Отговори
# 15
Ей,ако знаех за тези протектори много щях да си спестя  ooooh! Супер идея са!Задължителни,иначе обувките заминават за нула време,уж аз му вземах едни с допълнителна гума отпред,ама и тях изтъркваше за нула време  ooooh! Иначе стоперите не сме махали нито отпред,нито отзад..... Месечинката е обяснила много добре каква роля играят  Peace

# 16
Здравейте момичета,
извинявам се на авторката, че използвам темата, но имам почти същите като нейните колебания. Моят син след няколко дни ще навърши годинка. Момичетата от тайфата са харесали ето тази кола за бутане с крачета:

Искам да ви попитам според вас функционално ще има ли разлика с модела Дино примерно? Тоест според вас има ли някакви предпоставки да е по неудобна за детето? Това което аз виждам като минус е че може би по-тежка, тъй като е метална! Или разликата е само във визията (и цената)?
Аз пък съм харесала това колело, което е 2 в 1 и може да се трансформира от ниво за начинаещи с 3 колела в ниво за напреднали с 2 колела:
Скрит текст:
Въобще въпросите ми станаха много и силно се надявам на вашата помощ, мнения и съвети. Благодаря! Благодаря! Благодаря!

# 17
Здравей  Queen_, колата изглежда супер яка ,ама не виждам стопери да има отдолу.
А кормилото на колелото ми се струва неудобно,т.е. тясно за хващане съдейки по картинките...

# 18
AnnNikol, много ти благодаря! Колко е хубаво да чуеш още едно мнение и още един чифт "очи" да видят нещата от страни. За стоперите не се бях замисляла. Може би трябва да проверя на място или да се обадя. Отново благодаря! Simple Smile

# 19
Queen_
Ако наистина е и метална количката - виж на място колко тежи, дали детенцето ще може да я премести ако иска... Peace

# 20
  • Варна
За мен освен липсата (евентуално) на стопери (отзад може и да има, а той е по-важният) друг минус е липсата на облегалка. Иначе изглежда яко.

Общи условия

Активация на акаунт