Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 793
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
  • В.Търново
Здравейте ,

бихте ли ми препоръчали от горепосочените ясновидци или който и да е ,
Някой който би могъл да лекува стрес ,психични травми или да види причината от тях дали е магия,карма дали има лек или спасение, защото съм изгубил всякаква надежда Sad

Благодаря предварително.

Човек с психически травми точно ясновидец може да му доведе още повече психически травми, защото тогава човек е с по-лабилна психика.По-добре потърсете друг начин за помощ.

# 586
rusalka1 опитай с Елвира... kickaт готово

# 587
здравейте дами..някоя има ли лични наблюдения върху ясновидците от уфофорум..и познаваемоста им за в бъдеще..много са мили..но наистина това което ми казаха звучи като приказка..макар теоретично е възможна..

# 588
Акъл повече няма да давам. Само да ви предупредя да внимавате на кого си изпращате снимките, за да няма  после мяууу. Моето скромно мнение е, че не могат да помогнат, а само да задълбочат драмите ви и да ви дръпнат по-надолу в тресавището. Немалко сме тези, които копаем дъното вече.

# 589
Simple Smile) права си..да не се окаже че имаме профил в някой не особено нормален сайт Simple Smile

# 590
Аз пък се радвам на всички посещения. Не знам дали са познали, но ми беше приятно да общувам с тях и по принцип обичам да се запознавам с нови хора. Всичките имена без едно ги намерих от темите тук и изобщо не съжалявам. Успех и радост на всички нас! Hug

# 591
Акъл повече няма да давам. Само да ви предупредя да внимавате на кого си изпращате снимките, за да няма  после мяууу. Моето скромно мнение е, че не могат да помогнат, а само да задълбочат драмите ви и да ви дръпнат по-надолу в тресавището. Немалко сме тези, които копаем дъното вече.
Права си.Моя близка преди време посети Анастасия Христова.Уж щеше да помогне,уж трябваше всичко да е наред.Даде и около 700 лева за разни ритуалчета и изчистване.След има няма месец тръгна точно в обратна посока живота и.Оказа се,че въпросната спец ясновидка така я е заключила и омотала,че не искам да се впускам в подробности през какво мина и колко пари даде още докато стигне до хора,които да я отърват от мъките.

# 592
steff2009@abv.bg
miss_boneva@mail.bg
e1wira@dir.bg
само на един въпрос ли отговарят?  Embarassed

# 593
  • В.Търново
rusalka1 опитай с Елвира... kickaт готово
Може би това е написано за Nikolai90....

# 594

Елвира отговаря на един въпрос безплатно, много има изписано по темите за нея, общо взето противоречиви коментари. Имайте впредвид, че от тази поща отговарят двама човека. Мис Бонева има тарифа, нещо от типа на 20лв за 3 въпроса. И за нея има писано доста в старите теми. Тази Стеф някой я спомена наскоро, не знам каква й е тарифата. Като им пишете после споделяйте отзиви  Laughing И аз скоро ще споделя, само да си получа отговора  Grinning Има и разни други, които практикуват чрез скайп, но скоро нищо не е писано, явно не са вървежни вече.

На тези от уфо форума въобще не се връзвайте. Сигурно е приятно да се общува с тях, но изслушването и даването на съвети в никакъв случай не може да се нарече ясновидство.

# 595
ами..казах си данните..доколкото разбрах карти редиха..и казаха приказка ще бъде..а елвира каза няма да ви бъде Simple Smile ха на кого да вярваме..и наистина засега е приказка..моя човек отказа супер назначение само да е с мен в тази държава..как да повярвам че ще се разделим

# 596
здравейте дами..някоя има ли лични наблюдения върху ясновидците от уфофорум..и познаваемоста им за в бъдеще..много са мили..но наистина това което ми казаха звучи като приказка..макар теоретично е възможна..

Здравей, познавам лично администратора на сайта и мога да ти кажа на 100%, че всичко е измама, с цел печелбарство. Никой от "ясновидците" в този форум няма абсолютно никакви способности. То даже си пише, че форумът е за забавление и всеки, който иска може да стане ясновидец...

Днес ходих при Таня от Люлин 10, останах много доволна и не взима определена сума пари. Хич не ми е говорила фантасмагории, назоваваше нещата с точните им имена.

# 597
Здравейте,някой има ли информация за Али Шуган?

# 598
Здравейте,

Доста изчетох из темите назад, но за съжаление нямам и много време. Може ли някой да ми каже, има ли ясновидец, който работи по телефон или скайп. Не живея в България и няма как лично ги посетя. С Емилия / Лондон /вече говорих, за съжаление нищо не позна. Говори ми за съпруга ми, който нямам и още куп небивали неща... А както повечето от нас тук имам нужда от помощ и съвет, а не от забавления и бръщолевеници. То няма гаранция за никой от тук описаните, че ще бъде точен и конкретен, но ми се иска да опитам.
Хубав ден на всички и благодаря за вниманието.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 14:41 от bella74

# 599
http://www.vsekiden.com/160859 твърдо съм решена да ида при тази жена, преди много години мой роднина е ходил 3 пъти при нея и му е познала дословно, а човекът не е вярвал в такива неща, но му се е наложило. Та той ми разказа за нея, но ми каза, че е заминала в Гърция и преди време видяхме интервю с нея и разбрах, че сега е в София. Някой посещавал ли е тази жена???? Познала ли му е Simple Smile Ходила съм по много врачки и гледачки и нищо не са ми познавали, та се обнадеждих с тази жена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт