По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 257
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Люксен, добре дошла и успех! Hug
Littlerocknrollqueen, SDI правят май във всички репродуктивни клиники. ММ ще го прави в петък в "Малинов", цената май е 140-150 лв. Правим го там, защото сме пациенти на клиниката, така или иначе.  Peace
Момеееее  Praynig Praynig Praynig

# 181
Люксен, добре дошла! И успех! Щом сте открили проблема, нещата са наполовина решени!

Блинг, аз съм от 10:30 при Персенска на 20-ти.

# 182
Добре дошла на Люксен  bouquet

Моме, чакаме те с хубави новини.  Praynig
Нещо не ми излизат резултатите от Геника в сайта на Надежда. Моме, ти къде в Геника звъня за резултати - регистратура 1 или 2?

# 183
Супер е, че сте открили проблема, Люксен. Сега знаеш какво и как да бориш. За мъж ти нищо не казваш. Дано там е цветя и рози и скорошен успех ти пожелавам.
Нареждам се и аз да стискам за Момето  Praynig

# 184
Люксен, добре дошла, дано съвсем скоро се похвалиш Hug
Смайлче, успех на пункцията Praynig
Littlerocknrollqueen, ММ прави в Надежда и цената е 150 лв.
Моме, ти защо подпитваш за кървенето Rolling Eyes Чакам да пуснеш бомбата Hug

# 185
Люксен, добре дошка! Дано скоро се похвалиш с успех!
И аз чакам Момето да ни зарадва днес

# 186
Люксен, добре дошла  Hug Дано не се налага да се заседяваш много при нас и това, което сте открили до момента да е препъни камъчето. Настрой се позитивно, не е минало много време важното е, че си предприела мерки от рано  Wink
Фрея аз не съм в твоята клиника  Sunglasses Ама нищо де станахме повече и малко се пообъркахме вече кой къде, какво. Дано скоро да не обсъждаме клиники, лекари, а само хубави бебешки работи  Crazy
Моме  Praynig

# 187
Моме, дано имаш прекрасен резултат!
Люксен, здравей! Дано скоро нещата се получат при вас!

# 188
Моме, влизам само да кажа, че стискам всички палци да направите Марти батко след 9 м.  Praynig Praynig Hug

Тъй като отдавна не съм изследвала нещо и ми залипсва, обмислям да взема да пусна един вит. Д. Има ли значение кога и как се изследва?

# 189
  • Варна
 Здравейте мили момичета!
Не знам дали въпросът ми е за тук,но сега си получих документацията от изминалото инвитро и видях,че са ми изследвани на 2-ри ден от МЦ Прогестерон, Естрадиол,ЛХ. Това е за стартиране на стимулацията. Изобщо не ми е изследвано ФСХ и Пролактин. ФСХ не е ли задължително да се изследва за започване на стимулацията?

# 190
За Витамин Д, и аз гледах в Бодимед, но има 2 вида и се обърках.

Скрит текст:

# 191
ОН трябва да е. Ама много скъп, бе. В Цибалаб е 24 лв...  newsm78

# 192
Здравейте момичета. Изчетох цялата тема с интерес и стискам палци на всички ви. Аз съм с висок пролактин, който лекувам с бромокриптин, но сега се оказа, че DHEA-S ми е доста завишен. Правен е на 24 ден от м.ц., бях при ендокринолог, която ме убеждава, че трябва да се направи м/у 3-5 ден и резултатът ми не бил коректен. Сега обаче трябва да чакам почти месец, за да си ги пусна отново. И пак да си ги платя, защото са няколко неща  #2gunfire Вие какво мислите по въпроса? newsm78 Дали да не потърся друг ендокринолог? Някой да ми препоръчате? Този месец пак ще търся О. дано да е липсвала само от Пролактина  Praynig

# 193
ОН трябва да е. Ама много скъп, бе. В Цибалаб е 24 лв...  newsm78

Shocked Вярно, че в Цибалаб е толкова. Много странно.В Бодимед това изследване го пращат в Германия, може би оттам се оскъпява.

Погледнах за АМХ и Инхибин Б, там пък цените са еднакви в двете лаборатории.

# 194
  • В сърцето на любимия човек
Дейзи - аз го пуснах в Надежда, те от там го изпратиха в Бодимед, за да си спестя боденето. Имам чувството, че ми взеха 30 лв за него, а ми е изследван 25 ОН, а не общ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт