~Аромат на ягоди~

• 70 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Лава,точно и аз се канех от известно време да кажа,че ми прилича на сладкарницата от Булките бегълки,но не знаех дали някой от темата го е гледал изобщо и да не спамя не посмях. Hug Hug Hug
Ех,знаех си аз,че е тя.Много се радвам,че и друг е като мен всичко да огледа,кое,къде е снимано,кой как е облечен.Веднъж засякох,че Бурак и Селим(от булките) ги обличаха с една и съща тениска... Mr. Green Crazy Луди жаби!

# 91
Добро утро!

Жани  Hug и аз като теб си мислех,че  никой освен мен в темата не ги е гледал,но снощи като ги видях БУрак и Аслъ в сладкарницата се сетих за сцената от Булките с ремонта със ШебСел. Heart Eyes И затова го споменах.

Пуснах си трея на ягодите да го чуя пак щот не бях сигурна дали съм тсзбрсла правилно думите на Бурак снощи и затова си редактирах поста.

Хубав ден! Hug

# 92
Добро утро красавици. Hug Heart Eyes Hug Снощи не можах да бъда с вас и ми е много некомфортно. Имах срив в интернета и ме беше яд на целия свят #Crazy Може ли да ми кажете с 2 изречения какво точно се случи, че докато намеря време днес да го изгледам ще се  newsm78

# 93
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug.Лаве, значи съм в грешка-аз мислех, че тоз новия е бил тайна изгора на Чаплата и сега ще се появи  newsm78.И така ще излезе, че и тя не е света вода-ма нейсе не.Ще чакам доста до другата събота-белкем разбера Peace
Лек ден Hug Hug Hug

# 94
# 95
  • IT
Лаве, благодаря за превода, загледах сега само края, много ми хареса как я почукна по челото.

# 96
  • София
Добро утро красавици. Hug Heart Eyes Hug Снощи не можах да бъда с вас и ми е много некомфортно. Имах срив в интернета и ме беше яд на целия свят #Crazy Може ли да ми кажете с 2 изречения какво точно се случи, че докато намеря време днес да го изгледам ще се  newsm78
Hug Hug Hug
Не знам колко достоверно ще го предам, но което разбрах аз - Аслъ и Бурак си обещаха да си вярват и заедно да се справят с неприятностите. Подготвяха отварянето на сладкарничката и Бурак често ги навестяваше. Самото отваряне съвпадна с партито във фирмата на Елчин - чрез конкурс избрбраха ново лого на фирмата - спечели Аслъ, но Чаала направи шашма и представи рисунките за свои. От фирмата вече се бяха обадили на Аслъ, че е спечелила, но след това приятелката на Чаала се обади да й каже, че нещо са се объркали и тя не печели. Чаала забърка в интригите си и Волкан. На него хем не му харесва тази простотия, хем съдейства, за да се разделят Аслъ и Бурак. На следващият ден след партито, Аслъ вижда във вестника своята рисунка като ново лого на фирмата и подпали. Отиде при Елчин и й разказа какво се е случило. След това отиде и при Чаала и не разбрах какво й каза, че Чаала направо започна да плюва докато говори, здраво се разтресе от нерви. Накрая Аслъ я чукна по  главата, както тя го беше направила на партито в градината, когато изсипа една чаша вода върху Аслъ. И така завърши  Mr. Green

# 97
Благодаря ти viv4o bouquet,

# 98
Мераба!

Слагам фрагмана за 17 епизод на ягодите с бг превод - http://vbox7.com/play:265d9c909e , Еве  Hug Heart Eyes благодаря за превода  newsm51

Алекс  Hug Heart Eyes и на мен много ми хареса краят на епизода.
Миме  Hug Heart Eyes  не ми се вярва да са били севгилита ,по-скоро аркадаши .
Деси  Hug Heart Eyes много неприятно .

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 20:07 от лава

# 99
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено bouquet bouquet bouquet
Изгледах серията, хареса ми и най-много ми сцената на пейката под жълтия чадър Heart Eyes

# 100

Изгледах серията, хареса ми и най-много ми сцената на пейката под жълтия чадър Heart Eyes

Рени   Hug Heart Eyes ,джанъм насълсън?

# 101
  • Яко в Матрицата...

Лаве Heart Eyes, по-добре съм, поне главата ми вече не пулсира Joy

# 102

Лаве Heart Eyes, по-добре съм, поне главата ми вече не пулсира Joy
Бързо да оздравяваш  Hug

# 103
Рейтингът от снощи  Crossing Arms  Ягодите от първо място са на 6 и 7  ooooh!  Поне в социалните мрежи са с бронзов медал  Whistling

#############################################################

#############################################################

# 104
  • близо до брега на морето
Рени Hug радвам се, че си добре. Неж bouquetхич не ги разбирам тия техни рейтинги-има такива смотани сериали (за мен де)-а те се гледат явно. Ма кой ме пита де Joy Joy Joyс комшиите немаме еднаква дизи култура Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт