По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 251
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Това с отмяната на часове е отврат. Аз на 20-ти уж трябва да започна стимулация, та се надявам да не ме закачат.  ooooh!

# 151
  • София
пънче , защо не питаш за тихомирова, за проследяване е идеална.  Rolling Eyes

# 152
Това с отмяната на часовете е отврат  ooooh! ,на мен досега два пъти ми се случва.
Аз на 20-ти, ако всичко е наред, трябва да започна стимулация, дано не ме закачат. И без това трудно нагласям графика...

# 153
Пънче, съжалявам!

Да се оплача и аз от сблъсъка си с Надежда вчера - този месец ми дойде в събота след 3 дни закъснение и реших да си запиша час за цветна снимка с упойка (заради риска от спазми и съответно грешен резултат). Не им звъннах в събота и неделя, защото си мислех, че регистратурата няма да работи. Съответно им звъннаха вчера, понеделник, към 10.30. Предложиха ми един-единствен час за снимка - на 19.10 (10-тия ми ден), от 11.00. В петък било пълно, в събота и неделя не правили снимки. Направиха ми забележка защо не съм се обадила на първия си ден (нищо, че било през почивните дни). Тъй като точно на 19.11 преди обяд имах поет ангажимент към университета, казах, че ще им се обадя след малко, за да го съгласувам. Започнах да звъня на научната ми ръководителка, но тя не ми вдигна в момента, не можех да се свържа и с нейни сътрудници. Следователно й написах сърцераздирателен имейл защо не мога да присъствам на съответния ангажимент и звъннах отново на клиниката, за да им потвърдя часа, след има-няма 30 мин. Попаднах на друга служителка, която ми каза, че за тези дати няма вече никакви часове и ми каза "другия месец, госпожа!" МНого се ядосах, обясних й как съм звъннала преди 30 мин, но нищо не помогна. Убеди ме да си запиша час без упойка за следобяда и час за коментар в списъка за чакащи на Персенска, които сега си мисля да откажа (снощи пробвах да им се обадя и да го откажа, но 3 пъти ме държаха средно по 5 мин на телефонен оператор и прекъсваше) и наистина да остане за другия месец, а този да си пробваме естествено (опасявам се, че ако ми правят цветна снимка, ще ми забранят опитите в същия месец)....

# 154
  • В сърцето на любимия човек
пънче , защо не питаш за тихомирова, за проследяване е идеална.  Rolling Eyes
Бамба - като попитах дали има друг свободен лекар и дали примерно д-р Цветков може да ме проследи ме попитаха "Ама вие искате да се преместите при друг лекар ли?". Казвам "Не, искам да не изпускам месеца и някой да ми направи фоликулометрия", а от другата страна явно не ме разбраха и пак ме попитаха дали искам да си сменя лекаря. Накрая им казах "не, ще изчакам другия месец и затворих"  ooooh!

# 155
Тези административни неуредици наистина могат да ти скъсят живота, честно!
Буги, от вчера се каня да ти пиша колко ме е яд, че не станаха нещата този месец.
Пени, да, със сигурност няма да ви позволят опити след ЦС.
Утре ще имам цифрова яснота аз, предния път още след 3-4 часа беше готов резултатът.

# 156
от другата страна явно не ме разбраха

Разбират те много добре...ама така им изнася.
Аз така се влюбих в д-р Персенска, не искам да се разочаровам...

# 157
от другата страна явно не ме разбраха
Разбират те много добре...ама така им изнася.
Аз така се влюбих в д-р Персенска, не искам да се разочаровам...
Рядко могат да ме нервират подобни неуредици, но този път успяха. Както и да е, мина ми вече. Може пък да е за добро  Whistling
д-р Персенска е прекрасна, дано да успее да помогне на всичките си пациенти  Praynig

# 158
Вчера пусках ЧХГ - 0.1 mUi/ml при референтни стойности 0-1. Нали правилно разчитам,  че е отрицателен?

# 159
Отрицателен е

# 160
Ели, да Hug Колко ти закъснява?
Моме, много гадно, все едно видях пак отрицателен тест Tired Преживях го, сега ще чакаме другия месец пък да видим. А и имаме една снежинка, която ни чака Praynig

Дано и аз нямам проблеми другия месец с часовете Rolling Eyes

# 161
Буги, палчета за снежинката ти, дано е твоето детенце
Ели съжалявам  Hug
Пени на нас не ни забраниха действия след ЦС, но так асе получи, заради кървене. За съжаление, наистина часовете свършват много бързо, така че при първи признаци на М, грабваш телефона за записване на час  Mr. Green

Явно има нещо в клиниката, защото ме викат чак на 11 ден. Вчера чаках за Цветков 5 часа  Peace

# 162
Ели, съжалявам и аз  Hug

# 163
Буги,  наистина е много гадно така Sad дано нямаш проблеми с часовете другия месец!
5-ти ден ми закъснява, като обикновено 2-3 дни преди това имам зацапване. ... сега - нищо. Аз в петък направих пиклив и много се разстроих, хубаво се наревах.... беше супер тъпо, защото така или иначе май само теоретично има шанс за порочно зачатие... ама предния ден изядох една кутия бонбони без да се усетя и едно дяволче ме накара да си купя тест.... сега се ядосвам, че не ми идва..

# 164
Здравейте, момичета  Hug Много на криво тръгна последната седмица дано утре имаме вече хубави новини. Моменце стискаме палци  Praynig
Ели, много криво с това закъснение да не си задържала някой фоликул пак? Нямаше ли такъв проблем наскоро или се бъркам? Кога ще ходиш към доки, аз в петък съм при него.
Пени, ужасно е това чакане наистина, но според мен стисни зъби и направи ЦС другия месец с упойка поне да ти е спокойно, че е направена като хората. Колкото до забраната нямам спомен едно време като правих да имахме, но със сигурност пропуснах заради облъчване и упойки макар тяхното действие да не е съвсем за един месец.
Пънче, ако ти се иска наистина да правиш ФМ този месец отиди някъде другаде. В смисъл направи това, което ще ти донесе душевно спокойствие пък финансовата част е друг въпрос. Аз в това отношение съм преглътнала всичко и колкото и да не ми се искаше се разхождаме всеки път до София за едната ФМ, та ми излиза двойно тройно на нормалната с пътните. Но не мога да се оплаквам поне съм на два часа разстояние, имам свободно време, ММ има все още отпуска за сега закърпваме положението. Не знам всички онези жени от по-далечните краища на страната как се справят  ooooh!
Изобщо не знам как издържате с това отлагане и чакане за часове. Искат се железни нерви, а моите вече са поизтънели особено след пет години мотане и чакане. Искрено се надявам да не се наложи и аз да стигна до Надежда някой ден, за сега ми е уютно в Малинов, то и там не е добре да се заседявам, но нямам големи надежди за момента.
Виждайки резултата от теста на Ели се сетих да питам тези, които имат лошия опит от кръвни тестове.
Скрит текст:
Преди няколко месеца ме беше обхванала някаква мания да правя кръвен, за да видя дали се получава някаква макар и кратка имплантация. За щастие това безумие беше един месец не ми издържаха нервите да чакам резултат. До сега мисля съм правила само един път преди години, когато беше отрицателен 0.1 и някак си съм останала с впечатлението, че горе долу това е нормалната стойност, когато наистина е нямало никаква бременност. Последният път обаче беше 0.4 и се чудех дали пък не е имало нещичко дори за много малко време. За момента се въздържам да питам док, че ще ме нареди едно хубаво  Laughing
Буги, Франго  Hug Пропускам още много момичета, но тези дни не съм в час нещо, яко ме тресат нерви и хормони не знам какво е това чудо  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт