жена познава,два пъти съм се консултирала с нея като единия път беше чрез е-мейл,а другия по телефона.

# 637
  • Пловдив
От къде е тази Елвира?
А някой проверен от Пловдив да препоръчате?

# 638
Противоречиви мнения. На лични получих само едно да, и  доста отрицателни отговори, силна на ясновидство, но за ритуали не.  Confused Замислих се..

# 639
Противоречиви мнения. На лични получих само едно да, и  доста отрицателни отговори, силна на ясновидство, но за ритуали не.  Confused Замислих се..

И на ясновидство не е силна. Ако изобщо има някаква дарба, то е като при Светлана, да чете мисли. От прогнозите и нищо не се е случило.

# 640
 Здравейте разрових се в старите теми, защото ми трябва някой, който гледа от разстояние, не мога да пътувам постоянно намерих този телефон 090063080 вътрешен 811 обадих се и и ми позна всичко за мъжа ми че не се разбираме, защото си има любовница жената от този телефон ми каза всичко което съм преживяла с него. Някой обаждал ли се е и имате ли познато от там и вие.

# 641
Здравейте разрових се в старите теми, защото ми трябва някой, който гледа от разстояние, не мога да пътувам постоянно намерих този телефон 090063080 вътрешен 811 обадих се и и ми позна всичко за мъжа ми че не се разбираме, защото си има любовница жената от този телефон ми каза всичко което съм преживяла с него. Някой обаждал ли се е и имате ли познато от там и вие.
Как се казва тази жена ,запомнихте ли името?

# 642

Това е телефона на въпросната Елвира, но с друг вътрешен. Айде стига с тая нагла реклама!

# 643

И на ясновидство не е силна. Ако изобщо има някаква дарба, то е като при Светлана, да чете мисли. От прогнозите и нищо не се е случило.
  всеки феномен е интуитивен  телепат..така съм чувала..

# 644
Не е телефона на Елвира нещо се бъркате жената се казва Сийка. И ефирните телефони също са с 090063...може операторът, който поддържа тези номера да е един и същи, но хората зад телефоните са различни

Общи условия

Активация на акаунт