~Аромат на ягоди~

• 70 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • IT
Последните серии са мега тегави, колкото и да ми харесва Юсуф, ги гледам после, че да мога да превъртам

# 106
Неж  Hug Heart Eyes саол за рейтинга  bouquet

Рени Hug радвам се, че си добре. Неж bouquetхич не ги разбирам тия техни рейтинги-има такива смотани сериали (за мен де)-а те се гледат явно. Ма кой ме пита де Joy Joy Joyс комшиите немаме еднаква дизи култура Joy Joy Joy
+ 1
Миме  Hug

# 107
Лаве  Hug

Не сте само вие с Лудетина, дето не разбирате турския избор и вкус  ooooh!  Аз също не си обяснявам някои тяхни сериали как се задържат с години, а други биват свалени след пета серия  ooooh! Crossing Arms

# 108
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Алекс  Hug благодаря ти за превода на фрагмана!  bouquet
На мен снощната серия ми хареса, за разлика от предната.
И аз съм забелязала, че сериалите, които най-много съм харесала, не са с висок рейтинг и ги приключват преждевременно или ги местят в по-късен час  newsm78 Определено не съм на едно мнение с драгия турски зрител  Mr. Green
Много хубави снимки на Юсуф  Hug Много голям чаровник е това момче, той ми харесва най-много от каста на сериала, много добре се е слял с ролята на Бурак, вярвам му . Peace

# 109
Снощи не можах да я гледам сериата ама тая вечер я изгледах.Хареса ми много готина двойка са.

# 110
  • София
Ехо! Hug Hug Hug
Не съм ви забравила, просто нямам никакво време. Confused

П.П. Защо темата е вече само "Аромат на ягоди"? Rolling Eyes

# 111
Тинче  Hug  Мераба, къз  Hug

Има вече 2 теми - едната е тази, а другата пак е сборна, но леко променена - цък Peace 

# 112
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Не съм гледала достатъчно много сериали и нямам представа какво се харесва на драгия труски зрител. Надявам се сериалите, които ни харесват да имат успех, за да ни радват по-дълго време.
Юсуф наистина има много чаровна усмивка, но ще се радвам ако влючи още няколко мимики и обогати интонацията си. Тогава удоволствието ще бъде пълно  Heart Eyes

И един сутрешен поздрав от среднощните младежи  Mr. Green Mr. Green

# 113
Здравейте,минавам само да ви почерпя,защото днес съм рожденичка.

# 114
Назар да си жива и здрава. Hug Hug Hug newsm59

# 115
  • Яко в Матрицата...
Хазар Hug, много щастие и късмет! И много любов! ura Party Time nbirthday

Вивчо Hug, трябва му още малко на Юсуф, но в сравнение с другите мъже в сериала, направо е супер... Още няколко проекта и ще е бомба гиби Joy Joy Joy

# 116
Xaзарче, един специален "ягодов" поздрав за теб  Hug

Бурай - "Ако искаш"

# 117
  • София
Хазар  Hug да си жива и здрава и мнго-много обичана  newsm59 newsm59 Tada Tada Tada

Ренка  Hug сравнението е вярно  Mr. Green

Много ми харесват като се гушкат двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На Бурак непрекъснато му се налага да показва и доказва колко е влюбен  Mr. Green

# 118
  • близо до брега на морето
Привет на всички Hug Hug Hug
Хазар-много здраве,щастие и късмет ти желая newsm59 newsm59 newsm59
Тия са ми много сладки-еле той Mr. Green пък откакто разбрах,че са двойка и в реала-повече им се кефя Laughing

# 119
Юсуф, като се има предвид, че му е първи проект /ако не броим двете серии на Езра/ си е направо супер  Heart Eyes Mr. Green
Доста по-добре, от някои набедени за звезди  Whistling

Хазар  Hug Heart Eyes Жива, здрава и много щастлива да си  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт