По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 210
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Да, моме. По секси кубето го надуши, нали? Симпатягата ми той. Защо питаш, изневерява ми с теб?!?

# 646
  • В сърцето на любимия човек
Момето не изневерява на "вожда"  Naughty  Може би само с мъжа си  Joy

# 647
Блинг, и нашата спермограма е нормозооспермия, с хубави показатели и морфология 5%, но мисля наистина при следващ опит да приложим и МАКС. Не се изключват току така проблеми, отвсякъде могат да изскочат, поне това е моето мнение.  Peace

П.П. Как ли е Смайл? Мисля я  Praynig

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 23:18 от Lightworker

# 648
Лайтче ние дори за момента не сме насочени към процедури. Аз вече съм изтрещяла от чакане и бях много надъхана, но док за момента е много въодушевен, че ще стане по-нормалния начин. Единственото ново, което допълнихме към купчината изследвания са имунологичните, за които ще правя вливки, новата СГ и последно го изкрънках да правим ново лапаро, защото след миседа миналата година не се знае какво е положението с тръби и матка, отделно има някакви подозрения за аденомиоза. За момента това ми е приоритетът. След като го отметнем ще видим на къде ще продължим да дълбаем. Вече не знам дали да се надявам да изскочи някой заек от лапарото или за пореден път да си останем в графа неизяснени #2gunfire

# 649
Вождът ми вижда по-често прелестите в последните два месеца, отколкото мъжа ми,  ако трябва да съм откровена  Mr. Green
Видях, че си в "любимата" ми Селена, затова питам Simple Smile

# 650
Искам да заявя най-отговорно! По-прекрасно място от Селена няма! Просто предлагат уникален горещ шоколад в кафето. По отношение на останалото, не се различава от нито една фабрика за пари от която и да е част на света. Но горещия шоколад... Оххх, този горещ шоколад... уникален!
Обещавам да не спамя повече с незначителните си хумористични брътвежи. Но  като филолог откривам непреодолима връзка между думите "лигавя се" и "лигавица", и смятам да подпомогна лигавицата си с малко лигавене... Ако разрешите.  Blush

# 651
  • София
тука гледам за постоянен договор и уволнения си говорите.
изобщо няма никакво безсмъртие с постоянен трудов договор. съкращават ти длъжността и толкова.
никой няма да и каже че я съкращава защото ходи по прегледи.
и инспекцията по труда нищо не може да направи.
само дето фирмата не може следващите мисля 6м да назначава друг човек на същата длъжност, ама то длъжности много та няма проблем да си назначат друг.
изобщо всичко си зависи от шефа.

# 652
Да, Бамба, така е, но при нас например, който са съкратили, после съда ги възстанови, просто решиш ли да си търсиш правата по трудови спорове, почти винаги печелиш!Такива са моите наблюдения!

# 653
След като ми върнаха ембриончето много ме заболя главата, на някой нещо подобно случвало ли му се е?
Док само го питаше хубаво ли е, все едно то ще му отговори Laughing.
И после го питаше харесва ли ти, харесва ли ти. newsm78

Не ми изписаха нош па, а то кога се взима?Когато ми е неспокойна матката ли?
Не ми изписаха фраксипарин, та се връщах да питам, пуснаха ми го от 3ти ден.
Медрол и зарзио имам - те за какво са?

# 654
Не ми изписаха нош па, а то кога се взима?Когато ми е неспокойна матката ли?
Не ми изписаха фраксипарин, та се връщах да питам, пуснаха ми го от 3ти ден.
Медрол и зарзио имам - те за какво са?

Стискам палци ембриончето да се хване здраво и да не мърда от там  Praynig
Нош-па се изписва първите дни срещу контракции на матката, но щом док е преценил, че не ти е необходим, не го взимай. Можеш до 3х2 на ден ако почувстваш неразположение или болки.
Медрола го изписват, за да попречат на организма да изхвърли ембриона като чуждо тяло. Зарзиото е като неупогена. При стимулация го изписват за качествени яйцеклетки, след трансфер за имплантацията.

# 655
Преди трансфера мина при мен докторката, която ми прави диагностиката на ембриончетата.
Много мило от нейна страна.
Пошегува се, че щяло да бъде момченце. И добави, че са ми сини чехлите. Laughing
В темата за чакането е станало много тегаво, и се подтискам, няма да ги чета.

# 656
  • София
Герда,пий си  но-шпа както ти е изписан на рецептата. Не мен беше 3 пътиX 2 за 7 дни. Успех  !
Шоши,давай насам още дози смях,че гемиите ми се опитват да потънат  Simple Smile
Вчера ми цъфна МЦ,но е един никакъв. Чакам за преглед след 10 дни да видим каква е причината за неуспешния трансфер .

# 657
Герда, сега до термин да си стои! Аз също имам изписано но-шпа 3*1, както и преднизолон Ф. Начита ти е обяснила много добре за лекарствата.
Мен глава не ме е боляла изобщо, но затова пък кръста ме скъса. Много болка много нещо.
Съгласна и Банабарама и с Бамба. И аз имам наблюдение, че почти винаги печелят служителите, но както казва Бамба, работодателите си намират начин и пак ги освобождават.
Шоши, страхотно чувство за хумор. Все така продължавай.
Моме, много си права.

Аз съм все така, че даже коремът ми е по-надут. Почти не съм спала и това е вече 3 нощ.Често казано ме е страх да не стане нещо по-лошо. Ходих да си пусна и ПКК и биохимия да видим какви са стойностите и  ако се зле сигурно няма да ми се размине. И си мисля толкова зле се чувствам, заради корема, а какво ли става с ембрионите не знам. Извинявам се за депресирания пост. Blush

# 658
Добро утро мацки  Heart Eyes
gerda ,smile стискам палци всичко да мине ок и след 9 месеца да разхождате бебоци  Hug

# 659
За работата, мен не ми е зор да остана, мога да си позволя и да не работя, имам къде да ме назначат за осигуровки. Просто не искам да си оставам вкъщи, работата ми харесва, разсейвам се, обичам си колегите, и те ме обичат  Embarassed Но това със заплахите ми идва малко в повече и ми е обидно. Не знам, ще го измисля.
Смайлче, как стоиш не знам, аз на твое място досега да съм се изтърсила в клиниката.
Герда, за главоболието пробвай да си стегнеш главата с кърпа за известно време. Понякога помага. Аз нали имам и мигрена от време на време, та знам всякакви методи. Понякога си минава, когато си реши, независимо с какви хапове съм се надрусала. Ти сега не можеш да пиеш хап, та пробвай това.

Общи условия

Активация на акаунт