♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • IT
Представям си утре пожеланията какви ще са  Mr. Green
"Смени Гупсе с мен"  Flutter  "Дано ти дойде акълЯ"  Crazy  "Отвори си очите"  Mr. Green

Само предполагам  Joy Joy Joy
Отвори си очите и ме виж, ей ма на кос коджамите жена хахахаххахааххаах

# 256
Що да се караме, като може да си го подаваме на къс пас Joy Joy зарад един хубав мъж няма да разваляме хубавата атмосфера в темата Simple Smile

# 257
Що да се караме, като може да си го подаваме на къс пас Joy Joy зарад един хубав мъж няма да разваляме хубавата атмосфера в темата Simple Smile
Сарде Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Жено на Памир номер 2 така говориш сега,ама ако не давах Памир,кво доволна ли щеше да си? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
В другите теми не вярвам да си дават мъжете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ние като малките деца всичко си даваме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 258
Ааа,Нежи, за Бурак се записвам и аз  Crossing Armsмоля,моля!

# 259
Ааа,Нежи, за Бурак се записвам и аз  Crossing Armsмоля,моля!
А hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сарде ние сме добре hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Гледай тука три се наредиха? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 260
Веси, ако не даваше разрешение, ти щеше да си му жена, пък аз съседка за кекс hahaha

# 261
Веси, ако не даваше разрешение, ти щеше да си му жена, пък аз съседка за кекс hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 262
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug
Дефне е неговата Дефне просто трябва Нера да спре да се меси.

# 263
  • Пловдив
Аз много харесвам Бурак, ама  Баръш и Ибо са ми слабост , нямам мераци там, ползвайте със здраве  Mr. Green

# 264
Здравейте, момичета! Чета ви всеки ден, но почти не пиша.
Днес се смях със сълзи , а съм на работа, не съм в метрото.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Винаги да сте такива закачливи!

# 265
В другите теми не вярвам да си дават мъжете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ние като малките деца всичко си даваме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Странно е наистина- нали все казват, че две жени не могат да стоят, без да се скарат... а ние тука колко сме, и пак само се смеем и закачаме..  hahaha hahaha hahaha Нещо не ни е наред, казвам ви.. от толкова баклава нещо сме се повредили.. ади дано е за добро...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 266
Сарде, кака му е Гупсето  Mr. Green  С 2 годинки по-голяма от Баръшко. Наборка е на Елчин  Mr. Green
По-голяма е с една година от Елка  Mr. Green и с 3 от Борето  Mr. Green

# 267
Сарде, кака му е Гупсето  Mr. Green  С 2 годинки по-голяма от Баръшко. Наборка е на Елчин  Mr. Green
По-голяма е с една година от Елка  Mr. Green и с 3 от Борето  Mr. Green
Ауу, ми тя направо дърта маря пък той крехко агне тц, тц... ще му пожелая една мома родопчанка за ден деня утре. То ако ще е кака поне някоя от вас да се уреди не туй полезно изкопаемо, ще ме прощавате за епитетите Embarassed

# 268
  • Пловдив
От кака до кака има голяяяма разлика.И Елчин му е кака, ама ..нерде Ямбол, нерде Стамбул Simple Smile

# 269
Елчинката с нейния не ги знам от кога са заедно, но и той ми простее до нея. Как пък не са се хванали с що годе равностойни партньори. То любовта сляпа, сляпа, ама когато си с един човек публична личност ми пази му авторитета. Ама може тия нашите да се залюбят до края на снимките. Надеждата умира последна

Общи условия

Активация на акаунт