По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцето на любимия човек
Lightworker - виж и инхибина как е и тогава нека Персенска прецени как стоят нещата. Само на база АМХ и това, което каза за състоянието на яйчниците, нещата не изглеждат много блестящи, но шанс винаги има. Сега да не тръгнеш да се отчайваш и да се откажеш.  Naughty
Така, както тълкувам референтните граници, при твоята стойност се очакват до 7 антрални фоликула, което ти е достатъчно  Peace Като знам аз с колко фоликула съм нищо чудно и моя АМХ да е толкова, пък както знаеш вадим хубави яйцеклетки, че и бременност има, сега остава да я избутам до край.

Вчера Еленчев ме хвърли в шок като ми каза, че левия ми яйчник му приличал на кистозен  ooooh! Вярно, че имаше 1 по-голям и 4-5 малки ф  Shocked , а на десния се виждаха само 2 малки  Rolling Eyes Той все пак каза, че Персенска трябва да се изкаже по-въпроса, категорично отказа да даде становище по нещо различно от специалността му ( и е прав де). Поне ми похвали шийката, че и комплимент ми направи - била като на младо момиче, каквото съм била  Mr. Green Не личало нито, че ми е правен кюртаж, нито хистероскопия,нито че имам туширана раничка  bowuu Само дето такъв мануален преглед ми направи, че видях звездички  Crazy И май имам някакви гъби, ама ще видим микробиологията какво ще покаже..

# 256
Mome - пожелавам ти в събота да се зарадваш от цялата си душа.  Hug На 11-ти ден от трансфер на тридневен аз имах 76....мисля, че твоето не е никак зле  Hug

# 257
Lightworker, според мен не се отчайвай, изчакай Персенска да се изкаже, доколкото съм чела възрастта (а ти си доста млада) е в полза в такива случаи, въпреки резултатите. Може една яйцеклетка да има останала и тя да свърши работа - поне аз така се настройвам позитивно Simple Smile

Пънче, този Еленчев по какво е специалист? Виждам има доста пациенти, чакащи за него пред кабинета...като Цветков и Персенска ли е или?

# 258
  • В сърцето на любимия човек
Не, само той прави колпоскопия в клиниката  Peace

# 259
Моменце, стискам силно палчуни, ой, как ме зарадва само, пу-пу!  Praynig  Hug
Буги, другият път перфектни малчовци  да има  Praynig  Hug
За всички ви успех и усмивки  Hug

# 260
Пънчита, честно казало доста се отчаях, но аз съм си такава, бързо се отчайвам, но ще се вдигна.  Hug
На колпоскоп последно ходих при д-р Карагьозов в Токуда миналата година. Това е много много важно изследване, радвам се, че вече хората го правят профилактично.

# 261
Благодаря ви, мили момичета, ще докладвам при всяко развитие на нещата  Hug
Бамба, още по-добре! Сега на още едно място прочетох, че трябва да се удвоява за 48-72 часа.
Lightworker , преди последното лапаро моето АМХ беше 0,69. По време на лапарото са ми горени разни ендометриозни огнища, т.е. пак яйчникът е бил засегнат. След това не съм пускала, но вероятно АМХ е съвсем нисък. Детето е направено с тези стойности, с един яйчник.... та - не всичко е загубено  Hug

# 262
Момеееее, много стиснати палчета ЧХГ-то  да порасте здраво сладко бебче   Heart Eyes

От Утре съм софиянка  Mr. Green  Ако има желаещи за кафе ще съм в клиника Малинов 13:30  Hug

Фоксиии, как си , как е малкия човек  Heart Eyes

# 263
Моме браво, сега спокойствие, пък каквото стане. Има всякакви случай. При 2232 на 9 ти ден при мен стана едно нищо, а с ниски стойности  има родени дечица, та ти си знаеш.  Hug Peace

# 264
  • NE
Моменце  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз съвсем ви изгубих дирите, но почвам да ви следя изкъсо.

# 265
Моме, успех и чакаме да ни зарадваш в събота! Simple Smile

момичета, кой добър специалист за колпоскоп ще ми препоръчате?

# 266
Пени, аз само при Еленчев в Надежда съм ходила, доволна съм.

# 267
  • София
Станков - работи в Шейново и на частно в Асцедент Peace

# 268
Моме, а Еленчев внимателен ли е? Аз като прочетох как е прегледал Пънчето, лошо ми стана. Както имам неприязън към мъже-гинеколози, направо не знам...

Кашмирче, а от Станков какво са ти впечатленията?

Аз преди няколко години ходех при Тюфекчиева (тя гледа на колпоскоп, прави операции и т.н.), тогава тя ми махна полипа, гори ми раничката (след като видя атипични клетки на биопсията), но след това ме убеждаваше как трябва да си направя лапароскопия директно, без цветна снимка или хидротуация, това били излишни манипулации, и аз тогава спрях да ходя при нея, защото усетих, че все към операции я влече. Та знам, че е добра, но не искам да се връщам при нея, защото подозирам, че ме е запомнила.

# 269
  • София
Много внимателен и сърцат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт