Отговори
# 270
 И двете нови артистки са ми някак безлични . Напрягам се да им отлича чертите на лицето, пък са и гримирани  Mr. Green  

Мислех , че тази новата (от филма на Чаатай нали ?) е по хубава. Но пък много по-добре откъм игра влезе в сериала за разлика от Суде (артистката) , която се лута насам натам  Peace

# 271
  • Още у мъглата ...
Да вървят сериите,ама дано не дълбаят много в драмата и да се сещат за веселите моменти,че тия няколко серии сякаш забравиха за тях.  Crossing Arms

Абсолютно Peace То избягаха много от комедията Peace Даже в тези драматични ситуации не може да усети човек и мъничкото Кориш комедия, дето слагат Peace

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥
И двете нови артистки са ми някак безлични . Напрягам се да им отлича чертите на лицето, пък са и гримирани  Mr. Green  

Мислех , че тази новата (от филма на Чаатай нали ?) е по хубава. Но пък много по-добре откъм игра влезе в сериала за разлика от Суде (артистката) , която се лута насам натам  Peace
Айле нойле  Peace

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥
28 Потребители и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

# 274
  • София
Споко! Всички са за малко, само Дефмер ще са до края на сериала. Laughing
Мен тази мисъл ме успокоява.

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да вървят сериите,ама дано не дълбаят много в драмата и да се сещат за веселите моменти,че тия няколко серии сякаш забравиха за тях.  Crossing Arms

Абсолютно Peace То избягаха много от комедията Peace Даже в тези драматични ситуации не може да усети човек и мъничкото Кориш комедия, дето слагат Peace
Нещо   и на мен ми избяга смешното, а това не ми харесва изобщо  Crossing Arms

# 276
Хаха кви са тия чайове бе от Боре Joy  да не се е повредил нещо хаха

Абеее я сус Joy таа ако иска и форевър да остане няма да получи Йо  Naughty
Пък и той хич не се интересува от нея освен като приятел от миналото  Peace
Както се вижда търси си близостта с Дефо и нищо друго не го интересува  Peace

Синан ще го убеди Йо или най много да го постави пред свършен факт и така ще работят заедно  Peace Дениз ще е често във фирмата или ще се изпращат разни скици по Дефо и тя ще ги носи  Thinking не е нужно да работи за неговата фирма  Peace
Мен по ме съмнява да не би тая Иза да има нещо с Дениз  Thinking как пък така изпусна самолета и се намести във фирмата и то баш кога предлагат партньорство от конкурентната фирма  Crossing Arms

# 277
  • Още у мъглата ...
Синан обаче е отвратителен  Crossing Arms Какво й помага на тая  ooooh!
Дефне пак няма да е с него  Mr. Green

Мдаааа, тази серия даже и тръпчинката не му помогна Mr. Green, за да не ни ядоса #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 278
  • в подножието на планината
Нема страшно Йомко е жИлезен... Mr. Green Тая ще си отиде, както си е дошла...след един- два епизода ще й кажем...гюле, гюле... Joy

Само се надявам да вкарат някаква интрижка с Дениз и Дефнето, та да видим ревнив Йомко...Леле - мале... Mr. Green

# 279
  • София
Нема страшно Йомко е жИлезен... Mr. Green Тая ще си отиде, както си е дошла...след един- два епизода ще й кажем...гюле, гюле... Joy

Само се надявам да вкарат някаква интрижка с Дениз и Дефнето, та да видим ревнив Йомко...Леле - мале... Mr. Green

Тогава ще гърми и трещи. Mr. Green

# 280
За новата тема  bouquet Девойки не забравяйте, че ще се появи Дениз на хоризонта и ще види Дефне отново. Ееее тогава Йомер и ески севгили ще забрави, и всичко. Синан ме дразни  Peace бута му я на Йомер в ръцете тая, а и за съдружието колко е сигурен, че ще убеди нащият човек. За Ясемин съм на кантар, според мен, ще излезе положителен образ накрая, заради Исо. Много ми стана жал за Дефне  Thinking
+1 Peace

+ 1. Синан нещо много присърце взема това съдружие  newsm78
Тая новата Шоколадка на снимките изглеждаше по-добре  Mr. Green

# 281
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Иза, и аз като систъра, много съмнително дойде и голямо съвпадение баш като им предложи тоя Денисз, а и той каза на Яса, че вече има план за действие  Thinking

# 282
  • Още у мъглата ...
Споко! Всички са за малко, само Дефмер ще са до края на сериала. Laughing
Мен тази мисъл ме успокоява.

smile3521

# 283

Не ми е добре, да не говорим
Не искаш да знаеш какво ще кажа аз
Колко бързо се предаваш
Ще дойдеш при мен, после на вечерята за Суде
Не съм виждал такава красота
Красота казваш значи
Аз изгубих
Не бъди толкова сигурна

Ирка,мерси за преводите и разясненията   newsm51

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 00:08 от anitto

# 284
  • София
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.

Няма как да й се развие образа за постоянно Peace Като каква Laughing Peace
Ще измислят нещо ако я оставят, ще тръгне да си ходи, поради нещо ще остане после драмата с разбирането и  Йо ще дразни Дефо с нея. А и ако работи с Дениз ехеее драма има за два сезона още.

Общи условия

Активация на акаунт