90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 235
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Добро утро и от мен Hug
Unforgotten`feeling`f страхотен минус  Peace Тези дни и аз ще пробвам  Simple Smile
От утре мисля да направя една четворка-тъкмо плодовия ще ми съвпадне с лунния . Напоследък ям предимно въглехидрати-голяма слабост са ми  Blush Вчера щях да съм на риба ама.....тя остана за децата-аз направих въглехидратен ден. За сега кантара слуша,но ме е страх да не му отпусна края....Само не знам как на 13-ти ще направя торта за годишнина от сватбата на моя приятелка,без да опитам на сладост крема  newsm78 Блата го пробвах вчера  Mr. Green Ще правя и питка,но нея на въглехидратния ще я приготвя за домашните  Simple Smile
Днес менюто ми е мъгла - ще се решава в движение.

# 136
Да дам отчет за първия месец.
Последните 2 дни тотално омазах диетата /плодов и воден/защото нямаше как наистина да ям а на всичко отгоре натоварването беше голямо та снощи щях да колабирам--съответно и кантара не ме радва.Преди тези 2 дни бях достигнала 73 кг  след първия ден изкаран на 2 ябълки 75.600 #Crazy-доказах и на себе си твърдението че от глад се дебелее и то много Mr. GreenВчера воден цял ден на вода но вечерта краката ми омекнаха --пени се не пени изядох 2 ябълки и 1 смокиня от конфитюр и шепа маслини.Не аз пречупих волята си ,а тялото ми пречупи мен просто се усетих че ще припадна вече.
Как да е ,днес:
килограми74.100--при старт 76
г.о 109--при старт 110
о.х 94--при старт 95
о.т75--при старт 80

Кантара не  ме радва особено, но сантиметрите как се свалят ме радват повече от очакваното --за мен първите 30 дни и въпреки прегрешението са повече от задоволителни superuu

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 08:57 от Taмara

# 137
Добро утро,
Как не ми се работи Sad
МЦ закъснява с 2 дни и такава нерва ме е треснала. Днес се скарах с една шофьорка, че кара срещу мен в насрещното. Пък ми вика да отбия вдясно. И й викнах, че кара в насрещното, тя взе да си сваля стъклото, май не ме чу, ама аз отпраших. И си изпуснах трамвая  Close

Днес менюто:
З - две малки ябълки
2 З - взех 4 от Пикадили и мисля да мушна 2 след малко
О - миш маш без сирене, с един голям домат и ФПХ
В - имам 2 ябълки и половин кило грозде, ще ги ям на два пъти и това е

Светле, чуден минус. Но ти и малко си яла май  newsm78
Тамара, първите 90 дни ли?  newsm78 Не са ли 30?

# 138
Хаха Стаси пак ме хвана че съм руса hahaha

# 139
Добро утро банда  Hug ароматно кафенце, закуска и много усмивки.... е как да не му е уютно на човек тук  newsm51
Едно скромно въпросче и менюто за  днес въглехидрати:
З: круша
2-ра З: круша
О: 4 ФПХ Вита с лютеничка домашна + краставичка
В: сладкиш негърче

та въпросът ми е 4 филийки ПХ дали са добре? newsm78

# 140
  • Бургас
Добро утро Hug

Мрачно и дъждовно е по морето, едно меланхолично ми е.....
Започвам закуската с есенни ягоди от моята градинка Flutter
О. Заек спраз лук +салата и фпх
В. ще я мисля.

Тами ти се страшно русо гадже, какви мерки имаш само smile3501,финно кръстче и ханш и завиден балкон.

# 141
  • планетата Земя
Добро утро

та въпросът ми е 4 филийки ПХ дали са добре? newsm78

Малко са за въглехидратен обяд.И повече салатка прибави

Курдов и Мими,по-леко да ви мине денят  Hug

Unforgotten`feeling`f,страхотен минус

Аз днес съм на Плодов.Вчера си опекох тиква.Имам грозде,ябълки и ще си направя муса с авокадо и сусам

# 142
уффф как малко бе дружинка аз повече от 4 няма да мога да изям и с две краставици....  ooooh!

# 143
Добро утро, група. Много подтискащо време навън, ама аз съм си вкъщи и ще се занимавам с приятни неща. Днес Кантарев е добричък - 400грама след голямото ядене вчера.

