♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Ox, кога ли е имала майка ми късмет  #Cussing out  Първо: забиха ми линковете, после хукнах да правя тема - и там гаф  ooooh!  Ще наваксвам с руския превод неделя/понеделник  Twisted Evil

Новините, които Ели сподели не ми харесват  Naughty  Тази Лейля не я любя  Naughty 
Ренка, чок пардон, ама никак не ме впечатли снахата дори и от малкото, което видях тази вечер  Peace

Ваня ме зарадва с Памирко  Crazy  Все тъй да купонясва завалията  Mr. Green

Ели, кога са започнали снимките на Сускунларите?  Peace  Питам заради песента на Гьоксел - тя звуча в "Една любовна история" / 2013 год.  Peace

Лаве, Ренка, Гори  bouquet  Много ви благодаря, мили мои!  Hug

# 721
и новините не са добри

От официалната страница на канала в Инстаграм  са написали, че Лейля се присъединява към екипа на Ашка

Е браво... отново мъка и ревност за Дефо
и нерви за нас ooooh!

# 722
Здравейте, момичета Hug
Чета ви и се опитвам да ви настигна(имам да прочета само още някакви си 20 страници   Laughing )
Извинявам се, че не съм по темата с Ашк - а, но ви нося нови снимки на Статуса. Предварително ви се извинявам, ако някой ги е публикувал вече Peace

Сим  Hug
Няма ги тези снимки  Peace  Тешекюр  bouquet
Берк ми харесва на втората снимка - ще мисли ДжанчУ относно що е туй любов аджеба  Twisted Evil

# 723
ПатронЯ с чай ли празнува? Завалията, сигурно има снимки утре  Crazy
Ти пък "с чай"  hahaha  Кой знае дали в краката му не се търкалят бутилки с ром  Mr. Green
Не вярвам Баръшко да празнува РД с чай  Mr. Green

# 724
Нямате настигане...  ooooh! ooooh! ooooh! А добър вечер.... че то мак вече лека нощ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тия двамата големи певци се извъдиха.. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t50.2886-16/12069 … 0_717578357_n.mp4   hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз отивам да изгледам Патрона, ако не ме ядоса много ще се върна за коментар.. Ако не- до утре вечер, че цял ден ще съм по задачи...  ooooh! ooooh!  Hug Hug

# 725
Нямате настигане...  ooooh! ooooh! ooooh! А добър вечер.... че то мак вече лека нощ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тия двамата големи певци се извъдиха.. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t50.2886-16/12069 … 0_717578357_n.mp4   hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз отивам да изгледам Патрона, ако не ме ядоса много ще се върна за коментар.. Ако не- до утре вечер, че цял ден ще съм по задачи...  ooooh! ooooh!  Hug Hug

Пеят момчетата не си поплюват  Mr. Green 

Лека нощ и сладки сънища, джанъм  Hug 

# 726
Пеят момчетата не си поплюват  Mr. Green 

Лека нощ и сладки сънища, джанъм  Hug 

Като славеи са.. с бронхопневмония..  hahaha hahaha hahaha

Лека и сладки сънища, джанъм!  Hug Hug

# 727
Ох, Шоколадке, Шоколадке  ooooh!  Как всъщност се казва?  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 05:33 от неЖност

# 728
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Ох, Шоколадке, Шоколадке  ooooh!  Как всъщност се казва?  Rolling Eyes

Казва се Из, предполагам това не й е пълното име Joy

Нежи Heart Eyes Heart Eyes, няма какво да се извиняваш, снахата хич не ми хареса как играе в този образ ooooh! Гледала са я само е в една комедия и там се справяше много добре. Иначе си е хубаво момето, ама стилистите не й правят услуга с облеклото Rolling Eyes Според мен, идеята е тази бивша приятелка да не нарушава химията, която имат Дефне и Йомер и магията, която създават с любовта си. Тази по-скоро ще ни я показват като много близка приятелка, която се напъва да му стане пак гадже... А може и да е в плана на Опашатко... Знам ли... Ама дано да оправи играта Лейля Tired Joy Joy Joy

# 729
Добро утро и от мен. Сега ви настигнах. С вирус съм, с атеш, зъб ме боли и имам ... Снахата нали беше гост актьор? Из много ме газира с книгата, чак ми идеше да и я навра в... /там дето слънце не изгрява/. Галиба дебелка е книгата, ако и я начукам в главата, може и да и се светне и да си свали ръцете от Патрона. Попитахте за свекърви - един син имам и ако ми доведе такава снаха ще и изкарам сърцето през гърлото, кръвта ще и взема. Синан го харесвах, сега вече - не, ама както казват - в любовта и на война всичко е разрешено. Лягам и ви оставям, че ми е зле.

# 730
  • Яко в Матрицата...
Ваня Hug, бързо да оздравяваш, аз го изкарах това вече, барабар със зъба като теб ooooh! Много лепкав вирус Rolling Eyes

Ама недей така със снахата... И аз имам син, още не е довел гадже, че е малък, ама едиственото, което искам от снахата е... да е далече hahaha hahaha Иначе ако синът ми си я хареса, да си се вземат Peace

И в случая с книгата не сте прави. Тя трябваше боб ли да хвърля, за да знае, че тази книга е толкова специална. Тук вината е на Йомер Naughty

# 731
Привет!

Хвана ме яд на Синан.

— Омер, иди сюда
— Секунду, Синан
— Никакой секунды,дружище,срочно,пошли
— Что случилось ? Что такого срочного?
— Господин Ниязи хочет увидеться с тобой
— Хорошо,я потом увижусь с ним
— Никакое потом,он уходит,до ухода хочет поздравить тебя.Пойдем
— Синан, он не может подождать минуту, всего лишь минуту?
— Твое дело решится за минуту?
— Ладно, я иду...
Дали не се страхува за себе си ,че е вътре в играта точно колкото Нериман  и Дефне. Синан започва да ме разочарова като характер

Преводът на фрагмана  от контакта

за коя жена става въпрос

— Значит потрясающая женщина,да?
— Я в жизни не встречал такую красоту,такую естественную энергетику
— Настолько значит?
Кориш до сега само Нериман е възхвалявал така newsm78

— Вы чего как супруги,машаллах...  Peaceтака така като съпрузи са и дано

Но сколько бы ты не блефовала,я в себе уверенна,я выиграю
— Не будь так уверенна...

Ели, кога са започнали снимките на Сускунларите?  Peace  Питам заради песента на Гьоксел - тя звуча в "Една любовна история" / 2013 год.  Peace

Нежи
Скрит текст:
На 1 март 2012г е излъчен първи епизод ,а снимките започнаха месеци преди това -края на 2011 началото на 2012г. Невин Иванова е един от преводачите на сериала,за което и благодаря.  bouquet
В Сускунлар звучи и музиката на Ахмет кая
https://www.youtube.com/watch?v=vv-uxKn4qZA
Всъщност в различните сериали звучи често една и съща музика.
Тази песен на Гьокче подсилва болката пък няма значение кой артист я изживява.

# 732

И в случая с книгата не сте прави. Тя трябваше боб ли да хвърля, за да знае, че тази книга е толкова специална. Тук вината е на Йомер Naughty
+1 И не само в тази ситуация.
Йомер така стоеше и гледаше какви ги твори Шоколадовата, че сякаш одобрява завръщането и.
Беше раздвоен сякаш- наблюдава реакцията на Дефне и иска да не я отдалечава от себе си,а  го ласкае вниманието на екс бившата,позволявайки  и да прави каквото иска, включително и да го целува.
След нейната целувката се осъзна,определено показа,че  не му хареса. Тя и веднага разбра че е влюбен.
В дома му се разполага както иска.Той е този който трябва да я спре.
 Задава се война между нея и Дефо, ако я оставят.

Неджми ми харесва все повече.Той наистина отстоява позициите си и ще застане зад Йомер и Дефне.

— Извините,пожалуйста
— Ничего страшного.Ты в порядке?
— Кто эта,сбежавшая с бала, золушка?
— Омер,ты кого-то ищешь?
— Нет,не важно

Не било важно,аха .......никак даже

— Не делай этого,это неправильно
— А что правильно? Правильно, что он думает, что я просто так покинула его?
— Что случилось, то случилось. Что изменится от того,что он узнает,что все вокруг обманывали его?
— Но так нельзя! Он обо всем должен знать.
— За что он будет сломлен
— Послушай, я лучше тебя знаю своего друга. Если он узнает правду, он больше никогда не захочет видеть нас:ни дядю,ни невестку,ни меня.Ах да,ни тебя. Ты в курсе в какую пропасть ты его тянешь? Не смей это делать.Но если ты будешь настаивать,я везде буду препятствовать тебе, как сделал это только что.Не надо!

newsm78Синан се страхува точно за себе си

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 09:54 от eliNIM

# 733
  • Яко в Матрицата...
Крагюлът ни диша праха  newsm44

Total

1   KIRALIK ASK     STAR TV   20:43   23:46   8.09   21.46
2   KARAGUL            FOX TV   20:43   23:48   6.76   17.94

AB

1   KIRALIK ASK   STAR TV   20:43   23:46   8.36   21.44
2   KIRALIK ASK (OZET)   STAR TV   20:00   20:43   4.94   14.25
3   GULDUR GULDUR SHOW   SHOW TV   20:45   23:30   4.75   11.98
4   KARAGUL   FOX TV   20:43   23:48   4.57   11.72

# 734
Крагюлът ни диша праха  newsm44

Total

1   KIRALIK ASK     STAR TV   20:43   23:46   8.09   21.46
2   KARAGUL            FOX TV   20:43   23:48   6.76   17.94

AB

1   KIRALIK ASK   STAR TV   20:43   23:46   8.36   21.44
2   KIRALIK ASK (OZET)   STAR TV   20:00   20:43   4.94   14.25
3   GULDUR GULDUR SHOW   SHOW TV   20:45   23:30   4.75   11.98
4   KARAGUL   FOX TV   20:43   23:48   4.57   11.72

Да,но въпреки това рейтинга ни пада с всеки епизод ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт