По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 262
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Мими, на 10-ти ден от трансфера е. Чертата на теста днес си е видима, ето я Благодаря, момичета, така и така ми казаха, че правя каквото си искам, мисля да си назнача и Дуфастон 2х1, и да се опитвам да лежа повече, и да си чакам  Crazy
Пени, и аз те съветвам за колпоскоп.

# 241
  • София
Моме, мойта черта беше такава на първи ден закъснение. Mr. Green Всичко ще е наред, ще видиш Heart Eyes, стискам палци. Praynig

# 242
  • до едно тепе
Моме моята такава черта на 2 дена закъснение я познаваш. Сега като си погледна първия бременен тест и е изчезнала напълно чертичката, но пък малчо го знаеш какъв е бяс Mr. Green

# 243
  • София
Ехе,Моме честито миличка.Следях те с много надежда:-) .Много,много се радвам  Hug

# 244
  • София
Kalla, при ММ всичко е наред. Спермограмата му е в норми и там поне нямахме проблем.

Пънче,  Hug това, което казваш въобще не е тъпо, дори напротив, но само ти и още една позната, която се бори като мен ме разбра защо толкова се зарадвах, че имаме проблем. Другите ми близки, които знаят не разбираха щастието ми и въобще защо реагирах така. Но ги разбирам, те са забременели ей така, непланирано и от първия месец, затова не могат да ме разберат. Дори едната ми позната каза, че не вижда това да е проблем, явно било на психическа основа. Тя откакто забременя си промени мирогледа, аз не й обърнах внимание, защото е безсмислено.
Благодаря на всички момичета за приема.

Моме, а за теб как се радвам, ако знаеш...Не разбирам много от стойности на ЧХГ така рано, но е важното, че имаш втора черта и че кръвния поазва, че си бременна. Рано е още, така че за мен си има огромна надежда и си бременна.  Party Hug Сега очакваме да видим как се развива, а аз съм сигурна, че следващото ЧХГ ще е тлъстичко. Хайде нямам търпение...

# 245
стискам и аз палци за Момето да се удвои ЧХГ-то!

# 246
Съгласна съм с момичетата. Моме, всичко ще е наред. Просто се успокой и не спирай да вярваш. Ние всички сме с теб и ти стискаме палци  Praynig

# 247
Моме, това ще е твоята мома, ще видиш Simple Smile
ЧХГ аз бих пуснала утре, за да се проследи удвояването за 48 часа. Стискам палци  Praynig Hug

# 248
Люксен, ако някоя приятелка има конкретни предложения за успокояването, нека сподели, да пробваме Simple Smile
Аз съм спокойна и позитивна като стартираме нещо, иначе не знам как да го постигна...
Момето, стискам да расте, ниско-високо, важното е да расте и нека да стане човек от туй ЧХГ  Praynig

# 249
Благодаря ви, мили момичета, спокойна съм, каквото е писано, ще стане  Hug
Рони, утре удвоено би трябвало да е 70, към което като се прибави половинка, да е около 100 в събота, т.Е. пак имаме някаква ориентировъчна стойност. Искам да докладвам на Надежда най-близо до 14-дневния срок, за който са ме инструктирали, затова в събота ще го пусна. А и да има кой да гледа детето в това време Simple Smile

# 250
  • София
всъщност трябва да се удвоява на 48-72 часа.
така че и в събота да е 70 пак е в нормите.

# 251
  • гр.София
Моме, ама ти наистина си много нетърпелива Simple Smile Мисля, че на 14-ти ден резултата ще е доста положителен Hug

# 252
Готов ми е разултата от АМХ-то. Доколкото виждам, е доста зле. Не знам, с намален резерв ли съм или изчерпан  ooooh! Да се надявам ли изобщо на нещо?
Инхибина го очаквам края на седмицата, началото на другата.

Скрит текст:

# 253
Lightworker, за съжаление нещата не са цветя и рози. Разбира се, имаш си шансовете, просто не бива да чакаш. Ама изобщо не губи време. От позицията на моите години и резултати, ако можех да върна времето, щях всеки месец да правя пункция. Иначе, мисля че си с намален резерв, не изчерпан, но да видим и Инхибина какво ще покаже

# 254
Благодаря ти, Папая.  Hug Дано успеем да извадим нещо.

Общи условия

Активация на акаунт