По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 242
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, момичета Simple Smile
Моме, трите ми инвитро опита бяха на едно и също място в рамките на година. Дълъг-къс-дълъг протокол. После отидох в друга клиника, където правих двете инсета в два поредни цикъла. Мисля да опитам пак там, само да ми дадат зелена светлина след аборта. Надявам се възможно най-скоро... С търпението хич ме няма...
Междувременно направихме куп изследвания, от които всичко беше наред с изключение на НК клетките.
Надявам се все пак да не ми е чак толкова сложен случая и да ми дойде времето вече Simple Smile
А втората ми заповед ще излезе началото на другата година, но мисля засега да я поотложа.

# 106
Кала, добре дошла и от мен! Успех!

При мен нищо ново-чакам да ми дойде и да започваме стимулацията.

# 107
Моя трансфер се отлага...

# 108
  • Пловдив
Не тъжи. За хубаво е  Hug

# 109
Съжалявам, но пък следващия път го орисвам да е успешен Hug Hug Hug
Кала, добре дошла и скорошен успех!
Фрея, всички палци са стиснати  Praynig Praynig Praynig
Моме, рано не рано пожелавам ти категорично двуцифрено ЧХГ Praynig
Аз тази сутрин имах първата си близка среща с изпарителна черта  hahaha разпознах я на втори поглед след като се разсъних моментално от първия Shocked Сива и разлята, ама успя да ме събуди щото хич не очаквах да видя нещо на бялото поле Crazy

# 110
Буги,   Hug , следващият път да е успешно!

Лейди,  Hug , ще ми трябват много стиснати палци!
Вие докъде стигнахте с документите за фонда?

# 111
Фрея, чакаме да стане време за втората СГ и тогава ще комплектоваме всичко...надявам се Crazy Rolling Eyes

# 112
Стискам палци междувременно да се случат нещата и да нямате нужда от фонда  Hug

# 113
Лейди, я я дай насам изпарителната черта, да се подзверим над нея  Mr. Green

# 114
на мен все на Престо ми се появяват тия черти, и все в рамките на оказаното време, мразя ги вече тия тестове

Буги, не се отчайвай, случва се, следващият път ще е успешно  Hug

# 115
Аааа, в кофата не ровя Sick А и разпознавам (вече) изпарителните - дори с голяма фантазия не мога да я пиша към нормалните Naughty

# 116
  • София
Здравейте, момичета. Записвам се да ви чета. Може да се включвам от време на време.
На кратко за мен - на 33 съм. Опити от почи 2 години. Преди 5 месеца открита ендометриоза и операция в Малинов. Опити, молби към Господ и ходене по чудотворни икони из страната оттогава Simple Smile))).
Имам си любом лекар Калчев, но ми дойде реда в Надежда и от скоро съм и там. Калчев е на мнение да си пробваме естествено, а в Надежда ми казаха, че е най-добре инвитро. Казаха, че щом нямало хистологично изследване, значи тази ендометриоза може и да я нямам #Crazy Според вас какво се опитват да кажат, че епикризата е измислица??? Много ме съмнява! Персенсака за сега се съмнява дали пукам фоликулите и ще се следим.
Сега си мечатя да ми бие прегнил и да зачена близнаци, та да не мисля после цял живот за деца и ендометриози Laughing

# 117
Воайорче, едва ли нямаш хистологично изследване от операцията, киста имаше ли или само огнища?
Буги, дано следващият път извадите хубава яйцеклетка и от нея да стане едно прекрасно бебе!
Фрея, успех и на теб!
Лейди, графиката ти е много хубава!
Аз днес си записах, час за следващия месец, че док ми каза 2-3 месеца преди да получа заповедта да се явя на преглед и да поговорим какво ще правим, по мои сметки трябва да ми се обадят края на януари или началото на февруари, дано само не излезнат криви!

# 118
  • София
Бананарама, имаше киста и огнища. Кистата беше шоколадова с диаметър 1,5 см.
Знам, че ендометриозата създава киселинна среда, която пречи на имплантацията и затова доста свих вежди като ми заговориха за инвитро. Освен това, жените с ендометриоза реагират много зле на стимулации.
Момичета, нямам много време да чакам фонда. Ако реша да си поема разноските сама, колко пари горе-долу ще трябва да дам за инвитро?

# 119
Според мен няма как да нямаш хистология, може просто да не са ти я дали! Peace
Иначе за цените - в различните клиники е различно, нека тези с личен опит да кажат!

Общи условия

Активация на акаунт