По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 208
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
След цялата паника ембриолога ни каза че по чудо 5 са се оплодили. Сега се молим да се развият Simple Smile

# 661
Мери  Praynig Praynig и за 5те, да си имате хубави ембриончета
Герда да си мътиш ембриончето до термин!
Смайл палчета да минеш без страничните ефекти и да вървите напред

При нас също казаха МАКС след теста. Ние го пуснахме, за да приключим с възможните проблеми от към "мъжки фактор". На следващата вижданка с док пак ще говоря с него дали да пускаме някакви изследвания - имунологични и генетични (въпреки, че вече ми отказаха) преди опита по фонда. Имаме някакъв мъжки фактор, но хората забременяват и с по-лоши показатели, а почти 2 години и нито една бременност, а уж при мен всичко е отлично  Sad

# 662
Герда, аз съм с главоболие след трансфера, ужасно е, как се събудя и започва да ме блъска главата и така до вечерта.... Та звъннах на спешния и ми казаха да пия парацетамол, но бях чела че той е позволен само при температура над 38С, за това си ме боли и главата bouquet

# 663
  • В сърцето на любимия човек
За главоболие Момето преди време беше споделяла за някакви нарязани картофи, които се поставят на челото, ама не помня повече подробности  newsm78 Все пак предполагам, че става дума за сурови, а не за яхния  Mr. Green

ето тук намерих как се прави:
http://saveti.framar.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0% … D1%8F%D0%BF%D0%B0

# 664
Парацетамола е много ефикасен за главоболие, но в съчетание с кафе. Но тъй като сте след трансфер и не пиете кафе, затова не ви го и предложих. Само парацетамол не знам дали ще помогне...

# 665
Нищо няма да пия, като пих медрола ми олекна.
Естествена имунна реакция е това особено главоболие. Но много силно, мигреноподобно. #Crazy
Няма да си тровя ембриончето.

# 666
Пънче, представих си как си редим яхния на челото  Joy Joy Joy
Мерита, е как може да кажат "като по чудо", много ме дразни подобна нетактичност. Хайде сега, пък напук, да се развият!
Смайли, и аз ти предлагам директно до клиниката да отидеш, не е шега работа.
Шоши, така го описа, че направо ми се прииска да се отбия до клиниката за един шоколад  Mr. Green

# 667
Герда и аз за това предпочетох да си ме боли глава, вместо да си увреждам бобчетата. То след обяд по някое време вече свиквам.  newsm78 А за картофи няма как да ги слагам че съм на работа  Peace Ще си търпим и това е, все пак каузата си заслужава  Praynig Hug bouquet

# 668
Генетичката преди трансфер се пошегува, че ще е момченце, и мм сега цяла сутрин го гледам скришом, как разглежда футболни екипчета за мъници. ooooh!

# 669
Момичетааа много гушки на всички вииии  Hug   - дръжте си бобченцата на топло, другите да се оплождат и после и те на топлоооо, абе днесссс ми едно любовнооооо  Heart Eyes  

И да си призная, че ми закъснява 2 дена и взех да се чудя, може ли от ходене по софийски чужди мъже и жени да съм прихванала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не възлагам големи надежди, защото сме с мъжки фактор, но пък чудеса много  Blush  

Видях, че сте коментирали метода Макс  Thinking  в кои клиники го правя : Надежда, Щерев ..... други  newsm78

# 670
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - премерете си кръвното, да не се окаже, че ви боли глава от ниско / високо кръвно  Naughty
Ако е ниско - айрян със сол и повече течности щом не пиете кафе.
За високото трябва да се изхвърлят излишните течности и четох, че лимонът има такъв лек диуретичен ефект:
http://www.lekar.bg/2014/10/15/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0 … 0%B2%D0%BD%D0%BE/

# 671
Магнетична как се стискаш още, я отивай да препикаеш и ти един тест  Naughty Този изблик на емоции е или на МЦ, или на бременност, няма тън-мън  Mr. Green

# 672
И, това с кръвното емного важно.
Аз по принцип съм с ниско кръвно, но като забременея нещо почвам рязко да го вдигам доста височко.
Но изчаквах да мине теста, за да го споделя с док. Heart Eyes

Моля ви се, мм  тайно и столчета за кола гледа - ферари, за момче и въздиша, видях го докато си пиеше кафето сутринта на компа. ooooh!

# 673
Магнетична как се стискаш още, я отивай да препикаеш и ти един тест  Naughty Този изблик на емоции е или на МЦ, или на бременност, няма тън-мън  Mr. Green

Hug  Едвам стискам Моме, обаче като знам че е имало случаи от по 5 дни и нищо, предпочитам да поизчакам  Tired И ми е едно летящооооо в облачетааааа  Nature Partly Sunny dancing

# 674
Здравейте момичета. За главоболие след трансфер, редовно го имам. Според мен е от напрежение. А може и от спиране на кафето. В последно време аз си пия кафе след трансфер, ама по едно и не винаги, по слабо.
Аз никога не съм правила хормони преди ЗЕТ, така че Шоши според мен са излишни, явно трябва да инвестираш малко в лабораторията.
За SDI трябва да има показания, отклонения в спермограмата, което го прави безмислен. А като всичко е ок, като при нас, само 150лв на вятъра пак.
Най-точно андролозите преценяват от какво има нужда. Аз така се бях запънала за МАКС, а те ми казаха, че мм е за донор и няма нужда. Все пак, за да ми угодят казаха, че ще постъпят според пробата, ако се наложи.
Стискам палци на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт