♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 175
  • 742
  •   2
Отговори
# 735
  • Яко в Матрицата...
Веси, ама ти си по-голям песимист и от мен Laughing  Сигурно пада, защото на екран се върнаха сериали като Карагюл. Те си имат лоялна публика Peace

# 736
Веси, ама ти си по-голям песимист и от мен Laughing  Сигурно пада, защото на екран се върнаха сериали като Карагюл. Те си имат лоялна публика Peace
Рени,не съм песимист,а реалист Hug Hug Hug Hug
Не се ли вижда с всяка седмица рейтинга пада,аз не искам да е така,ама поне сме 1  Peace Peace Peace Peace

# 737
# 738

И в случая с книгата не сте прави. Тя трябваше боб ли да хвърля, за да знае, че тази книга е толкова специална. Тук вината е на Йомер Naughty
+1 И не само в тази ситуация.
Йомер така стоеше и гледаше какви ги твори Шоколадовата, че сякаш одобрява завръщането и.
Беше раздвоен сякаш- наблюдава реакцията на Дефне и иска да не я отдалечава от себе си,а  го ласкае вниманието на екс бившата,позволявайки  и да прави каквото иска, включително и да го целува.
След нейната целувката се осъзна,определено показа,че  не му хареса. Тя и веднага разбра че е влюбен.
В дома му се разполага както иска.Той е този който трябва да я спре.
 Задава се война между нея и Дефо, ако я оставят.

Неджми ми харесва все повече.Той наистина отстоява позициите си и ще застане зад Йомер и Дефне.

— Извините,пожалуйста
— Ничего страшного.Ты в порядке?
— Кто эта,сбежавшая с бала, золушка?
— Омер,ты кого-то ищешь?
— Нет,не важно

Не било важно,аха .......никак даже

— Не делай этого,это неправильно
— А что правильно? Правильно, что он думает, что я просто так покинула его?
— Что случилось, то случилось. Что изменится от того,что он узнает,что все вокруг обманывали его?
— Но так нельзя! Он обо всем должен знать.
— За что он будет сломлен
— Послушай, я лучше тебя знаю своего друга. Если он узнает правду, он больше никогда не захочет видеть нас:ни дядю,ни невестку,ни меня.Ах да,ни тебя. Ты в курсе в какую пропасть ты его тянешь? Не смей это делать.Но если ты будешь настаивать,я везде буду препятствовать тебе, как сделал это только что.Не надо!

newsm78Синан се страхува точно за себе си

Добро утро, момичета! Снощи гледах с вас серията и само ви четох. Благодаря на Рени и Лава за превода, чудесно е да разбираш навреме за какво става въпрос, а не да гледаш само картинки.
Тази новата и мен ме подразни , но споделям мнението на Рени и Елиним, че Йомер си е виновен. Всъщност може би така се търси свежа нотка в сценария, Нерито и Корай много накъртват вече - всички сцени с тях са еднакви. А така Из ще гони Йомер, ще вкарат и Дениз, /не случайно той се впечатли от Дефне на стълбите и очаквам следващата серия той да разберя тя коя е/, и да разнообразят сцените, които не са с нашите любимци. И да запазят рейтинга, естествено.... hahaha hahaha hahaha

# 739
Добро утро и от мен  Hug
Гледах отново и отново ревах и се нервих.
Синан започва да го играе егоист, страхува се защото осъзнава какви ги надроби, а и след като разбра, че няма да се получи с Дефне, още повече започна да се плаши горкия. Не виждам той да изпитва нещо към Суде, но пък може и да се случи.
Аз мисля, че Синан все още изпитва чувства към Дефо, а след като Йо разбера за играта ще ги натири всичките. Но не мога да разбера защо му е аджаба съвместна работа с Транба. Той е конкурент има си фирма, Синан какво се опитва да направи?
Йомер не е раздвоен, обича той неговата си Дефне. За книгата и аз се ядосах, ми щом ти е скъпа кажи нещо, направи нещо, ама ней се ще мълчи като пукъл.......внимавай и за кво да внимава за лист хартия, ако не кажеш, че ти е скъпа, как да знае жената. Не че нещо я интересува и нея, сега повече се вълнува как да си върне бившия....пък и той квато е овца.
Виждам аз една поредица на Том и Джери, ще има пак гонене, кой е по по най. Сега с обучението за да стане велик художник наща, ще прекарват повече време заедно, но пък както гледам нищо чудно Шоколадовата ханъма да се настани да живее при ПатронЯ.
За Яса нямам думи, нищо друго не я интересува. Вълнува се единствено от себе си. Може ли да има такъв персонаж #2gunfire Исмал и той влюбен, а дано да вразуми Яса да си седне на дъто.
Чудно след тази серия рейтинга толкова нисък??? Надявам се следващата да избие рибата.
Въй бе писах писах глупости та чак се забравих  #Crazy . Извинете ме  bouquet

# 740
Добър ден,момичета! Hug Hug Hug

Крагюлът ни диша праха  newsm44

Total

1   KIRALIK ASK     STAR TV   20:43   23:46   8.09   21.46
2   KARAGUL            FOX TV   20:43   23:48   6.76   17.94

AB

1   KIRALIK ASK   STAR TV   20:43   23:46   8.36   21.44
2   KIRALIK ASK (OZET)   STAR TV   20:00   20:43   4.94   14.25
3   GULDUR GULDUR SHOW   SHOW TV   20:45   23:30   4.75   11.98
4   KARAGUL   FOX TV   20:43   23:48   4.57   11.72

Рени  Hug Heart Eyes саол  bouquet  Първи сме.  Simple Smile

bobolina_nina  Hug Heart Eyes  много добър анализ на епизода. Peace Споделям мнението ти.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 11:18 от лава

# 741
Не се ли вижда с всяка седмица рейтинга пада,аз не искам да е така,ама поне сме 1  Peace Peace Peace Peace
Е, ти какво очакваш  ooooh! Нали някои хора са почнали пак да си гледат карагюл. Нормално процента да падне  Laughing

# 742
Е, ти какво очакваш  ooooh! Нали някои хора са почнали пак да си гледат карагюл. Нормално процента да падне  Laughing
Очаквах рейтинга да не пада Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт