Нормално ли е...

• 15 975
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
А говори ли му на отворена врата, докато детето се къпе?  За мен това не е нормално, но не казвам, че бащата е педофил под прикритие.

# 76
А говори ли му на отворена врата, докато детето се къпе?  За мен това не е нормално, но не казвам, че бащата е педофил под прикритие.

Ами тя често забравя да излезе от банята. След петото повикване от мен да излезе и десетото от него. Да. Застава и и говори  Laughing Вече писах. Тя се къпе сама, но има коса до дупето, когато мен ме мързи, той и мие косата. Тя от скоро започна да опитва сама да се измие, но все още не усява. Не виждам нищо нередно.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 11:01 от fiolio

# 77
  • Варна
Лелеле, то човек да не може да си гушне детето. #Crazy Моята дъщеря също умира за баща си. И всяка възможна минутка се е гушнала в него. На осем и половина е  Peace. Не рядко го моли да спи до нея или тя се мушва при нас в леглото. Гушка се в него, не в мен LaughingХич да же не ми е хрумвало да мисля, че мъжа ми може да получи ерекция  ooooh! Ако мъжа на авторката е педофил, то детето нямаше да иска да се гушка при него. Щеше да си намира всевъзможни оправдания, за да стои по-далече от него. Вероятно човека е наясно, че вече няма да е активно (ежедневно) в живота на дъщеря си и компенсира. Детето сигурно също подсъзнателно осъзнава това и затова се търсят. Няма дете на тази възраст, което умишлено да иска да си ляга с педофил Tired
   Ама, нали това казах и аз, че изобщо не е нужно да е педофил! Нито го мисля за такъв, както и останалите бащи, гушкащи децата си (поне, не всички).
  Говоря за нормална мъжка реакция насън, неосъзната, физиология. Никой не е казал, че е лошо мъжете да си гушкат децата.
    Разбирам и напълно подкрепям баща да приспи дъщеря си, докато я е гушнал, а после да си отиде в неговото легло или на своята половина от леглото.
    Не ми е понятно, какво налага да прегръща през (почти) цялата нощ, дъщеричката си, която вече не е толкова и малка? И то, без да си е направил труда поне една пижама да си сложи.
   Знам, че може и нищо да не му стане, ама ако все пак се случи? Трябва ли дъщерята да усеща ерекцията на баща си? Нужно ли е до там да се стига, че да поспре таткото вече с гушкането?       

(Нещо подобно е станало при вас с къпането. Та, сама знаеш, че все пак се получават и такива конфузни ситуации, нали? Дори и всичко да е съвсем невинно. Е, нужни ли са такива преживявания и на двамата?)

# 78
Аз никъде не видях авторката да е написала, че се гушкат цяла нощ. Пише, че понякога детето ляга при него да се ПОгушка или пак тя се премества при него, за да си доспи. Единственият грях на бащата е, че не я спирал, ами даже насърчавал това поведение. Както и не пише, че застава в банята, за да води някакви дъъълги разговори, а просто я проверява.

Цитат
редовно вечер ляга при баща си да се погушкат или пък през нощта се премества да си доспи там. Той никак не я спира, даже я насърчава сякаш е много забавно заговорнически да прекрачват правилата. Отделно, докато тя се къпе, баща ѝ влиза да проверява до къде е стигнала.

# 79
  • Варна
    Мисля, после тя допълни, че я притеснява това, че спяли гушнати, само по бельо. Но, това тя пак трябва да уточни.
   А, ето:
Цитат
Гушкането - ок, но не в леглото по потник и гащи, и спане двамата на спалнята...

За спалнята и аз казах, че точно на голямо легло не виждам проблем да спят.
    Хайде, спирам вече, че взех да звуча като върл противник на гушките, дискриминиращ бащите:)).

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 23:21 от Trill

# 80
Цитат
Гушкането - ок, но не в леглото по потник и гащи, и спане двамата на спалнята...

Тук следва авторката да уточни, за какво точно гушкане става въпрос. Моят мъж като гука дъщеря ни, то тя не е съвсем залепена до тялото му. Или ако е то това трае секунди. Детето не издържа дълго време приклещено до гърдите на баща си, стиснато с две ръце, не можещо да мърда и диша Laughing Ако има такива прегръдки,то те обикновено траят секунди , не цяла нощ. А какво като спят на спалнята. Значи ако е на нейното легло съвсем прилепени, защото няма място може, ама на спалнята не може. Сто пъти по удобно е баща с дете да спи на спалнята. Именно защото се предполага, че ще има достатъчно място и пространство за двамата, за да не се налага да спят в прегръдка, като гореописаната Grinning

# 81
Значи, авторката хем се е развела с този мъж, хем се притеснява от неговото отношение към детето, хем вече три години живее с него под един покрив. Аз, ако мога живея с някого в едно жилище, няма да се развеждам с него. А, ако нещата са опрели до развод, няма как да живеем заедно, още повече цели три години. Ако ме притеснява отношението на някого към детето ми, няма да съжителствам с него, а моментално бих прекратила съжителството.

# 82
Значи, авторката хем се е развела с този мъж, хем се притеснява от неговото отношение към детето, хем вече три години живее с него под един покрив. Аз, ако мога живея с някого в едно жилище, няма да се развеждам с него. А, ако нещата са опрели до развод, няма как да живеем заедно, още повече цели три години. Ако ме притеснява отношението на някого към детето ми, няма да съжителствам с него, а моментално бих прекратила съжителството.

И аз по-рано казах, че според мен истинският проблем е в ненормалното съжителстване за три години на двама души след раздялата/развода, обаче авторката ме схапа, че сме измествали фокуса на темата.

Именно поради това съжителстване уж мирно и безметежно се появяват проблеми несъществували досега. Според мен решението е единият от двамата да се изнесе от жилището и да заживеят самостоятелно като две отделни единици. Тогава няма да се вторачва в това кой колко се къпел и кой на кого говорел през вратата докато се къпе и да се вкарва сама в страшни филми.

# 83

И аз по-рано казах, че според мен истинският проблем е в ненормалното съжителстване за три години на двама души след раздялата/развода, обаче авторката ме схапа, че сме измествали фокуса на темата.
Не знам какъв ѝ е фокусът на темата, но точно това е фокусът на проблема на авторката. То самата формулировка "съжителстване след раздялата" ми звучи като оксиморон.

# 84
Е да де, ама тя обясни как добре са й се получили нещата като живеели заедно след раздялата, по-спокойно било, нямало караници, детето по-добре се чувствало и сега изведнъж хоп - бащата педофил.

Че и тука пълно със съфорумнички, които подкрепят идеята.

Аз затова се и включих, като имаща донякъде опит с педофил. Исках да кажа, че нередното поведение се усеща от самите деца и, ако в случая има нещо такова, дъщеря й би реагирала.

И дадох моята гледна точка относно това какъв е истинският проблем - а именно съвместното съжитестване след развода, но явно за нея не е проблем.

# 85
Първо-оправете ли взаимоотношенията! Вие не сте нормални,как очаквате всичко останало да е? След като сте разведени,не е редно да живеете заедно! Детето ви знае ли,че сте разведени? Какъв пример му давате?Това ли са за вас нормалните родителски взаимоотношения? Тук оправдания не важат!
 И все пак...това ,което описвате -не,не е нормално! И не е нормално ,защото така сте я възпитали! Едно дете на 9 години трябва да си знае мястото! Не при мама,не при тати-само ,в собственото си легло! Ето това е нормално! Кое да му е нормалното да се гушка в баща си? Та той получава ерекция всяка нощ-нещо нормално.Според Вас обаче нормално ли е тази ерекция да се усеща от дъщеря му? Тя в момента не знае какво усеща и най-вероятно даже не й прави впечатление,че изобщо нещо усеща,но Вие,авторке,знаете това! И вместо да пишете в бг-мама седнете с мъжа си ,като интелигентни хора и уточнете фактите,а след това започнете да възпитавате дъщеря си.Крайно време е !В какъв свят живеем?! Една споделя,че я мързи да посещава 9-годишната си дъщеря в банята и за това кара мъжа си да го прави.За Бога! Вие нормални ли сте?! Какво значи "Мързи ме"?! Вие знаете ли какви личности създавате по този начин?! Не чалгата е виновна! Виновни сме ние родителите! Факт! Вземете се стегнете...не е лошо.Извинявам се предварително,ако съм накърнила някоя от вас,но наистина....не е нормално,не е нормално отношението ви към децата!

# 86
Аз също мисля, че ако мога да съжителствам с един мъж в едно жилище, не бих се развела. Ще си го трая заради децата, ще си живея живота и няма да се разправям с развод и проблеми  Peace

Развеждаш се точно, защото не можете да живеете повече заедно. Иначе - разведени, но под един покрив, си го представям като вечна битка, а децата лесно стават разменна монета в точно такива ситуации.

Иначе честно казано 9 годишно какви точно напътствия му трябват в банята - не знам. Моята дъщеря от много малка се къпе сама и само в началото й помагах за косата. Но хората и ситуациите са различни, в точно този случай може бащата с радост да усеща, че това дразни майката и да го прави дори само заради тази идея  Peace

# 87
  • София
И моята дъщеря е на осем и половина. Не смятам за нормално, баща й тепърва да си купува пижама и да скача посред нощ да я облича, защото тя е решила да се гушне в нашето легло..... Нито изпадам в потрес, че не само отваря вратата на банята, не само проверява, защо едно къпане се проточва докато не гъбяса цялата, но и му се случва да помага с косата, често..... А пък на мен ми се случва да помагам на сина, хвърлям едно око..... ненормална работа, със сигурност вече тотално сме им сбъркали възпитанието и провалили личностите  ooooh!

# 88
  • Варна
    Именно. Струва ми се, че и двамата не знаят какво искат, а от това страда дъщеря им.
  Били се разбирали повече така и си живеели мирно и кротко. Е, да, ама се оказва, че все пак са си правили тихичко напук чрез детето. И така, цели 3 (три!!!) години! Представям си, до какви чудовищни размери може да стигне омразата между двама души, които не искат да са заедно, но уж заради детето, живуркат под един покрив  ooooh!
     И сега, когато фактическата раздяла е близо, жената се е сетила, че мъжът може да има нездрав интерес към дъщерята. И се "притеснявала" как ще ги оставя в бъдеще насаме. А на мен ми се струва, че съзнателно или не, пак гледа да отложи изнасянето на единия от апартамента. Оправданието сега ще е, че е по-безопасно да не ги оставя двамата сами.

И моята дъщеря е на осем и половина. Не смятам за нормално, баща й тепърва да си купува пижама и да скача посред нощ да я облича, защото тя е решила да се гушне в нашето легло..... Нито изпадам в потрес, че не само отваря вратата на банята, не само проверява, защо едно къпане се проточва докато не гъбяса цялата, но и му се случва да помага с косата, често..... А пък на мен ми се случва да помагам на сина, хвърлям едно око..... ненормална работа, със сигурност вече тотално сме им сбъркали възпитанието и провалили личностите  ooooh!
  Хайде стига вече сте преекспонирали тази тема с гушкането и къпането. Никой не е казал, че сте ненормални. Разбрахме, какви любвеобилни родители има, но явно не всички си умират да се гушкат. Това не значи, че си обичат децата по-малко.
    И ако ще мъжът ти да си купува пижама, ваша работа е. Какво толкова се тръшкате, сякаш някой се опитва да ви забрани това "гушкане - къпане".

# 89
Цитат
Една споделя,че я мързи да посещава 9-годишната си дъщеря в банята и за това кара мъжа си да го прави.За Бога! Вие нормални ли сте?!

Да бе забравих. Ти си идеална. Теб никога за нищо не те е домързявало и никога не си молила мъжа си да ти помогне с детето. Ти просто 24/7 цъфтиш от екстра мега пауър и си най-великата. Аааа да ние дето ни мързи от време на време и молим мъжете ни да ни помагат сме някви пропаднали и провалили се майки. Stop Tired

Напротив, няколко пъти казаха, че сме ненормални. Защото смятаме, че гушкането не е няква велика привилегия на майката, ами и бащата има това свещено право. Ама той щото е мъж и не може. Значи е педофил. Между другото Авторката гушка ли дъщеря си. Децата дори на 9 имат нужда понякога да се гушнат нали знаете. За мен е много по-голям проблем дете, което не е гушкано целувано и докосвано. Или ти вече си голяма, нямаш нужда от прегръдка и целувка ooooh! Дано поне от време на време му казва, че го обича. Иначе егати майката.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 11:03 от fiolio

Общи условия

Активация на акаунт