Днес си доизядох печената тиква. Купих си пилешко филе и ще си направя супичка, ще сложа и малко гъбки да видим какво ще се получи.
Този път си купих и пълнозърнест хляб и ще хапвам от него. Салатата ще ми е от домати и краставици.

Желая ви приятен ден  Hug

# 144
  • планетата Земя
уффф как малко бе дружинка аз повече от 4 няма да мога да изям и с две краставици....  ooooh!

Много са малки филийките на Вита.Нека и опитните да се изкажат.Но и като не можеш повече

# 145
Добро утро

Unforgotten`feeling`f Hug Hug Hug
Супер си, сега вече съм убедена че от сладкото не се дебелее--явно начина по който го ядем е грешен Mr. Green

Така е, Тамарка.
Аз се замислям, че надебелях с няколко килограма, когато ядях непрекъснато. Примерно закуска (тесто, баница), обяд и вечеря (понякога късна). Ако започнем деня с плод и нямаме междинни хранения, няма да напълняваме, дори да ядем сладко. Просто трябва повечето хора да отвикнат да ядат следобяд или преди вечеря, особено вредни неща.

# 146
да ви се похваля, че имам - 100 гр. след вчерашния въглехидратен ден.  Hug И аз не вярвах, че от сладко ще сваля, викам си тея жени как свалят от сладко така и ви се чудех, но се оказа, че е точно така. Снощи вечерях три палачинки със сладко от сини сливи. Ама много сладко  Sick ми дойде. Направо не съм вярвала, че ще кажа, че ми идва в повече сладкото. Но ето, че се оказа точно така  Hug

За днес плодове - грозде, ябълки и 100 гр. сушени фурми.

Успешен ден на всички  Hug

# 147
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Ирка, Пешеходче, Светле Hug Hug Hug
Мими, и аз обожавам орхидеите...аз ти казвам, че сме от една порода, не само от един калибър Joy
Светле, страхотен резултат  след сладкия ден! Представям си колегите  ти Shocked
Честито на момичетата с минусите, на останалите - търпение.
След вчерашния "разнообразен ден" - белтъчини на обяд и боб чорба на вечеря, днес + 300 гр. Но водата ми беше малко.
vangobi, бързо оздравяване! Явно вирусите плъзнаха Sick Sick
Тамара, аз също съм убедена, че се пълнее не толкова от самите храни, колкото от  неправилното им ядене. Поне това е показал моите опит на база проба-грешка.
Нямам идея какво ще се яде днес. Единственото  сигурно е ябълката за закуска и много чай.

Приятен ден на всички, нищо че навън е мрачно и поспаливо! bouquet bouquet

# 148
здравейте и от мен
след вчерашния нахут съм на нула но нямаше и конче
може би и малко хапнах кажете Вие
з-1 банан
о-манджа с нахут 0,200 гр  и салата и 1 фпх
в-манджа с нахут 0,100 гр и 1 краставица и 1 домат

днес въглехидрати
з-1 банан и кафе разбира се без захар си го пия от години
о-лучник и салата
в-домашен кекс и домашни сладки и рчш
atari внимавай с фурмите,в смисъл чети етикетите Поне аз тези които намирам пише ,че съдържат глюкозен сироп
до скоро и хубав ден

# 149
  • Берлин
Добро утро и от мен!
Казах ви аз, че при 1та врътка преди 100 години правих въглехидратен с обяд и вечеря само сладки - всичките въглехидратни минаха така. Резултатите бяха жестоки!
stankova82, аз чета, че пиеш 2 л. вода. При 80 кг минимумът трябва да е 2,4 л. Мисля,че ако увеличиш водата, ще задействаш нещата.Само съвет де  Peace

Днес хапнах традиционния банан, в кутията имам заредени зеленчукови макарони със сос от зеленчуци, вечерята ще е от сладкия шкаф. Реших и днес да карам по правилата, кантарът утре ще покаже дали да не си продължа въглехидратния както си знам.

И нас вчера ни сполетя участта на Genni - 1 наглец със спортен мерцедес реши, че е много бърз и ще ни изпревари отдясно...Удари ни в задната джанта и избяга...При нас щети няма особени, но ние сме с доста сериозен джип. ММ обаче много се вбеси, че това човешко недоразумение избяга. Нищо де. То хубаво спортна кола, но си толкова ниско долу седнал,че не виждаш какво се случва наоколо  Joy  hahaha Смея се, защото нищо друго не остава....
Хайде,отивам да пия 2то кафе ...

Общи условия

Активация на акаунт