По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 253
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
bananarama, извинявай много! Embarassed Знам, че с теб сме обсъждали мъжкия фактор и се обърках. Blush

# 136
bananarama Така е за възраста . А как се кандидатства за фонда ? Извинявам се ,че съм толкова невежа и сигурно съе го говорили това стотици пъти ,но аз си губих времето в тестове за овулация а не в същинския проблем .
Frango  при мен не се откри някакъв проблем ,единствено хетерозиготен носител 4G/5G за което ми казаха да пия АП и металирана фолиева . Не знам дали лошата спермограма е била гактора да се стекат така обстоятелствата . ММ е шофьор на камион и аз мисля ,че от там доста са се влошили нещата . След прегледа в четвъртък при Кацаров ,ще пиша какво е станало . Hug

# 137
Да, това с професията си е сериозен фактор. Трябва ви още една СГ с подобен резултат от друга клиника и с поне месец разлика от първата, едно ФСХ от теб и сте готови!Нищо не губиш да ги пуснете, пък ако имате парички пак си правете самофинансиран опит!

# 138
  • В сърцето на любимия човек
И на мен ми отложиха часа при Персенска и като попитах няма ли кой да ми проследи овулацията, дали не може Цветков да ме проследи този месец, ме попитаха дали искам да си сменя лекаря  #Cussing out Не , не искам, просто исках два прегледа за една тъпа фоликулометрия  ooooh! Оставам за другия месец. Не съм доволна, ама никак ... Добре, че поне часа при Еленчев не ми отмениха, че вече веднъж ми го преместиха...

# 139
Благодаря ви за подкрепата bouquet
Моме, чакам утре да ни зарадваш Hug Praynig
Пънче, нали веднъж ти смениха часа, сега пак ли Rolling Eyes

# 140
Предния път ми смениха часа при Еленчев и понеже ми дойде не можах да отида. Сега директно ми отмениха часа при Персенска.

Моме - стискам палци за утре  Praynig

# 141
Няма ли къде другаде да отидеш за проследяване този месец?

# 142
То принципно има, но ще ми излезе доста скъпо  Tired Навсякъде прегледите започват от 35лв, а в Надежда за ФМ много често ми взимат само 10лв. Ще се следя с тестове, не ми се дават излишни пари, че и без това яко се охарчихме покрай една сватба, на която ходихме тази събота  ooooh! Само за бензина и нощувките отидоха 150лв. Отделно подарък в плик, отидох на фризьор и маникюр, ММ на ергенско парти ...

# 143
Пънче за кога ти беше часа, че и на мен вчера са ми звъняли, но не успях да вдигна   newsm78

Изследванията, които ще нося от другите клиники взимат ли ги или само ги разглеждат, че да знам колко копия да си правя  Thinking

# 144
Бях записана в списък за утре. Онзи ден бяха звъннали и на Шоко, нейния час е бил за 15-ти.
Звънни на регистратура и ги попитай, да не се окаже, че и твоя час е отменен, ако не си в процедура в момента.

# 145
Бях записана в списък за утре. Онзи ден бяха звъннали и на Шоко, нейния час е бил за 15-ти.
Звънни на регистратура и ги попитай, да не се окаже, че и твоя час е отменен, ако не си в процедура в момента.

Благодаря  Hug  Аз съм за 20ти и не съм в процедура, за първичен съм  Thinking

# 146
За всеки случай им звънни, да не са ти преместили часа, че май докторите са на някаква конференция.
А може и да са ти звъняли, за да си потвърдиш часа.

# 147
Г-ца Магнетична, кога ти звъннаха от Надежда за час, нали си беше подала онлайн формуляра август месец и тепърва чакаше да звъннат за час?
Аз на 12.08 подадох и още не са звъннали, ама както отменят часове и на настоящите си пациенти...не знам дали скоро ще дочакам, а дано не се наложи де  Simple Smile

# 148
  • София
Blue_cloud, и аз попълних към средата на август онлайн формуляра и до този момент ни вопъл, ни стон. Thinking

# 149
Това с отменянето на часа е много неприятно  Tired Аз също съм в списък с чакащи за 19-ти, но освен проследяване, чакам и резултат от цитонамазка.  Tired Да се приготвя психически, че може и да не ме огрее. ...

Общи условия

Активация на акаунт