По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 240
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Д-р Стаменов взима тежките случаи, като ендометриозата е в списъка с интересите му.

# 91
Д-р Стаменов взима тежките случаи, като ендометриозата е в списъка с интересите му.

точно, и аз така знам

# 92
  • В сърцето на любимия човек
Джаско - аз нямам намерение да си самоназначавам инжекции. Първо искам да видя дали усвоявам Утрогестана добре и ще се консултирам с д-р Персенска по въпроса  Peace Ако въпреки Утрогестана е под средата на референтните стойности ще настоявам за Прогестан. Може да пробвам първо с депо-инжекции как е положението и ако пак е ниско ще минавам на ежедневни инжекции след трансфер. Обаче преди да проверя как се повлиявам няма да правя трансфер. ОСвен това трябва да оправя и Б12 и вит. Д преди това. Имам вече направление за хематолог и другата седмица ще отида на консултация и при ендокринолог. Обмислям да пробвам една друга лекарка вместо Начев, ей така да чуя какво ще каже. Аз тироксина вече се научих сама да си го регулирам и при него ходя 2 пъти в годината просто за контрола.

# 93
Гена, Пънче  Hug Hug Hug Говорим си. Много ясно, че щом лекаря ти следи тези нива ще ти коригира дозата Гена. Аз говорех за себе си, защото съм го обмисляла, но така с който и лекар да говорих игнорираха влиянието на прогестерона и аз не посмях нищо да направя. Понеже в Надежда нищо не ми казаха за качеството на ембрионите, Калчев потвърди, че са били добри и, че вероятно причината за моя неуспех е на генетично ниво, а не прогестерона.
Въпреки това, аз пак ще засегна въпроса с ниските нива на прогестерона и връзката с неразвиваща се бременност пред Стаменов  Peace
Аз също не ходя при ендо, сама си коригирам дозата на еутирокса.

# 94
  • гр. София
Айде и аз най-накрая в темата, Пънче  Hug Hug Hug

Мацки, радвайте се че не сте в таргета на Стаменов с ендометриозата. Мен с тази гад никой друг не ме иска и в момента се възстановявам от поредното лапаро. При последната биохимична така се бях филмирала, че прогестерона е нисък, Стаменов ми го пуска няколко пъти за мое успокоение и беше все висок. Така и не поставих инжекции.

В Щерев съм била на утрогестан 3 х 3 плюс дуфастон по три, а колко е максималната доза незнам.

# 95
  • София
На мен ми дадоха час за д-р Стаменов, но за след 7-8 месеца от подаването на формуляра.. Още не е дошъл. Не знам дали заради ендометриозата или заради 2-та неуспешни опита.
Предпочитам да не се налага да стигам до него. Тъкмо свикнах с Малинов и д-р Калчев.

# 96
Дано Зазу  Hug Hug Hug Ехоо Мунче  Hug Hug Hug Hug
Какво и колко пиеше и какви стойности ти беше прогестерона? А и кога го мери?

# 97
  • гр. София
Зазу, искренно ти желая да не го ползваш този час!

Джаско  Hug Hug Hug

Изтекла ми е паролата, но това което имам разпечатано е: на 12 ден от ЗЕТ прогестерон над 60, бях на утрогестан 2 х 3, после още два пъти го пусках през ден с ЧХГ-то и все казваха, че е висок и нямам нужда от допълнително, ама пусто не помня точните нива, аз все ЧХГ-то гледах.

# 98
Зазу, съжалявам Hug Готви се за другия месец и да е успешен Hug

При мен трансфер май няма да има Sad Тридневното ни ембрионче е разделено само на 4, а няма други забележки. Ембриоложката каза, че ако на 5 ден е станало морула, пак ще го върнат. Утре, ще ми се обадят, ако не се дели добре или е спряло поне да не правя вливка Tired

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:19 от bugito

# 99
Здравейте дами Simple Smile
Чета ви редовно, и тъй като вече не знам за коя тема съм, затова се надявам да намеря място при вас Simple Smile
Моята история започва с 3 опита инвитро, поради мъжки фактор.
И в Турция ходих, там пък ми казаха, че резерва ми е намалял... Не започнах, защото заповедта ми трябваше да излезе скоро. Последния, трети опит беше по фонда.
Отидох за още едно мнение в друга клиника, където ми обясниха, че СГ не ни е лоша изобщо.
Започнах инсеминации там. Първата, стимулирана, финиширах с един Ф, отрицателен резултат. При втората, не стимулирана, забременях... До 8 седмица, когато спря да се развива Sad само 3 дни след като чух сърчицето.
Това в някаква степен ми дава надежда, че ще успеем, но ми е тъжно и объркано...
Малко дълга ми стана късата версия...
Поздрави и успех на всички Simple Smile

# 100
  • София
Поизпуснах ви.  Blush

# 101
Калаа, добре дошла, не е лесен и вашият случай. Странно ми се струва от одобрение по Фонда за мъжки фактор, пък инсеминации после, в същата клиника ли смяташ да продължиш?
Буги, силно се надявам ембриото да дръпне и да се похвалиш с трансфер.
Зазу, за кога ти е часът? Не пречи просто да отидеш на консултация и да чуеш второ мнение.
При мен нищо ново...

# 102
Буги, не съм спирала да ти стискам палци  Hug
Кала, добре дошла и тук! Скорошен успех ти пожелавам!
Моме, в четвъртък ли ще правиш теста?

Имам един въпрос - каква друга причина освен бременност може да има за закъснение при иначе редовен цикъл?

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:13 от eli_t

# 103
Задържан фоликул, киста, късна овулация. Може и други, за тези се сещам Simple Smile
В сряда ми изтича направлението за ТСХ, та ще комбинирам да пусна и ЧХГ. Раничко, ама....

# 104
  • София
Моме, за началото на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт