По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 244
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • до едно тепе
На 33 си. Защо да нямаш време Thinking Не си предъртяла Flutter

# 121
Момичета, нямам много време чакам фонда. Ако реша да си поема разноските сама, колко пари горе-долу ще трябва да дам за инвитро?
И аз като теб не исках да чакам, та си самофинансирахме не един, а два опита. Само че аз съм на 37...
Цените зависят от много неща, мога да кажа, че на мен ми излезе над 6000 лв. дългия протокол и към 4500 късия. Стимулираха ме с различни медикаменти двата пъти и от там май идва разликата.

# 122
  • София
Буги, съжалявам, че не са се получили нещата този път. Успех при следващия опит  Praynig  Hug.

# 123
Здравейте мили момичета . Записвам се при вас . Тъжна и уплашена .. Днес взех спермограмата на ММ и не е изобщо добра . Ще я прикача да я видите и да дадете своите мнения . Имам две бременности от същия мъж и двете са неуспешни . Аборти в ранните седмици .
Казаха ми за някакъв билкар ,ако може да ми дадете негови координати ще съм благодарна .
http://prikachi.com/images/257/8403257O.jpg
http://prikachi.com/images/249/8403249d.jpg
Благодаря предварително

# 124
  • София
Поспаланчо, така е, не съм предъртяла, но истината е, че не съм и чак толкова млада...особено, ако искам да имам две деца... Предполагам, че ще кандидатствам по фонда и ще финансирам преди това едно инвитро, докато чакам....

Калла, благодаря ти за информацията! Двете инвитро в една и съща клиника ги прави?

Littlerocknrollqueen, недей да  униваш, слушай лекарите, те ще ти помогнат! Мисля, че във вашия случай инсеминация или инвитро ще ви доведат до успех. Имам познати и с по-лоши резултати, които след инвитро вече имат детенце Wink

# 125
Littlerock, СГ не е чак толкова зле и не го казвам само, за да те успокоя. Потърсете някаква причина за това и с прием на добавки може да нормализирате нещата. Запишете си час за уролог - андролог, той ще ви обясни!

# 126
Литъл, препоръчвам ти да напраните SDI тест. Заради спонтанните а. Може за се консултирате с гететик и имунорог.

# 127
Благодаря момичета . Знам ,че трябва да съм силна ,но ми дойде като гръм от ясно небе .. Имате ли някакво мнение за Милен Кацаров ? Ако може ми препоръчайте някой добър лекар . SDI теста къде е най-добре да го пусна ?
Ох ,друго е да си стед хора които те разбират  Hug

# 128
Кацаров е добър избор, SDI може и в Малинов да го направите. Не се шашкай, може да се подобрят показателите и нещата да са ОК следващия път.

# 129
Записах час при Кацаров за четвъртък . А да попитам колко парички илиза ИКСи-то ?

# 130
Записах час при Кацаров за четвъртък . А да попитам колко парички илиза ИКСи-то ?
С тези резултати може да кандидатствате за фонда! Доколкото си спомням ти си много, много млада! Simple Smile

# 131
Калла, благодаря ти за информацията! Двете инвитро в една и съща клиника ги прави?
Да, третия също. Не съм го писала, защото беше по фонда, но и там ще е било около 6 000.

# 132
  • София
Bugi, съжалявам за отложения трансфер! Hug
Воайорчето, добре дошла! bouquet Аз също съм на мнение, че със сигурност трябва да имаш хистология от операцията. Мен д-р Калчев ме оперира миналата седмица заради полип, но откри наченки на ендометриоза по яйчниците и дори ми ги показа на видеото от операцията. Сега си чакам хистологията. Разбира се, най-добрият вариант е наистина да я нямаш, но каквото и да се окаже, ти стискам палци да направите бебче скоро! Praynig
Littlerocknrollqueen, помня те от темата "кюретаж и забременяване след това". Съжалявам, че така са се стекли нещата при теб. Аз съм абсолютно аналогичен случай на твоя. Две неуспешни бременности в рамките на 1 година и спермограма с лош резултат. Ние също сме с морфология 2%. ММ пи Ортомол три месеца, другите показатели имат някакво подобрение, но морфологията - не. Месец и половина след първата спермограма в Малинов, пуснахме още една в Надежда и сега се готвим за фонда. Миналата седмица минахме през Кацаров, откри варикоцеле на мъжа ми. Посъветва ни, ако сме се насочили вече към инвитро, да пуснем един SDI тест и ако той е ОК, да действаме. Ако е зле, тогава операция на ММ. Тази седмица евентуално ще го пуснем и ще стане ясно как ще процедираме. Ние нямаме много време да експериментираме, защото на мен пък ми откриха ендометриоза и док каза, че е добре да забременея максимално бързо. Ако при вас няма странични утежняващи фактори, може би ще ви изпише добавки и ще си опитвате естествено. Според мен има реален шанс да се получи! Peace
Bananarama, имам смътен спомен, че вие бяхте минали през операция от варикоцеле, но не помня имаше ли подобрение след нея? Ще съм ти благодарна, ако споделиш с две думи! Hug

# 133
Цените са много относителни - в коя клиника си, с какво те стимулират,  какви допълнителни изследвания или процедури ти назначават. Предния път ми излезе около 4500, като в тях имаше ИМСИ+ МАКС, контрола на имунология и вливка, само последните две бяха към 1000 лв.

# 134
Франго, нямаме варикоцеле, иначе сме с мъжки фактор!

Общи условия

Активация на акаунт