По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 219
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Току що се събуждам от пункция. Надявам се вс да е наред

# 601
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Луднала съм от работа,същевременно до преди малко ревах на една статия, затова сервирам едно кафе за оправяне на сутрешното настроение и продължавам да работя  Hug
Скрит текст:
и още нещо за добро настроение:
Скрит текст:

Понеже подозирам, че някой може да прояви интерес какво ме е разплакало рано сутринта, публикувам, но с предупреждението после да погледнете пак сутрешното кафе, което сервирах.
Скрит текст:

Мерита - стискам палци за чуеш хубави новини  Praynig

# 602
Да се преместя и аз тук, че темата за чакането след трансфер вече не е актуална  Rolling Eyes

# 603
Пънче ,благодарско за кафето и аз си поплаках на статията ..

# 604
Мери, стиснати палци и от мен!

Пънче, и мен разплака статията, но пък е много хубава!

# 605
Мерита, за след упойка си много адекватна, браво. Пожелавам ти добри новини да чуеш  Hug
Пънче, много хубава закуска.  Hug Историята съм сигурна, че е прекрасна, но в момента нямам нерви да я чета. Заплашват ме с уволнение  Shocked А това е първият болничен, който си взимам за годината, много ми е обидно, много.
Вие как се справяте със съвместяването на работа и клиника?

# 606
Заплашват ме с уволнение  Shocked А това е първият болничен, който си взимам за годината, много ми е обидно, много.
Вие как се справяте със съвместяването на работа и клиника?

Като те заплашват с уволнение, отиди при адвокат и им разкажи играта  Peace

# 607
Пънче, и аз ревах снощи на тази статия. А кафето е чудно, хем кафенце да пийнеш, хем книгата да прочетеш....  Whistling За третата снимка също четох снощи нещо много забавно, ако го мерна пак, ще ви го пусна.
Лайт, аз проблеми с работодателя не съм имала, за щастие, не мога да помогна.
Мерита, стискам палци за оплождане!
И да честитим на Герда рождения ден, с пожелание да сбъдне мечтите си  bouquet bouquet bouquet

# 608
  • Пловдив
Момичета имам изписано фракси подкожно има ли значение кога се бият? Мога ли сама

# 609
  • В сърцето на любимия човек
Лайт - На какво основание те заплашват, като си в законовото право да използваш болничен  Shocked

Мерита - трябва да е по едно и също време на деня, +/- 30 мин. Можеш сама, не е сложно  Peace

# 610
Лайтче, нямам думи какви хора има.
Мерита, аз знам, че е по-добре сутрин да се бият. И аз имам изписан и го бия сутрин. Един съвет не хващай кожата както пише, а седни и отсамосебе си ще се образува кожна гънка и така ги слагай, защото, поне при мен едвам вкарвах иглата, но акушерката ми показа този начин.Стискам палци за оплождане.
Герда, честит рожден ден! Желая ти здраве и сбъдване на желанията.

Аз да се оплача вчера след овитрела много се подух. Направо все едно съм в напреднала бременност. Цяла нощ не съм спала от болки, гадене и задух.Ни да седна, ни да легна.
 Обадих се в клиника и ми казаха да си взема профенит и калций. Стискайте палци да се оправя, че може и в болница да вляза.

# 611
Пънчита, на основание, че предната седмица преди болничния, взимах няколко дни неплатен отпуск заради прегледите и после веднага болничен и ми казаха директно, че така не им изнасяло. Аз не съм говорила с шефа си поради какви причини отсъствам, явно ще се наложи и ако пак не му изнася, ще си подам молбата. За мен е важно отношението, не бих стояла някъде насила. Фирмата е малка и само аз се занимавам с документацията, съответно като ме няма, няма кой да ме замести, никой не е запознат с тези неща, освен шефа, а за някои неща даже и той не е запознат  Mr. Green . Абе и те са прави, но и аз съм права.  Laughing

Смайлче, дано се оправиш от профенита и калция. Стискам ти много палци  Praynig

# 612
  • София
Пънче, докосна ми сърцето доста дълбоко този текст. Дано всички тук скоро да можем да си кажем "Аз съм майка, знам..."  Hug
Рараya, съжалявам, дано следващият път да е твоят успешен опит Hug
Мерита, имаш ли добри новини?  Praynig
Лайт, много е неприятна тази ситуация. Дано се намери най-доброто за теб решение и шефовете ти да излязат хора и да проявят разбиране. Hug
Nachita, дано да не се задържиш дълго в тази тема и скоро да я смениш с някоя бебешка bouquet
Queen, на теб продължавам силно да ти стискам палци. Кога ще правиш тест? Hug
Герда, честит рожден ден и дано догодина по това време да сте трима вкъщи  Heart Eyes
Смайл, силно ти стискам палци тези симптоми бързо да отшумят и да не се налага лежане в болница. Hug
Шошиии, караш ме да се хиля като зелка всеки път, щом напишеш нещо  Laughing Благородно ти завиждам за умението да се надсмиваш на ситуациите и ти благодаря за доброто настроение, което ми носиш  Hug

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 14:41 от Frango

# 613
Сега ако преживея имения ден, не утре, а другиден отивам да получа нежни ласки от единствения човек, който напоследък се заравя в моята тъмна, влажна и гъбясала нежност - Доктора.

Шошииииии, издай книга моля те  hahaha  5 минути не мога да спра да се смея

Пънче,  Hug  Дано всяка от нас разбере какво да е си майка  Heart Eyes

Герда,  bdbaloni  Пожелавам ти и най- смелите ти мечти да станат реалност и да си прибереш снежинката, която да расте в теб до термин  Heart Eyes

# 614
Герда ,Честит Рожден Ден ! Пожелавам ти здраве,щастие,късмет,любов и един сладък пухкав бебок . Hug

Общи условия

Активация на акаунт