По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 256
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Блинг,  ако до петък няма никой,  ще звънна пак, така се разбрахме днес. И Магнетична е в петък, но не помне часа. Иначе правилно помниш, че скоро имах задържан фоликул,  но тогава пък имах дълго зацапване. ... хич не ми се иска да отлагаме пак процедурата

# 166
Здравейте, момичета! Как съм изпуснала новата тема, не знам.

Буги, съжалявам за ембриончето! Hug
Моме, успех утре!
Ели, дано не е нещо сериозно!
Пънче, успех и на теб!
Мунче,  Hug!

Аз да си дам отчета оснаха ми още 2 дена стимулация + цитротид. Може би неделя или понеделник ще има пункция. Малко се притеснявам да не направя хиперстимулция, защото имам доста фоликулчета започнали да се развиват, въпреки че имах 2 депа. В петък съм на вливка октагам. Вливали са ми интралипид и имуновенин преди време обаче октагам не съм и сега, и това ще направя.

# 167
Най-вероятно е това или пък късна овулация. Не е нужно да има зацапване. Аз преди няколко месеца имах кофти хормони и съмнения за задържан, но така и не отидох на ФМ при тукашния ми лекар. Док като гледа изследванията потвърди това мое съмнение. А нито зацапване имах, нито закъснение просто ужасно висок естрадиол на 2-3 ден, който на 4-5 вече намаля до нормални стойности. За съжаление още имам такива съмнения и въпреки идеалните размери и стойности на фоликул, лигавица, хормони не знам какво се случи този месец, защото не ме викна след овулацията. А яйчника ме скъса от болки до вчера. Само, че ценните 2-3 ден се падаха уикенда и се отказах да ходя вчера или днес, защото най-вероятно нищо нямаше да се разбере, ако наистина я има тази закономерност на 4-5 ден. Вътрешно усещам, че има някакъв проблем с тази овулация поне след миседа миналата година. Докато бях с намаляващ резерв изведнъж минах към поликистозни яйчници изобщо...Мисля да говоря с него по този въпрос по-сериозно и следващите месеци да проследим нещата по-задълбочено, както и да си изкрънкам едно ново лапаро. Стискайте палци   Praynig

# 168
Облаче, обадиха ми се миналата седмица в петък да ме запишат за 20ти, но вчера са звъняли, а аз не успях да вдигна  Thinking  звъннах днес и пак ми казаха, да изчакам и които е искал да ми се обади ще го направи пак  Tired

Бугиииии  Hug  Надявам се следващият месец да е вашият и да ти върнат две снежинки (едната ще е заради студа навън  cold

Моме, многооооооо стиснати палциииии и мега тлъсто ЧХГ  Praynig

Елиииии  Hug Силно се надявам да запазиш заповедта за трето  Crazy  Часа ми е за 13:30 в петък при Малинов  Heart Eyes

Фрея, ако ми остане часа за 20ти може да се засечем  bouquet

Ние след ЦС не сме се пазили, обачеееее първите няколко пъти бяха  33uu мега гадни, поне при мен де  ooooh!

Пънче, може пък този месец съвсем непорочно без фоликулометрия да станат нещата  Hug

# 169
Ще се радвам да се засечем  Simple Smile , дано часът ти остане.

# 170
Ели, много гадно така с голямо закъснение, и накрая една кръгла 0 ....
Пънчита, нали ти имаше положителен тест за Б, и после ти дойде. Тогава кръвен прави ли, и взимаше ли някакъв прогестерон? Не помня, сори.
Блинг, само веднъж съм правила кръвен досега, нямам опит със стойностите.

# 171
  • В сърцето на любимия човек
Да - в деня на кръвния тест ми дойде, резултата беше 25. Никакъв прогестерон не бях взимала до тогава. Започнах Утрогестана след като на другия ден стойността беше 37, демек развиваше се. Същия ден ми изписаха и Децинон, защото кървенето си беше същински цикъл. Нямам идея колко ми е бил прогестерона, но едва ли е бил цветущ

# 172
Ясно. Мерси  Hug

# 173
  • София
Bling, ЧХГ 0,4 e отрицателен резултат, просто леко отклонение в рамките на отр. Стойности.  Peace
Ех, каква група сте се събрали за петък при Калчев, чак ме хвана яд, че нямам и аз час, за да ви видя Grinning
Аз в петък мисля да пращам ММ на SDI тест, че само той ни остана. Може него да видите  Sunglasses
Моме, чакаме те утре с хубави новини! Имам добро предчувствие  Praynig

# 174
Бреей Г-це Магнетична, доста скорошен час са ти дали. Дано да си остане. Има надежда за обаждане от надежда значи  Simple Smile Аз си направих кръвен на 10 ден и беше 1.44 при реф ст-ти до 5 отрицателни, нооо ден след това видях 2 черти. Не за дълго, но бях б.  Simple Smile

# 175
  • София
Малко ви по изпуснах,но при мен нищо не се случва чакам  скоро първия Ц след А.
И аз да се видя с Калчев да коментираме какво ще ни насочи.Между времено се пазарим с ММ кога ще склони да направи СДЙ теста .
Буги съжалявам за лошия развои този месец дано другия е по успешен
smile_86 успешна пункция и да извадите хубави Я.
Ели  Hug
Mometo* стискам палци за тлъстичко ЧХГ утре
На всички останали също стискам палци Hug Hug Hug

# 176
Буги съжалявам  Hug
Момето ,смайл стискам ви палци (:
Аз продължавам с въпросите ... Къде правиха вашите мъже sdi теста и колко парички е ? А и понеже сега видях ,че в спермограмата по Кюгер не изследвани наличието на антитела в еякуата ,в sdi теста има ли ги изследвани ?

# 177
Магнетична ще се разминем с теб аз съм раничко в 10. Чак прекалено рано, беше свободна цялата сутрин като звънях предполагам, защото док го нямаше миналата седмица и графика е чист, но имам готовност да поразместят часовете, ако изникне някоя пункция или транфер.
Франго, ти сега почивай до цикъл после ще имаш достатъчно посещения все ще се засечем някой път Wink
Облаче ти направо си рекордьор с виждане на две черти при такива стойности. Аз за пет години тестване само при двете ми бременности видях черти, които в дните на цикъла бяха почти невидими, а кръвния беше 80 и няколко на следващия ден при втората бременност. За първата бях още невинно и наивно настроена и не правех кръвен с идеята да ходя за пръв път на преглед чак за сърце. Уви наложи ми се по-рано, защото прокървих.
Лека и мека на всички  Hug

# 178
  • София
Тихичко слизам от балкона и аз.
На 29 години съм, ММ на 39. Опитваме повече от година и половина. До момента имаме направени изследвания: хормони- там имах проблем с пролактина, но с Начев го разрешихме. Разширена спермограма от Надежда, която е в норми. ЦС с проходими тръби направена от Цветков. Проследяване на О, и там е ок. Всички тези изследвания направих след март месец тази година. Всичко в норма, а бременност няма. В понеделник си направих и имунология и лъсна проблемът. Недостик на витамин Д, което аз хич не очаквах, защото се пека много когато съм на море, но ...От имунологивта излезе инхибиращи ембриотоксини. Следващия месец ще правя вливка и се надявам вече да иамме успех.
Не съм била бременна до момента или поне не съм засичала. Никога не ми е закъснявал цикъла, за да имам повод за тест. Не че не съм правила такива.  Laughing Всички ми повтаряха, че трябва да се успокоя и ще стане. Но аз знаех, че пропускаме нещо. Доволна съм, че не им се потдадох и продължих.
Пациент съм на Сигридов и той ми насочва изследванията.
Писала съм и в двете теми в ИБ, спрях поради работни ангЖименти. Днес , вече съм по-свободна и мисчя, че това е моята тема.
Стана малко дълго...
Успех на всички , и дано скоро има много положителни тестове.

Повечето, които пишете тук сте ми познати и следя историята вимс интерес и надежда, че ще успеете.

bouquet

# 179
  • В сърцето на любимия човек
Люксен - Привет  Hug
Звучи тъпо, но много се радвам, че сте открили проблема  Hug Дано да няма повече зайци, който да изскачат от храстите и скоро да се радваш на здрава и успешна бременност  Praynig

Моме - кога чакаме резултата? Стиснала съм яко палците  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт