Избор на комбинирана пералня със сушилня

• 274 373
  • 1 506
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Нашето семейство е с:  http://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-hotpoint-ariston-9-kg- … d49/pd/EDPNKBBBM/

Доволни сме. Има гаранция 10г на мотора.

# 181
  • Burgas
Здравейте!Изчетох темата,но не срещнах много мнения за комбиниран уред за вграждане Rolling Eyes
Повече от 10 години ползваме комбинирана пералня със сушилня Аристон AML129-не е перфектната машина,определено сме имали повреди,но спасява положението в този сезон Peace
В новото жилище пералнята ще е в кухнята и искам да е вградена,няма да има място за отделна сушилня Sad  Отсях и изборът ми остана между тези двете -АЕГ-Електролукс:
 http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machine/Built-in-Washing-ma … 470-WDBI/p/687421
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machine/Built-in-Washing-ma … X147410W/p/687367

Като че ли няма голяма разлика между двете,освен в енергийния клас  newsm78
Моля,ако някой тук има подобен уред или мнение за тези двата,да сподели!Или пък ще препоръчате друг?
Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:07 от borka01

# 182
  • гр.София
Не могa дa дaм лично мнение зa вгрaдените уреди. Знaм сaмо, че приятелско семейство, след кaто смени 2 уредa дaвaщи постоянни дефекти нaй-нaкрaя взе AEG (товa преди 2-3 год.).

# 183
  • ПЛОВДИВ
Аз бих предпочела АЕГ-то, енергийния клас не мисля , че трябва да Ви притеснява - моето LG също е В, което доста ме притесняваше в началото, но пера и суша поне по 5 пъти седмично и въпреки това сметката за ток е супер.

# 184
  • София
Питах в темата за пералните, но тук може би е по-подходящо.
Имам комбинирана пералня със сушилня AEG от две години. Доволна съм, по принцип. Напоследък, обаче, забелязвам, че след изпиране някои дрехи са целите в мъх. От съседната тема ми казаха, че този мъх е от сушенето. Как се справяте с този проблем? Да добавя, че редовно почиствам филтъра.

# 185
Нямам опит с това нещо ,но щом имате филтър и нещо се е променило,значи нещо не работи.Повикайте техник.

# 186
Момичета и момчета, може ли сушилня/комбинирана пералня да бъде вградена (гардероб)? Казаха ни, че не можело заради влагата и топлината, които се отделят при сушенето

# 187
Моята е в тясно мокро помещение, на практика гардероб, проблеми няма и никакъв коментар не съм чувала при монтажа по отношение на локацията. Не съм усещала да се загрява въздуха или стената около нея. При нас от три страни е стена и отпред има врати.

# 188
Предупреждението беше по-скоро за поява на мухъл. А при вас, все пак са си стени, те би трябвало да дишат  Thinking

# 189
  • София
Моята комбинирана пералня е вгрдена в кухненските шкафове. Ползвам я повече от година и не съм имала проблеми, но е с термо помпа.
Вероятно има значение .

# 190
Това звучи добре, но затворена ли е с врата? Кой модел е?  Hug

# 191
  • София
Затворена е с врата. Изобщо не личи, че има пералня там. Моделът е АЕГ Л99695.

# 192
  • София
Интересно от къде си взема въздух и какво става с топлината, която въпреки, че е малко я има, не става ли конденз някъде? newsm78

# 193
Само АЕГ имат модели с термопомпа. Тия с реотаните, трябва да дишат. Влагата се кондензира и събира в резервоара, обикновено.

# 194
  • София
Моята е в шкаф. Предупредиха ме да оставям вратата отворена, когато работи на програма сушене.

Общи условия

Активация на акаунт